Ilk çocuğunu düşünenler...

sanırım bende bir sorun var yawww.. bulantı yok aşerme yok. tiksinme yok....
sadece kasık ağrısı ve gaz problemim var.
ve iştah çok fena :))) bu gidişle 20-30 kg la tamamlanacak:))

gamzeeeeee hayırlı olsun canım çok sevindim. bak benimki toteme dönüyo artık ha ne zaman foruma 3-5 gün girmesem bişey yazmasam biriniz hamile kalıyo. önce güllümsün sonra sen. sırada asya var.. :))

doğru diyosun. şimdiden yaptırsana canım..

gamzeeeeee hayırlı olsun canım çok sevindim. bak benimki toteme dönüyo artık ha ne zaman foruma 3-5 gün girmesem bişey yazmasam biriniz hamile kalıyo. önce güllümsün sonra sen. sırada asya var.. :))

canıııımmm hoşgeldiiiinnn... çok tşk ederim... darısı başına:)))))

Ya aynen cnm bende hala ciddi gaz sikintisi devam ediyo sabahlari hafif bulanti oluyo ama ole kusacak gibi degil temkinli yemeye calisiyorum ayicik olmayim die bakalim nasil olacak surec

olsun sağlıkla geçirin de hamileliğinizi sonra verirsiniz nasıl olsa be tatlımmmm:)))))

evet yaa. benim bu kez pek korkuda kalmadı hayırdır inş.
patronumla eşim az önce yolda karşılaşmışlar. patronum eşime sarılmış hayırlı olsun demiş tebrik etmiş.:))))

Bende ilk öğrendiğimden itibaren her sabah 1 süt,1 yumurta ve peynir yedim..Akşam yatarken süt içtim..Dediğin gibi tiksindim

Meyveli yoğurtlara göz diktim bende..Birde activyaya :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…