- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.941
tabiki Rabbim yardım etsin ama çok üzülmek yok. baştan anlaşalım bu konuda. Rabbim bilir ne zaman vereceğini unutma hayatım sakın üzülüp isyan etme olurmu.
içimde güzel hisler var.
Asla isyan etmem mevlam neylerse güzel eyler hayal kırıklığı olur muhakkak biraz ağlarım ama o çocuk olacak allahımın izniyle tüp müp olacak şimdi değilse sonra
biliyorum güveniyorum Allahıma ben sadece iyi veya kötü sonucu bilmek istiyorum beklemek çok yoruyor insanı canım yaaa
İnşallah hislerini boşa çıkarmayız canım bu ay çok zorladık şartları ama olmuyorsa olmaz tabi
sanırım bende bir sorun var yawww.. bulantı yok aşerme yok. tiksinme yok....
sadece kasık ağrısı ve gaz problemim var.
ve iştah çok fena :))) bu gidişle 20-30 kg la tamamlanacak:))
daha çok yeni amaaa :) olmasında inşallah rahat geçer. bebişten sonra spor salonuna gidersin olur biter :))
şişkinlikde mi oluo yaa dün sanki 3aylık hamile gibiydi karnım pantolonun düğmesini açıp dolaştım resmen ama dün akşam göğsümdeki yanma yok olmuştu bilmiyorum ne oluo vücuduma yaaa
vayy beee hizmete baakk :) ayakta çok pahallı 1300 civarı da en azından yatarak yapacam inşallah bana ve eşime yaptırmayı süşünüyorum taksitle yaparım. neye para vermiyoruz ki??? ayda 120 tl ikimizin sigortası. tv alsak acımayız, sigortaya versek acırız. işte bu Türk olduğumuzun bir işaretiii
Abselove cnm biraz rahatla diyecemde mumkun deil biliyorum ama olacak eninde sonunda olacak tatlim offf ya bole geriden gelyom ben ama
gamze ve gülümsünde olmuştu sanırsım. :)
Ay kizlar beni unutmuyonuz demi
Acemiperi cok ozendim sana ya yarim kilo cok iyi ben nasil bi topac olacam acaba
Ay kizlar beni unutmuyonuz demi
Acemiperi cok ozendim sana ya yarim kilo cok iyi ben nasil bi topac olacam acaba
annem ve k.v en başından en sonuna kadar sürünüyolarmış bulantıdan(
:))))) aslında çok kararlıyımdır inatlaşırsam verirm fazla kg ları...
seeeeenn deee beeenndeee kocamannn olucaz... kaşındık hakettik:)))))
gamzeeeeee hayırlı olsun canım çok sevindim. bak benimki toteme dönüyo artık ha ne zaman foruma 3-5 gün girmesem bişey yazmasam biriniz hamile kalıyo. önce güllümsün sonra sen. sırada asya var.. :))
doğru diyosun. şimdiden yaptırsana canım..
sen güçlü hatunsun maşallah baş edersin
olsun sağlıkla geçirin de hamileliğinizi sonra verirsiniz nasıl olsa be tatlımmmm:)))))
sen güçlü hatunsun maşallah baş edersin
Arkadaşlardan duyduğuma göre ilk başta severek yediğin ya da bebek için bol bol yediğin şeylerden zamanla tiksiniyormuşsun. Yumurta ve sütten özellikle. BEn de yumurtayı iki günde birden üç günde bire çıkardım ve bir haşlama bir omlet şeklinde yiyorum artık. Çünkü yumurta çok önemli. Tiksinmek istemiyorum. Sütü de yatarken içmeye başladım. Arada meyveli sütlerden de içiyorum çocuklar gibi
Diğer arkadaşların kusmaktan mahvolduğunu, büyük çoğunluğun binbir sorun yaşadığını gördükçe ben de tedirgin oluyordum. Kalbi mi durdu diye endişeleniyordum. Ama artık eminim ki kanama yoksa, aşırı ağrı yoksa bebekte sorun yok demek. Telaşa gerek yok.
Hastalığım da geçmek üzere. Bebeğe zararı olmadı çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?