Ilk çocuğunu düşünenler...

Mümkünse halaya benzemesinnnnnnnnn
İyidir hoştur ama sonucunda bir karadenizli ve sözüm meclisten dışarı ama felaketttt

aaa neden öyle diyorsun, ben de karadenizliyim, rizeliyim...
trabzonluysa birşey diyemem ama ben rizeli olup da kötü niyetlisine pek rastlamadım
ama tabi asıl olan memleketin çok da belirleyici olmadığı, her yerin iyisi ve kötüsü var

anaaaaa:))))))
10 günümüz kaldı asyam inş güzel sonuçlar çıkar:)

:)))) illahii asya çok güldüm.... sağlıkla doğsun o kime benzeyeceğini bilir hayatım. hamilelikte bakmazsın sende onlara:)))

direk of bacımmmmmmm
bi de benim eşimin ailesi biraz çirkef o yüzden dedim
asla ayırmam insanları ama yetişme tarzı çok önemli be gülümmmmm

direk of bacımmmmmmm

katılıyorum yetişme tarzı çok önemli.. o zaman sende bakmazsın onlara. kime benzesin istiyosan onunla vakit geçirirsin:)

İyiyim çok şükür. Bebek akşamları şişiriyor beni, biraz da ağrı yapıyor. Sabahlar iyi ama. Yarım kilo almışım. Umarım daha fazla almadan üç ayı tamamlarım

şişkinlik va gaz problemi bendede var hayatım. bende sabahları daha iyi hissediyorum. ne güzel kg olarak iyi gidiyosun. çokta şartlandırma olurmu beslenmene dikkat et.

direk of bacımmmmmmm

şeyan demiş ta " madem ki oflu vardı beni niye yarattın" o hesap demek ki
ama evet yetiştirme tarzı en büyük faktör... inşallah gönlünden geçen gibi olur. huyu benzemesin diyelim öyleyse

Gecmisi okudum geldim telden zor oluyo ama napim duramam sizsiz ben
Aman ya insan degeri tasimayanlara deger verirsen bole olur napalim bende telden idare ederim

kızlar hamileliğin 8. haftasında aile hekimine kayıt yaptırmak gerekiyormuş aşı takipleri için. eşim bugün gitmiş bizim aile hekimine 8. haftada gelin başlayalım takibe demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…