Ilk çocuğunu düşünenler...

cnm inan hiç bilmiyorum sorun benim eşimde idi o yüzden hep erkek inifilitesine yönelik kürleri denedik biz
ben hiiç bu bahsettiğin şeyleri yemedim
ama boswer galıva şu çörek otu bal karışımını yaptı ve faydasını gördü die bilyorum değilmi boswer ?
kusura bakma yardımcı olamadım

evet gülümsün bu karışımı yaptığım ay hamile kaldım ben..Birde bu karışımı yaparken günde birkaç tane kuru incir yedim..

Hamileliğimde etkisi oldumu bilmiyorum ama o ay ahmile kaldım işte

günaydın sabah şekerleri... iyiki varsınız valla.

canım yine sıkkın kızlar. birkaç gündür sinirden, stresten 7/24 midem bulanıyor. uykudan bile mide bulantısı ile kalkıyorum. kiloda verdim sanırım.

şimdi siz sevineceksiniz asya hamile işte diye ama daha yumurtalama günlerindeyim, olsa bile belirtiler olmazdı.

kzlar bu ay benim son bekleyişim. biliyorum hep böyle dedim ama ben kaldramıyorum artık. eşimi ve işini kaldıramıyorum artık. sabahın köründen geceye kadar sinir harbi ile

çalışıpta bide eşimin pireyi deve yapmasını, benim gelecek ile ilgili belirsizliklerimi kaldıramıyoum artık.

Ben suyun akışına bırakıyorum kendimi. artık çabalamayacağım. suyu nereye götürürse... bu ay varsa kısmetim ne ala, yoksa da nasip değilmiş.

sabah sabah en az midem kaldar bulanık bir yazı oldu üzgünüm.

canım benimm hakkında hayırlısı olsunn
inşallah bebişin bu ay gelir de sana umut olurr
yılmak yok suan yorgunsunn canın sıkkınn belki ama kendini topladığında düşüncelerin değişecek
bazen bende çok karamsar oluyorum çıkmaza giriyorumm
ama kendime gelince yeniden tutunmaya çalışıyorum hayata
bebek konusunda ısrarcı olacaz öyle yılmak yokk
bu ay olmadı mı diğer ay çalışmalara başlıcaz
üzülecez belki yorgun düşecezz amaa YILMAYACAZZZZZ tamam mı topla kendini hadii iyi düşünmeye çalışş

Gunaydin kizlar
Ise daha yeni geldim ankaradaki yagmur trafigi mahvetmis durumda sabahin 7'30 dan beri yoldayim ve cok sinirliyim otobusle nie gelirsinki kocan birakacakti ne guzl koca kafam benim yanima bi amca oturdu teke gibi midem aldi basini gitti 2 paket cubuk kraker yedim ofise geldim tuzlu syler yedim yani anlayacaginiz dunyayi yedim hala midem bulaniyo offf bide bugun irakli is yaptigimiz adamlar geliyo onlarinda cok guzel koktugu solenemez yandim ya

Aysa kizacam ama ha daha ne kadar zamandir yeni sabirsiz tosbam benim canin kendi isin oldugu surece bu yogunlulk bitmeyecek ondan hemen sinrlerini yipratma hayatimiz hep ertelemekle geciyo sonrada uzuliuyoruz ertelediklerimiz icin bi daha bi daha dusun hatirimiz icin

sağol canım, daha önede karamsarlığa girmiştim evet ama bu sefer korkuyorum bünyem yaşam tarzıma tepki veriyor. üstüne hamilelik gelirse nasıl olurum diye korkuyorum da artık. ileriye yönelik elbette bebek düşünecem tabi ama bu nezaman düzene gireceğimize bağlı sanırım.

Sadece işi değil. artık eşimide kaldıramıyorum. herşeye sinirlenir , pireyi deve yapar oldu. sabah arabanın anahtarı kayboldu kriz yaşadık resmen. halbuki yedek anahtar var işte al git yani... onun bu krizleri beni depresyona sokuyor. herşeye söyleniyor, tepki veriyor sonra bana neden büyütüyorsun diyor. ikinci kriz yaşamamak için susuyorum, bünyem tepki veriyor.

Allah kolaylık versin canım. otobüsler normalde de mide bulandırır zaten. seni düşünemedim yani..

Günaydın kızlarrrrr
Bu ne kasvet yahu tamam benimde iyi olduğum söylenemez sanırım hasta oluyorum boğazım falan felaket acaip üşüyorum ama abartmayın lütfen hayat güzelllll
Asyacımmm çok yorulmuşsun galiba canım bu psikolojiyi de almış götürmüş biz iyiden iyiye alıştırdık kendimizi de ondan oluyor bütün bu gerilimler tatlım benim hepsi geçecek Allahın izniyle inşallah bu ay son bekleyişimiz olur ama öyle su koyvermek yok olmaz bize yakışmazzzz
Güllümsün burası da aynı tatlım buz gibi oldu bir günde istanbul yaa resmen donarak geldim yaaa
Allah bu kış yardımcımız olsunnnn

bu sefer korkmaya başladım gülümsüncüm. daha önce planlama sıkıntısından erteliyordum ama bu sefer korkuyorum. kaldıramam diye. sinir stresten midem bulanıyor durmadan.

Tatlım o büyük etki ediyor sana sanırım ama bunu sakin sakin oturup konuşursanız çözebilirsiniz gibi geliyor bana şu anda üst üste geldiği için bazı şeyler tepki veriyorsun bir de regl dönemi yaklaşıyor onunda verdiği bir dengesizlik var olacak tatlım düzelecek hepsi

erkekler aynı başları sıkıştımı senide strese sokarlarr ve sonra suçlu sen olursunn
kendi işiniz olduğu içinn çok yoruluyosun haklısın dinlenemiyosunn
ama hamile olduğunda bu kadar yormazsın kendinii
eşinde yardımcı olur gece 12 lere kadar çalışmazsın ya bi eleman alırsınız yanınıza
bi çare düşünülür elbet ucunda bebiş var ya var mı ötesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…