- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.021
gamzeden baskası birsey yazmamıs bana, topiğin annelerin konusacağı konular var, nyse rahatsız etmiyim iyi günler size
Eşimde kiloyu sevmez..Mecbur gitmemi destekliyecek
iyiyiz canım sen nasılsın
basit huyslu bi kistim var ama dr.um gebeliğe engel değil demişti bana ben bu arada bal tarçın çörek otu yiyorum bide adaçayı içiyorum bunlardan kaynaklı olabilrmi
kızlar ben yemeğe gidiyorum. tam kg dan falan bahsederken çok aç olduğumun farkına vardım:):)))))
pekte etik olmadı dimi bu konuşmanın üstüne:):)))))
çok açıım napıyımmm.....
güldüm kendime:))))
bende iiyim çok şükür ist döndüm artık sizinleyim hala beklemedeyim senin hamişlik nasıl geciyor bebişin nasıl
Bende kistle hamile kaldım canım
Bal tarçın çörekotu yediğim ay hamile kaldım ben
slm canım iyiyiz işte. sen nasılsın
Tatlım hayırdır çok alıngansın bugün bişey mi oldu canını sıkan?
aaaa süper bi haber buuu bende yiyorum belki bende kalırım biz 4 senedir deniyoruz olmuyorda. eşimdede bendede sorun yok ama nedense olmuyo... bende burdan bal tarçın çörek otunu gördüm de deniyim dedim.. daha önce soğan kürü de yapmştım
anladım sana kolay gelsin o zaman canım :) ben normal yedıgımdende az yıyorum nasıl kılo alcam bılmıyorum ama son uc ayda cok kılo alınıyormuş dıkkat etmek lazım biraz yınede cunku dogumuda etkılıyor kılolar arkadasım var bana sen 20 kılo alırsın dedı sok oldum 20 kılo alcagımı sanmıyorum en fazla 10-12 alırım dıye dusunuyorum
Bebiş iyi..Bende idare ediyorum..Zormuş ama değer tabiki..
İnşallah yakında senide aramızda görürüz
Sağol canım hoşgeldinnn
kisteri öğrenince soğan kürü yaptım..Diğer ayda bal çörek otu tarçın yaptım..İnşallah bu ay son bekleyişindir...
inş canım ee boşuna değil cennet anaların ayagının altında
hoşbuldum napıosun canım
ben denedim hala yok bu ay hiç bişi yapmmadım
amin canımmmm aminn ağzından bal damlıyo inşAllah dediğin gibi olur bu arada ben bişi dicem ayın 27 sinden beri yiyorum ben bu karışımı lekelenmem bitmediği için bırakmadım bırakıyım mı yoksa yemeğe devam ediyim mi?
iiyim canım gezdim tozdum geldim yine
bırak canım..Fazla yersen kiste dönüşür oluşan yumurtalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?