Ilk çocuğunu düşünenler...

Emzirmek cok kilo verdiriyomus ama tabi aman sut olsun diede her eline geceni yememek lazim valla simdiden esimle her aksam yuruyuse cikmaya basladik malum herifim ben gebe kalinca 5 kilo almista :) ins devam ettirizde cok almam

Son düzenleme:
Emzirmek cok kilo verdiriyomus ama tabi aman sut olsun diede her eline geceni yememek lazim valla simdiden esimle her aksam yuruyuse cikmaya basladik malum herifim ben gebe kalinca 5 kilo almista :) ins devam ettirizde cok almam

abimin eşi emzirmeyi bırakınca çok kilo almıştı..Emzirirken iyide...:)

kızlarrr bişey sorabilirmiyim acil... ben şimdi ekim ayında adet oldum..adetlerim düzensizdir bu arada.. başlarda lekelenme şeklinde oldu bi ara 2 gün kadar kesildi sonra tekrar normal adet şeklinde 2 gün sürdü ve daha zsonrası lekelenme şeklinde gelmeye devam ediyo.. sadece peçeteye bulaşacak şekilde yanii... sizce bu nedir. üstüne görmüş olsam bu kadar uzun sürmezdi herhalde ovulasyon testi aldım yapıcam ama şu adet kesilmediki yapimm..

kızlarrr bişey sorabilirmiyim acil... ben şimdi ekim ayında adet oldum..adetlerim düzensizdir bu arada.. başlarda lekelenme şeklinde oldu bi ara 2 gün kadar kesildi sonra tekrar normal adet şeklinde 2 gün sürdü ve daha zsonrası lekelenme şeklinde gelmeye devam ediyo.. sadece peçeteye bulaşacak şekilde yanii... sizce bu nedir. üstüne görmüş olsam bu kadar uzun sürmezdi herhalde ovulasyon testi aldım yapıcam ama şu adet kesilmediki yapimm..

kızlarrr bişey sorabilirmiyim acil... ben şimdi ekim ayında adet oldum..adetlerim düzensizdir bu arada.. başlarda lekelenme şeklinde oldu bi ara 2 gün kadar kesildi sonra tekrar normal adet şeklinde 2 gün sürdü ve daha zsonrası lekelenme şeklinde gelmeye devam ediyo.. sadece peçeteye bulaşacak şekilde yanii... sizce bu nedir. üstüne görmüş olsam bu kadar uzun sürmezdi herhalde ovulasyon testi aldım yapıcam ama şu adet kesilmediki yapimm.. (adaçayı ve bal tarçın çörek otuda yiyorum)..

kızlar ben yemeğe gidiyorum. tam kg dan falan bahsederken çok aç olduğumun farkına vardım:):)))))
pekte etik olmadı dimi bu konuşmanın üstüne:):)))))
çok açıım napıyımmm.....
güldüm kendime:))))

Bebek 2-3 aylık olunca akşamları 1 saat eşim bakar ben giderim...Unutmak söz konusu olamaz ben kiloda takıntılıyım..Bebek için uykusuz gecelerde zayıflamazsam.Spor salonu paklar

hmm sen ayarlamışssın bile benim eşimde bakar ama izin vermez bir yere gitmeme

Kist olabilir canım..

Bende böyle olmuştu kist çıkmıştı..

Ama şöyle birşeyde var adetler az olmaya başladımı bebek gelmeye hazırlanıyor derler..Ben 2 ay az oldum 3. ayda bebeğim geldi

Kist olabilir canım..

Bende böyle olmuştu kist çıkmıştı..

Ama şöyle birşeyde var adetler az olmaya başladımı bebek gelmeye hazırlanıyor derler..Ben 2 ay az oldum 3. ayda bebeğim geldi

basit huyslu bi kistim var ama dr.um gebeliğe engel değil demişti bana ben bu arada bal tarçın çörek otu yiyorum bide adaçayı içiyorum bunlardan kaynaklı olabilrmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…