- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.541
bunda korkulacak bişey yokki hayatım. çatlamazsa bir iğne vuruyolar çatlıyo yani.
Allah daha büyük sorun vermesin.
biliyomusun. öyle beklersen kendini hiç hazır hissedemiyorsun. canlı örneği karşında:)
bazen koyacan gidicek. ben hamile olduğuma bile hala inanamıyorum.
gülüm sağlıklı olsunda ne önemi var?? :)
gülümsün ayağını sürüdü ben hamiş oldum. ben sürüyorum şiddetle bakalım piyango kimin:)))
bunda korkulacak bişey yokki hayatım. çatlamazsa bir iğne vuruyolar çatlıyo yani.
Allah daha büyük sorun vermesin.
dımı hazır olmayı beklemyım bn hıç ama işte doğumdur faln baya ürküyorum :18:
ben istedim ama doktorum yapmadı. istersen gecek ay yumurta takibi yaparız dedi.
Çok sağol canım içimi rahatlattın :)
asbelove benden önce,,, sonra ben inşallahhhh :))
şöyle düşün. bu çocuk eninde sonunda olacak dimi. bende çok ürküyorum doğumdan. ama ileride ahh keşke dememek lazım. hem 1 günde kaç tane çocuk doğuyor ve ne şartlar altında doğuyor. onları doğuranlarda kadın. bizlerde kadınız. Rabbim bize verdiyse bu hikmeti bir bildiği var demekki.
canım banyolarında sirke kullan evini sirkeli suyla sil hiçbişey kalmaz Allahın izniyleeee
Birde bol bol felak nas oku
:)bende eskı sartları düşünuyorum hep yapan nasıl yapıyor buyutme bu kadr dıyorum ama bıraz panık bı kışiligım ne bılım belkıde bebeğim karnımda olunca korkum kalmaz denemem lazım ama nasıl
13 kasım ve 17 kasım :)))) ee arada pek bişey yok:))))
2 ayağımıda sürüyorum hayatım:))) bakalım şanslı 2 kişi kimleeerrr:):)
o kadar sinirliyim ki... ellerim titriyor sinirden sabahtan beri yeni yeni küfürler üretiyorum resmen! ben bu işyerinde erkenden doğrururm yemin ederim!
sabır Allahım sabır!!!
oluruna bırakarak :)))
çok farklı bir duygu .. kendini bırakıp onu düşünüyosun:)
ayy inşallahhhh :)
13 kasım ve 17 kasım :)))) ee arada pek bişey yok:))))
ben hsg sonuclarımı almaya gıdıyorum,dua edın kızlar,mumin'in mumın kardesıne ettıgı dualar kabul olurmus,ınsallh temız cıkar hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?