- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.921
anaaaaa:))))))
10 günümüz kaldı asyam inş güzel sonuçlar çıkar:)
Önceden kilo vermem gerekiyorsuama üstüne düşmedim. Şimdi çabalıyorum. Çeşitli ve yeterli yemeye çalışıyorum. Zaten bebek ilk üç ay annenin yediklerinden etkilenmiyormuş. Ben beslenme düzenimi oturmak için her besin grubundan almaya çalışıyorum. Hiç süt içemezdim, bebek için içiyorum şimdi. Her gün mutlaka süt ürünleri tüketiyorum. Baklagil, balık, et. Bunları az da olsa mutlaka yiyorum.şişkinlik va gaz problemi bendede var hayatım. bende sabahları daha iyi hissediyorum. ne güzel kg olarak iyi gidiyosun. çokta şartlandırma olurmu beslenmene dikkat et.
kızlar hamileliğin 8. haftasında aile hekimine kayıt yaptırmak gerekiyormuş aşı takipleri için. eşim bugün gitmiş bizim aile hekimine 8. haftada gelin başlayalım takibe demiş.
Önceden kilo vermem gerekiyorsuama üstüne düşmedim. Şimdi çabalıyorum. Çeşitli ve yeterli yemeye çalışıyorum. Zaten bebek ilk üç ay annenin yediklerinden etkilenmiyormuş. Ben beslenme düzenimi oturmak için her besin grubundan almaya çalışıyorum. Hiç süt içemezdim, bebek için içiyorum şimdi. Her gün mutlaka süt ürünleri tüketiyorum. Baklagil, balık, et. Bunları az da olsa mutlaka yiyorum.
Gaz problemim ilk zamanlara göre daha az. İlk ay çok fenaydı
olabilir tabi.ama zaten adet yaklaşırken her hangibir değişiklik hissetmiyosunki hayatım adet olacakken ne oluyorsa hamileysende aynısı oluyo .sabırlı ol.
ha demek çok kolay biliyorum kendimi düşündümde:))
ama yapacak bişey yokki hayatım. bu ay çok çalıştın sende.
böyle konuşunca umut oluyorsunuz bana yaa hakkımızda hayırlısı diyorum ama bırak günleri saatleri dk ları sayıyorum artık
olmazsa büyük hayal kırıklığı olacak benim için sanırım
Allahım yardım etsinnnn
şeyan demiş ta " madem ki oflu vardı beni niye yarattın"o hesap demek ki
ama evet yetiştirme tarzı en büyük faktör... inşallah gönlünden geçen gibi olur. huyu benzemesin diyelim öyleyse
gamzecim ben dün araştırdım sigortalarıda birazcık, garanti - iş bankasına filan bakrım dediğin gibi daha uygun ama acil sigortası demişterler. senin sigorta ayakta tedaviyi karşılıyormu yoksa sadece yatarak tedavi mi? ben kafaya taktımda birazcık... :?
böyle konuşunca umut oluyorsunuz bana yaa hakkımızda hayırlısı diyorum ama bırak günleri saatleri dk ları sayıyorum artık
Allahım yardım etsinnnn
en güzeli düşünmemek galiba... :) baksana ben dün ciddi ciddi doğumu nerde yapsam diye aratştırdım. daha ortada fasülye yok :)
Allahım yardım etsinnnn
tabiki Rabbim yardım etsin ama çok üzülmek yok. baştan anlaşalım bu konuda. Rabbim bilir ne zaman vereceğini unutma hayatım sakın üzülüp isyan etme olurmu.
içimde güzel hisler var.
Önceden kilo vermem gerekiyorsuama üstüne düşmedim. Şimdi çabalıyorum. Çeşitli ve yeterli yemeye çalışıyorum. Zaten bebek ilk üç ay annenin yediklerinden etkilenmiyormuş. Ben beslenme düzenimi oturmak için her besin grubundan almaya çalışıyorum. Hiç süt içemezdim, bebek için içiyorum şimdi. Her gün mutlaka süt ürünleri tüketiyorum. Baklagil, balık, et. Bunları az da olsa mutlaka yiyorum.
