Ilk çocuğunu düşünenler...

dımı hazır olmayı beklemyım bn hıç ama işte doğumdur faln baya ürküyorum :18:

şöyle düşün. bu çocuk eninde sonunda olacak dimi. bende çok ürküyorum doğumdan. ama ileride ahh keşke dememek lazım. hem 1 günde kaç tane çocuk doğuyor ve ne şartlar altında doğuyor. onları doğuranlarda kadın. bizlerde kadınız. Rabbim bize verdiyse bu hikmeti bir bildiği var demekki.

:)bende eskı sartları düşünuyorum hep yapan nasıl yapıyor buyutme bu kadr dıyorum ama bıraz panık bı kışiligım ne bılım belkıde bebeğim karnımda olunca korkum kalmaz denemem lazım ama nasıl

canım banyolarında sirke kullan evini sirkeli suyla sil hiçbişey kalmaz Allahın izniyleeee
Birde bol bol felak nas oku

ya ben bisey dicem.. banyolarında derken nasıl yani ?
hmm sirkeli suyla ev silcem... valla bu forumda çok seyler öğrendim iyi ki üye olmusum..saolasın cnm. kesin yapıcam ins.

Benimde 13 kasımda belli olcak hamıle olup olmadıgım 1 hafta kaldı cok heycanlıyım. pendık medıcıne hastanesıne gıttım gecen ay ılk defa hale kayırana bılgısı olan var mı nasıl bı hastane ve doktor?

oluruna bırakarak :)))
çok farklı bir duygu .. kendini bırakıp onu düşünüyosun:)

ben hsg sonuclarımı almaya gıdıyorum,dua edın kızlar,mumin'in mumın kardesıne ettıgı dualar kabul olurmus,ınsallh temız cıkar hersey

hsg sonucum cıktı kızlarrrr,allaha sukur tıkanıklık ve yapısıklık yokmus doktor gayet ıyı dedı,esımın de testlerını tamamlayıp persembe-cuma gıbı tekrar gıdecegım,esınınde testlerı tamamlansın bı yol harıtası cızelım dedı.ayyy bu bıle moralımı toparladı valla,rabbım hepımızın yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…