- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.361
gullumsun ,, selam cnm nasılsın ?
ya ben bisey sorcam da, hani siz hamileler bilirsiniz ..
smdi ben adetime 10gün kala 5-6 kere fln soğansuyu yaptım..
smdi saraçoğlu soğanküründen sonra incir kürü yapın diye tavsiye ediyor ya..
bgün adetim bitti, yarından itibaren incir kürüne baslasam mı ki ? yada kaç gün yapim ?
birde bu forumda, incir kürüyle ilgili GEBELİK te ki bi topikte, biri
" bende incir kürünü uyguladım ayrıca hergün bal,çörekotu ve tarçın karışımından 2 kaşık yedim rabbimin izniyle o ay hamile kaldım "
yazmıs.. acaba ikisini birden mi yapsam ki :44:
cnm inan hiç bilmiyorum sorun benim eşimde idi o yüzden hep erkek inifilitesine yönelik kürleri denedik biz
ben hiiç bu bahsettiğin şeyleri yemedim
ama boswer galıva şu çörek otu bal karışımını yaptı ve faydasını gördü die bilyorum değilmi boswer ?
kusura bakma yardımcı olamadım
senin ev içinde saçların açık olan bir foton var pek güzel o olabilir bak :))) en doğal ve güzel halinle...
ben gülmem! ama önümden bir böcek geçerse söz veremem
Kuzey güney reklam arası verdi hatunlar burda
Günaydın kızlaaar....
çok işim var bugün. ara ara gelirim.
dün saat 12 yi geçyordu iş yerini kapattık, ne yazık.. eşim izleyemedi dizisiniiii tüh tüh...
tühhh tühhh nasılda üzülürmüss asyaa :)
günaydın sabah şekerleri... iyiki varsınız valla.
canım yine sıkkın kızlar. birkaç gündür sinirden, stresten 7/24 midem bulanıyor. uykudan bile mide bulantısı ile kalkıyorum. kiloda verdim sanırım.
şimdi siz sevineceksiniz asya hamile işte diye ama daha yumurtalama günlerindeyim, olsa bile belirtiler olmazdı.
kzlar bu ay benim son bekleyişim. biliyorum hep böyle dedim ama ben kaldramıyorum artık. eşimi ve işini kaldıramıyorum artık. sabahın köründen geceye kadar sinir harbi ile
çalışıpta bide eşimin pireyi deve yapmasını, benim gelecek ile ilgili belirsizliklerimi kaldıramıyoum artık.
Ben suyun akışına bırakıyorum kendimi. artık çabalamayacağım. suyu nereye götürürse... bu ay varsa kısmetim ne ala, yoksa da nasip değilmiş.
sabah sabah en az midem kaldar bulanık bir yazı oldu üzgünüm.
canım benimm hakkında hayırlısı olsunn
inşallah bebişin bu ay gelir de sana umut olurr
yılmak yok suan yorgunsunn canın sıkkınn belki ama kendini topladığında düşüncelerin değişecek
bazen bende çok karamsar oluyorum çıkmaza giriyorumm
ama kendime gelince yeniden tutunmaya çalışıyorum hayata
bebek konusunda ısrarcı olacaz öyle yılmak yokk
bu ay olmadı mı diğer ay çalışmalara başlıcaz
üzülecez belki yorgun düşecezz amaa YILMAYACAZZZZZ tamam mı topla kendini hadii iyi düşünmeye çalışş
Gunaydin kizlar
Ise daha yeni geldim ankaradaki yagmur trafigi mahvetmis durumda sabahin 7'30 dan beri yoldayim ve cok sinirliyim otobusle nie gelirsinki kocan birakacakti ne guzl koca kafam benim yanima bi amca oturdu teke gibi midem aldi basini gitti 2 paket cubuk kraker yedim ofise geldim tuzlu syler yedim yani anlayacaginiz dunyayi yedim hala midem bulaniyo offf bide bugun irakli is yaptigimiz adamlar geliyo onlarinda cok guzel koktugu solenemez yandim ya
Aysa kizacam ama ha daha ne kadar zamandir yeni sabirsiz tosbam benim canin kendi isin oldugu surece bu yogunlulk bitmeyecek ondan hemen sinrlerini yipratma hayatimiz hep ertelemekle geciyo sonrada uzuliuyoruz ertelediklerimiz icin bi daha bi daha dusun hatirimiz icin
sağol canım, daha önede karamsarlığa girmiştim evet ama bu sefer korkuyorumbünyem yaşam tarzıma tepki veriyor. üstüne hamilelik gelirse nasıl olurum diye korkuyorum da artık. ileriye yönelik elbette bebek düşünecem tabi ama bu nezaman düzene gireceğimize bağlı sanırım.
Sadece işi değil. artık eşimide kaldıramıyorum. herşeye sinirlenir , pireyi deve yapar oldu. sabah arabanın anahtarı kayboldu kriz yaşadık resmen. halbuki yedek anahtar var işte al git yani... onun bu krizleri beni depresyona sokuyor. herşeye söyleniyor, tepki veriyor sonra bana neden büyütüyorsun diyor. ikinci kriz yaşamamak için susuyorum, bünyem tepki veriyor.
sağol canım, daha önede karamsarlığa girmiştim evet ama bu sefer korkuyorumbünyem yaşam tarzıma tepki veriyor. üstüne hamilelik gelirse nasıl olurum diye korkuyorum da artık. ileriye yönelik elbette bebek düşünecem tabi ama bu nezaman düzene gireceğimize bağlı sanırım.
Sadece işi değil. artık eşimide kaldıramıyorum. herşeye sinirlenir , pireyi deve yapar oldu. sabah arabanın anahtarı kayboldu kriz yaşadık resmen. halbuki yedek anahtar var işte al git yani... onun bu krizleri beni depresyona sokuyor. herşeye söyleniyor, tepki veriyor sonra bana neden büyütüyorsun diyor. ikinci kriz yaşamamak için susuyorum, bünyem tepki veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?