Gaz problemim ilk zamanlara göre daha az. İlk ay çok fenaydı
benim işyerimden ayrı olarak yapılmış tam kapsamlı sigortam var hayatım. garantiden yapılan sigortam yatarak tedavi için. özellikle benim hastalığımla ilgili tedavilerim yatarak olduğu için kapsamı öyle yaptırmış görümcem. işte doğumdada onu kullanıcam.
Gecmisi okudum geldim telden zor oluyo ama napim duramam sizsiz ben
Aman ya insan degeri tasimayanlara deger verirsen bole olur napalim bende telden idare ederim
ben protein grubundan tiksindim resmen..Süt içemiyorum 1 haftadır..Kutusunu görmem bile sinirlerimi bozuyor.Ne olacak benim bu halim bilmiyorum
tamam işte şimdi oldu.. çünkü fazla uygundu rakam banada aylık 63 tl toplam 500 küsür fiyat verdi tanıdık. şu bat tarihi bi gelsin onara göre yaptırmayı düşünüyorum. doğum için olmasa bile Allah korusun hertürlü hast. var para dayanmaz. muayene 100-200 verilir ama bir opersayon 500 den fazla... sigorta daha mantıklı. 2007 özelde biyopsi yaptırdım sigortalıyken 450 tl tutmuştu sigorta hepsini karşıladı 1 tl bile vermedim. şimdi 1000 tl olur heralde :)
şişkinlik va gaz problemi bendede var hayatım. bende sabahları daha iyi hissediyorum. ne güzel kg olarak iyi gidiyosun. çokta şartlandırma olurmu beslenmene dikkat et.
sanırım bende bir sorun var yawww.. bulantı yok aşerme yok. tiksinme yok....
sadece kasık ağrısı ve gaz problemim var.
ve iştah çok fena :))) bu gidişle 20-30 kg la tamamlanacak:))
çok iyi fiyat almışsın hayatım. benim ayakta tedavilerimi işyerimin özel sigortası karşılıyor. geçen yıl biopsi kolonoskopi endoskopi ve ilik alınmasına tek kuruş ödemedim. bide yatarak tedavilerde senin hastaneye giriş kaydın olduğu anda hemen aranıyorsun . bana tel açıp isterseniz helikopter ambulansla istediğiniz bir hastaneye nakil yapabiliriz demişlerdi.
şişkinlikde mi oluo yaa dün sanki 3aylık hamile gibiydi karnım pantolonun düğmesini açıp dolaştım resmen ama dün akşam göğsümdeki yanma yok olmuştu bilmiyorum ne oluo vücuduma yaaa
Arkadaşlardan duyduğuma göre ilk başta severek yediğin ya da bebek için bol bol yediğin şeylerden zamanla tiksiniyormuşsun. Yumurta ve sütten özellikle. BEn de yumurtayı iki günde birden üç günde bire çıkardım ve bir haşlama bir omlet şeklinde yiyorum artık. Çünkü yumurta çok önemli. Tiksinmek istemiyorum. Sütü de yatarken içmeye başladım. Arada meyveli sütlerden de içiyorum çocuklar gibiben protein grubundan tiksindim resmen..Süt içemiyorum 1 haftadır..Kutusunu görmem bile sinirlerimi bozuyor.Ne olacak benim bu halim bilmiyorum
Diğer arkadaşların kusmaktan mahvolduğunu, büyük çoğunluğun binbir sorun yaşadığını gördükçe ben de tedirgin oluyordum. Kalbi mi durdu diye endişeleniyordum. Ama artık eminim ki kanama yoksa, aşırı ağrı yoksa bebekte sorun yok demek. Telaşa gerek yok.sanırım bende bir sorun var yawww.. bulantı yok aşerme yok. tiksinme yok....
sadece kasık ağrısı ve gaz problemim var.
ve iştah çok fena :))) bu gidişle 20-30 kg la tamamlanacak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?