Ilk çocuğunu düşünenler...

bu sefer korkmaya başladım gülümsüncüm. daha önce planlama sıkıntısından erteliyordum ama bu sefer korkuyorum. kaldıramam diye. sinir stresten midem bulanıyor durmadan.

canım normal bir iştede çalışsan değişen pek bişey olmayacaktı inan. orda mesain belli olurdu sadece. ama kendi işinin rahatlığı olmazdı tabi. müşteri çektiğin gibi patronda çekecektin. bu sıkıntılar hep olacak. sadece bunalmışsınız biraz sanırım

o yağmur yuzunden işe geldiğimide saat 10 du ve feci midem bulanıyodu
Bulantıların mı başladı kuzucuğum. Kraker, leblebi iyi gelir.
Sana ne oldu tatlım? Regle mi yaklaştın?

günaydın tatlım. bugün daha iyisin umarım. bende bu kürleri hiç yapmadığım için bişey yazmadım.

Yok cnm ya ne guzel bulanmiyodum ben otobuste yanimda bi amca sigara paketi gibiydi onca kadinin parfumu bi anda bulanmaya basladi iki paket kraker yedim yok bulaniyo ilginc kusamiyorumda ofise geldim ne kadar tuzlu eksi varsa yedim daha yeni azaldi anlayacagin kuzum dunyayi yedim sabah sabah of of topac analar topigini acacam

hay ağzını öpeyim adamlarla uğraştığın yetmiyor bir de patron dırdırıyla uğraşıyor insan sanki milyonlarca elim varmış gibi dk başı bişey soruyor zaten klavyenin tek tuşuna basınca bütün işler bitiyor yaa

haklısın canım. boşuna geriliyorum sürekli. naparsa yapsın valla... en ufak şeyi büyütüyor. dertlerini kendi çözsün artık.

Yok cnm ya ne guzel bulanmiyodum ben otobuste yanimda bi amca sigara paketi gibiydi onca kadinin parfumu bi anda bulanmaya basladi iki paket kraker yedim yok bulaniyo ilginc kusamiyorumda ofise geldim ne kadar tuzlu eksi varsa yedim daha yeni azaldi anlayacagin kuzum dunyayi yedim sabah sabah of of topac analar topigini acacam

kendi kendimize nazar attık dün beaaa...
ben başlattım ama... şom ağızlı ben(((

haklısın canım. boşuna geriliyorum sürekli. naparsa yapsın valla... en ufak şeyi büyütüyor. dertlerini kendi çözsün artık.

he şöyle kendine gel regl dönemi yaklaşıyor ya onun da etkisi vardır hormonlarında bende aynıyım herşeye ağlıyorum herşeye dün akşam kociş bilgisayar başında benimle ilgilenmio diye ağladım düşün adam normal bişey yapıo aslında

benim eşimde kendi işini yaparken öyleydi hayatım. şimdi çok rahatladı.
her şeyi zamanla yarışarak yapmak çok geriyor özelliklede erkekleri.
sanki bi onlar yapıyo bu işi.

günaydınn canım. nasılsın bugün ?

saolasın cnm benm, sanada günadın.. ne olsun, dün sirkeli su temizliğimi yaptım evde,,. bgünhde kendim dus alıcam yine sirkeli suyla yarında doktr da muaynem var, 3buçukta.. ve bgün incir kürünü yapmaya baslıyom, smdi kaynıyo hatta:) ve bal+çörekotu+tarçın karısımını da yapmayı düsünüyom..

sence nasıl uygun mudur? bana göre geçen ay vardı ama gitti.. bu ay daha sıkı olsun die her yönden tedbir alayım diyorum, tabi Rabbimin izniyle:)

sen nasılsın bu arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…