Ilk çocuğunu düşünenler...

şişkinlik va gaz problemi bendede var hayatım. bende sabahları daha iyi hissediyorum. ne güzel kg olarak iyi gidiyosun. çokta şartlandırma olurmu beslenmene dikkat et.
Önceden kilo vermem gerekiyorsuama üstüne düşmedim. Şimdi çabalıyorum. Çeşitli ve yeterli yemeye çalışıyorum. Zaten bebek ilk üç ay annenin yediklerinden etkilenmiyormuş. Ben beslenme düzenimi oturmak için her besin grubundan almaya çalışıyorum. Hiç süt içemezdim, bebek için içiyorum şimdi. Her gün mutlaka süt ürünleri tüketiyorum. Baklagil, balık, et. Bunları az da olsa mutlaka yiyorum.

Gaz problemim ilk zamanlara göre daha az. İlk ay çok fenaydı

kızlar hamileliğin 8. haftasında aile hekimine kayıt yaptırmak gerekiyormuş aşı takipleri için. eşim bugün gitmiş bizim aile hekimine 8. haftada gelin başlayalım takibe demiş.

gamzecim ben dün araştırdım sigortalarıda birazcık, garanti - iş bankasına filan bakrım dediğin gibi daha uygun ama acil sigortası demişterler. senin sigorta ayakta tedaviyi karşılıyormu yoksa sadece yatarak tedavi mi? ben kafaya taktımda birazcık... :?

ben protein grubundan tiksindim resmen..Süt içemiyorum 1 haftadır..Kutusunu görmem bile sinirlerimi bozuyor.Ne olacak benim bu halim bilmiyorum

şeyan demiş ta " madem ki oflu vardı beni niye yarattın" o hesap demek ki
ama evet yetiştirme tarzı en büyük faktör... inşallah gönlünden geçen gibi olur. huyu benzemesin diyelim öyleyse

İnşallah canım inşallah
gerçi ortada fol yok yumurta yok huydan kaş gözden bahsediyoruz ama dualarımızı şimdiden yapalım dimi ama

benim işyerimden ayrı olarak yapılmış tam kapsamlı sigortam var hayatım. garantiden yapılan sigortam yatarak tedavi için. özellikle benim hastalığımla ilgili tedavilerim yatarak olduğu için kapsamı öyle yaptırmış görümcem. işte doğumdada onu kullanıcam.

Abselove cnm biraz rahatla diyecemde mumkun deil biliyorum ama olacak eninde sonunda olacak tatlim offf ya bole geriden gelyom ben ama

sanırım bende bir sorun var yawww.. bulantı yok aşerme yok. tiksinme yok....
sadece kasık ağrısı ve gaz problemim var.
ve iştah çok fena :))) bu gidişle 20-30 kg la tamamlanacak:))

tamam işte şimdi oldu.. çünkü fazla uygundu rakam banada aylık 63 tl toplam 500 küsür fiyat verdi tanıdık. şu bat tarihi bi gelsin onara göre yaptırmayı düşünüyorum. doğum için olmasa bile Allah korusun hertürlü hast. var para dayanmaz. muayene 100-200 verilir ama bir opersayon 500 den fazla... sigorta daha mantıklı. 2007 özelde biyopsi yaptırdım sigortalıyken 450 tl tutmuştu sigorta hepsini karşıladı 1 tl bile vermedim. şimdi 1000 tl olur heralde :)

çok iyi fiyat almışsın hayatım. benim ayakta tedavilerimi işyerimin özel sigortası karşılıyor. geçen yıl biopsi kolonoskopi endoskopi ve ilik alınmasına tek kuruş ödemedim. bide yatarak tedavilerde senin hastaneye giriş kaydın olduğu anda hemen aranıyorsun . bana tel açıp isterseniz helikopter ambulansla istediğiniz bir hastaneye nakil yapabiliriz demişlerdi.

şişkinlik va gaz problemi bendede var hayatım. bende sabahları daha iyi hissediyorum. ne güzel kg olarak iyi gidiyosun. çokta şartlandırma olurmu beslenmene dikkat et.

şişkinlikde mi oluo yaa dün sanki 3aylık hamile gibiydi karnım pantolonun düğmesini açıp dolaştım resmen ama dün akşam göğsümdeki yanma yok olmuştu bilmiyorum ne oluo vücuduma yaaa

daha çok yeni amaaa :) olmasında inşallah rahat geçer. bebişten sonra spor salonuna gidersin olur biter :))

vayy beee hizmete baakk :) ayakta çok pahallı 1300 civarı da en azından yatarak yapacam inşallah bana ve eşime yaptırmayı süşünüyorum taksitle yaparım. neye para vermiyoruz ki??? ayda 120 tl ikimizin sigortası. tv alsak acımayız, sigortaya versek acırız. işte bu Türk olduğumuzun bir işaretiii

ben protein grubundan tiksindim resmen..Süt içemiyorum 1 haftadır..Kutusunu görmem bile sinirlerimi bozuyor.Ne olacak benim bu halim bilmiyorum
Arkadaşlardan duyduğuma göre ilk başta severek yediğin ya da bebek için bol bol yediğin şeylerden zamanla tiksiniyormuşsun. Yumurta ve sütten özellikle. BEn de yumurtayı iki günde birden üç günde bire çıkardım ve bir haşlama bir omlet şeklinde yiyorum artık. Çünkü yumurta çok önemli. Tiksinmek istemiyorum. Sütü de yatarken içmeye başladım. Arada meyveli sütlerden de içiyorum çocuklar gibi
Diğer arkadaşların kusmaktan mahvolduğunu, büyük çoğunluğun binbir sorun yaşadığını gördükçe ben de tedirgin oluyordum. Kalbi mi durdu diye endişeleniyordum. Ama artık eminim ki kanama yoksa, aşırı ağrı yoksa bebekte sorun yok demek. Telaşa gerek yok.

Hastalığım da geçmek üzere. Bebeğe zararı olmadı çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…