- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.401
çok kötü kokuyolar
bu sefer korkmaya başladım gülümsüncüm. daha önce planlama sıkıntısından erteliyordum ama bu sefer korkuyorum. kaldıramam diye. sinir stresten midem bulanıyor durmadan.
Bulantıların mı başladı kuzucuğum. Kraker, leblebi iyi gelir.o yağmur yuzunden işe geldiğimide saat 10 du ve feci midem bulanıyodu
Sana ne oldu tatlım? Regle mi yaklaştın?sorma canım ya.. zorla yemek yiyorum artık. midem almıyor. sanki tatsız tuzsut ot yiyor gibiyim. yemeyincede ellerim titremeye başlıyor kan şekerim düşüyor. çikolataya saldırıyorum. şu kışı bir atlatsak...
olsun cnm.saolasın yinede.. ben belki bi bilgin vardır die sordum.. ama neyse yapıcam incir kürünü ve balçörekotnu..
gerçi geçen ay vardı ama gittismdi daha etkili olur diye düsünüyorum.. ve tabii insaAllah sirkeli su da işin içine girdi diye düsünürsek..
günaydınlar bu arada herkese ..
Günaydın hanımlar
Bugün acayip yağmur var Ankarada. Soğuk da cabası. Ama keyfim yerinde çok şükür. Sizler nasılsınız
Günaydın hanımlar
Bugün acayip yağmur var Ankarada. Soğuk da cabası. Ama keyfim yerinde çok şükür. Sizler nasılsınız
sıkma bu kadar kendini hasta olacan
Bulantıların mı başladı kuzucuğum. Kraker, leblebi iyi gelir.
Sana ne oldu tatlım? Regle mi yaklaştın?
canım normal bir iştede çalışsan değişen pek bişey olmayacaktı inan. orda mesain belli olurdu sadece. ama kendi işinin rahatlığı olmazdı tabi. müşteri çektiğin gibi patronda çekecektin. bu sıkıntılar hep olacak. sadece bunalmışsınız biraz sanırım
çok kötü kokuyolar
Günaydın asyamız. bugün senin için gergin başmış hayatım. ne desem bilemedim. sabırlı ol dicem nereye kadar. olma dicem oda olmuyor bazen.
akışına bırak gülüm.
çocuk meselesine gelince. onu ertelemek aslında kocacınında seninde elinde olan bişey değil farkındamısın. istediği zaman geliveriyo valla.. yıpratma kendini lütfen. ama bu kadarda karamsar olma. sen üzerine düşeni yap bu konuda.
Bulantıların mı başladı kuzucuğum. Kraker, leblebi iyi gelir.
Sana ne oldu tatlım? Regle mi yaklaştın?
Yok cnm ya ne guzel bulanmiyodum benotobuste yanimda bi amca sigara paketi gibiydi onca kadinin parfumu bi anda bulanmaya basladi iki paket kraker yedim yok bulaniyo ilginc kusamiyorumda ofise geldim ne kadar tuzlu eksi varsa yedim daha yeni azaldi anlayacagin kuzum dunyayi yedim sabah sabah of of topac analar topigini acacam
haklısın canım. boşuna geriliyorum sürekli. naparsa yapsın valla... en ufak şeyi büyütüyor. dertlerini kendi çözsün artık.
biliyorum hayatım bizde suriye, lübnan ve ırak a iş yapıyoruz.((((
yemek yemeleri bile bi tuhaf((
hiç eziyet etme kendine.derim
kendi kendimize nazar attık dün beaaa...
ben başlattım ama... şom ağızlı ben(((
Okadat ,tuzluyu eksiyi yiyince gozum acildi cnm biraz ama onlar gelince ne olurum bilmem bakalim artik bi yol bulacaz
haklısın canım. boşuna geriliyorum sürekli. naparsa yapsın valla... en ufak şeyi büyütüyor. dertlerini kendi çözsün artık.
Okadat ,tuzluyu eksiyi yiyince gozum acildi cnm biraz ama onlar gelince ne olurum bilmem bakalim artik bi yol bulacaz
günaydınn canım. nasılsın bugün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?