Ilk çocuğunu düşünenler...

Eşimde kiloyu sevmez..Mecbur gitmemi destekliyecek

anladım sana kolay gelsin o zaman canım :) ben normal yedıgımdende az yıyorum nasıl kılo alcam bılmıyorum ama son uc ayda cok kılo alınıyormuş dıkkat etmek lazım biraz yınede cunku dogumuda etkılıyor kılolar arkadasım var bana sen 20 kılo alırsın dedı sok oldum 20 kılo alcagımı sanmıyorum en fazla 10-12 alırım dıye dusunuyorum

Bende kistle hamile kaldım canım

Bal tarçın çörekotu yediğim ay hamile kaldım ben

aaaa süper bi haber buuu bende yiyorum belki bende kalırım biz 4 senedir deniyoruz olmuyorda. eşimdede bendede sorun yok ama nedense olmuyo... bende burdan bal tarçın çörek otunu gördüm de deniyim dedim.. daha önce soğan kürü de yapmştım

kisteri öğrenince soğan kürü yaptım..Diğer ayda bal çörek otu tarçın yaptım..İnşallah bu ay son bekleyişindir...

inşallah kilo çok almayız.Alsakta canımız saolsun

kisteri öğrenince soğan kürü yaptım..Diğer ayda bal çörek otu tarçın yaptım..İnşallah bu ay son bekleyişindir...

amin canımmmm aminn ağzından bal damlıyo inşAllah dediğin gibi olur bu arada ben bişi dicem ayın 27 sinden beri yiyorum ben bu karışımı lekelenmem bitmediği için bırakmadım bırakıyım mı yoksa yemeğe devam ediyim mi?

bırak canım..Fazla yersen kiste dönüşür oluşan yumurtalar

Arkadaşlar alınganlık yapmayın. Acemi anne adayları olarak biraz fazla kaptırıyoruz kendimizi ama hoş görün. Nasıl özlemle bekledik bu bebişleri. Siz de bizim gibi olacaksınız merak etmeyin

Siz sohbete katılın. Çok yazışma olduğu için cevap verene kadar dakikalar geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…