Ilk çocuğunu düşünenler...

alınganlık olmaas gerek.. ben topiğin güzel annelir deyip günaydınlar diyorum, sadece bi kisi benim bu yazdığımı görüp yazıyo, ister istemez alıngan mı oldum ben simdi, bizim konuscak konularımız var, ben arada kaynadım
hanginiz benim kadar yıllarca bekledi kii,, neler geçti basımdan
nyse ksra bakmayın sizleri de üzmek istemem.özr dilerm..

Son düzenleme:
hanginiz benim kadar yıllarca bekledi kii,, neler geçti basımdan
nyse ksra bakmayın sizleri de üzmek istemem.
Doğrudur canım ben kendi adıma 4 ay bekledim. Güllümsün 2,5 yıldır bekliyor. İnsan olarak senin daha çetin bir imtihanın olmuş olabilir. Anlatırsan acını paylaşır destek oluruz sana. Umutsuz olmak yok. Bu topik uğurlu. Mantar gibi bebek geliyor maşallah

Bazı arkadaşlarda hamiellik belirtisiydi göğüslerde acıma..

Bat ne zaman canım

ya benim adetlerim düzensiz bak sırasıyla yazıyorum

8 eylül 1 hafta sürdü

19 ekim zaten anlattım lekelenmemler vs. şu anda var lekelenme devam edişyo bugn yarın biter inş..

diğeride Allah kerim ne zaman olucak hesaplayamıyorm bu şekilde olunca

adetler düzensizse yumurtalama gününü yakalamak için ilişki olabildiği kadar sık olmalı canım..Ona dikkat et sen

Umut acemi periye katiliyorum cmn ben zaten telden idare ediyom genlde okuyorum o yuzden am sikinti yapma gorulmemistir sayfalar cok hizli ilerliyo uzme sen kendini burasi ugurlu

anladım cnm sabah yemedim zaten iyikide yemememişim mide yanması yapıyo zaten bide göğüslerim doknunca çok ağrıyo anlamadım neden .. çok mu soru sordum nee
Çörekotu-bal karışımı uzun süre kullanınca çoğu kişide kist yapmış. Biraz kullanıp alışkanlık yapmamak lazım.

Eğer yumurtlama döneminde değilsen göğüs ağrısı bebek habercisi olabilir. Benim en belirgin belirtim aşırı hassas göğüzler ve kalçaya vuran bel ağrısıydı

arada hepimize oluyor bunlar hepimiz beklioruz herkkesin nasibi nezamnsa rabbim oızaman veriyor kimseyi suçlayamayızki havalar senide bunaltmış olabilir bence bi kahve yap pencereni aç bi derin nefes al hayatın ipleri bizdedeğil bunu untma emi

adetler düzensizse yumurtalama gününü yakalamak için ilişki olabildiği kadar sık olmalı canım..Ona dikkat et sen

evet o yüzden ovulasyon testide aldım ... teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için çok sağol Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepinizin

HAMİŞLERİN DUASI KABUL OLUR DERLER KIZLAR BANADA DUA EDİN OLURMUUU ....

Rica ederim canım..İnşallah hepiniz son BAT larınızı beklersiniz bu ay

arkadaşlar aslında ben bugün sabah bu foruma girerken size bişey söylemek için girmiştim ama gamzenin güzel haberini görünce diyemedim. bu topik de forum da çok güzel buradaki dostluk kaynaşma arkadaşlık hepsi çok güzel ama ben geçen ay yaşadığım durumda burada çok fazla şey okuyup çok fazla kendimi dinlememin de etkisi olduğunu düşünüyorum. burada birbirimize destek oluyoruz falan çok güzel şeyler ama lütfen kızmayın bana bi süre yokum forumda. o iç sesimden çok sıkıldım artık sürekli araştırmaktan olumlu yada olumsuz bi sürü şey okumaktan. size güzel dostluğunuz için teşekkür ediyorum ve anlayışınız için de. dediğim gibi bi süre girmemek istiyorum yapabilirsem tabi. hepinizi seviyorum...

Bir ara bende demiştim bir süre girmiyecem diye..Seni çok iyi anlıyorum..Kafanı rahatlat düşünmemeye çalış.Ama bizi arada haberdar et gelişmelerden

cok haklısın diyecek bir şey bulamıyorum çünkü gerçekten arastırdıkca daha da cok uzuldugumu bılıyordum umarım tüm dileğin gerceklesır kendıne cok ıyı bak canım üzme kendını dostlugun gercekten güzel en kısa zamanda guzel haberlerınle aramızda goruruz inşalah

olsun canım sende yaza çıkarsın hava mis gibi olur

inş canım annişlerin duası kabul olur bol bol dua

bende 15ini kocişin sonuçlarda çıktı dr şimdilik ii dedi 2 ay sonra tekrarlayalım dedi

Aman aman maaşallah bişey çıkmasın canım yaa inşallah güzel haberler verirsin sende bu ay tabi bende

saolun kızlar anlayışınız için. elimden geldiğince araştırmamaya çalışıcam ve kendimi dinlememeye. ama olur da güzel bi gelişme olursa da ilk sizle paylaşıcam. öpüyorum hepinizi hoşçakalın iyi bakın kendinize ve bebek bekleyenler bebişlerinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…