- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.901
Mümkünse halaya benzemesinnnnnnnnn
İyidir hoştur ama sonucunda bir karadenizli ve sözüm meclisten dışarı ama felaketttt
olabilir canım çok ince hesapları var bilmek lazım. Ben arkadaşla bir yanyana gelsem soracam ama... Eve zor gidiyrum. Dün tepem attı yine. çocuk çalışmamız lazım saat kaç olmuş hala eşim işini bitiremedi. Kızamadımda mecbur yapacak. Bu arada dün yumurtam çatlamış galiba mağlum akıntı geldiii
inşallah bu sefer yolunda gidecek kuzum. :)
ay bende bebeğimii gördümm ayynı benim çocukluğum kumral saçları kıvır kvır erkek çocukmuş. 2 yaşında filandı rüyamda. ve renkli gözlüymüş.. eşimin ailesine değilde bize benzer inşallah.. kız halaya çeker derler asıl ondan korkuyorumpek sevimli değiller hani...
Günaydın şekerlerrrr
Asyacım inşallahhhh bişeyler olmuşturrrr ben sanki regl olacakmışım gibiyim bakalım hakkımızda hayırlısı
Güllümsün takma canım boşverrr insanlar boşboğaz işte ne yapacaksınnnnn
Talihacım o da olacak inşallah umut kesmek yok aşılama olur tüp bebek olur doğal olur amaca ulaşmak için her yol mübahtır[/QUOT
günaydın canım. ama daha bat a var senin 13 ü değilmi.
Günaydın kızlar
Neler kaynattınız okuyamadım. Herkes iyidir inşallah
aaa neden öyle diyorsun, ben de karadenizliyim, rizeliyim...
trabzonluysa birşey diyemem ama ben rizeli olup da kötü niyetlisine pek rastlamadım
ama tabi asıl olan memleketin çok da belirleyici olmadığı, her yerin iyisi ve kötüsü var
direk of bacımmmmmmm
bi de benim eşimin ailesi biraz çirkef o yüzden dedim
asla ayırmam insanları ama yetişme tarzı çok önemli be gülümmmmm
Günaydın şekerlerrrr
Asyacım inşallahhhh bişeyler olmuşturrrr ben sanki regl olacakmışım gibiyim bakalım hakkımızda hayırlısı
Güllümsün takma canım boşverrr insanlar boşboğaz işte ne yapacaksınnnnn
Talihacım o da olacak inşallah umut kesmek yok aşılama olur tüp bebek olur doğal olur amaca ulaşmak için her yol mübahtır[/QUOT
günaydın canım. ama daha bat a var senin 13 ü değilmi.
evet tatlım yaaa 13ü ama benim belirtiler 1hafta öncesinden başlar sanki öyleyim yine
hayırlısı hakkımızda ne bileyim belki bu ay vücudumu çok dinliyorum ondan oluyor bilemiyorum yani
katılıyorum yetişme tarzı çok önemli.. o zaman sende bakmazsın onlara. kime benzesin istiyosan onunla vakit geçirirsin:)
evet tatlım yaaa 13ü ama benim belirtiler 1hafta öncesinden başlar sanki öyleyim yine
hayırlısı hakkımızda ne bileyim belki bu ay vücudumu çok dinliyorum ondan oluyor bilemiyorum yani
olabilir tabi.ama zaten adet yaklaşırken her hangibir değişiklik hissetmiyosunki hayatım adet olacakken ne oluyorsa hamileysende aynısı oluyo .sabırlı ol.
ha demek çok kolay biliyorum kendimi düşündümde:))
ama yapacak bişey yokki hayatım. bu ay çok çalıştın sende.
o zaman bütün hamileliğimi ayna karşısında geçirmem lazım baımmmmmm
İyiyim çok şükür. Bebek akşamları şişiriyor beni, biraz da ağrı yapıyor. Sabahlar iyi ama. Yarım kilo almışım. Umarım daha fazla almadan üç ayı tamamlarımgünaydın hayatım. iyiyiz işte bir değişiklik yok.. sen nasılsın.
anaaaaa:))))))
10 günümüz kaldı asyam inş güzel sonuçlar çıkar:)
İyiyim çok şükür. Bebek akşamları şişiriyor beni, biraz da ağrı yapıyor. Sabahlar iyi ama. Yarım kilo almışım. Umarım daha fazla almadan üç ayı tamamlarım
direk of bacımmmmmmm
bi de benim eşimin ailesi biraz çirkef o yüzden dedim
asla ayırmam insanları ama yetişme tarzı çok önemli be gülümmmmm
Gecmisi okudum geldim telden zor oluyo ama napim duramam sizsiz ben
Aman ya insan degeri tasimayanlara deger verirsen bole olur napalim bende telden idare ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?