Ilk çocuğunu düşünenler...

3. aya kadar folik asit kullan dedi. Başka vitamin falan vermedi. Vitaminsizlikten değil zaten benimkisi.

Sen hasta olmazsın inşallah, çok zor geçiyor. ir de korkuyorsun bebeğime ne olacak diye. Stresi de cabası

benim koca zaten zar zor yanaşıyodu şimdi gebelikte bahanesi oldu özledim bea

Haftada üçü geçmeyecekmiş beraberlik. Bizimki de korkuyor. Hafta bitiyor zaten, bir hakkım daha var diyorum. Yanaşırken çekiniyor ama sonra uçuşa geçiyor

ay acemiperi anlamıyorum seni nasıl miden bulanmıor, hassasım da diyosun, benm o an yayılan kokulardan hemen lavobaaya gidesm geliyooo

bu arada Ankaradaymşsn şuan hangi dr a gidiyosun, dün FATİH ÜNİVERSİTESİ ni soran senmişsin yenni farkettm.

Canım benim midem pek bulanmıyordu ki. İki üç gündür gerçekten bulanıyor. Hem eşimle aşk yaparken neden içim kalsın. Benden geliyor teklif zaten

Fatihe gidiyorum ama doktora hala karar veremedim. Nermine gitmiştim çok izin kullanacakmış

Ya ben de keSn orayı düşünyrmdum aMa şimdi vazgeçtm, aMa sebeBi bize uzAk olmasI caNım, etLk lokmaN hekim elif hAnımdan rAndevu aldIm AmA ararştırrken ikbal hAnımı dUymuştUm, ona gideni ve memnun kaLanı yani.

Ya ben de keSn orayı düşünyrmdum aMa şimdi vazgeçtm, aMa sebeBi bize uzAk olmasI caNım, etLk lokmaN hekim elif hAnımdan rAndevu aldIm AmA ararştırrken ikbal hAnımı dUymuştUm, ona gideni ve memnun kaLanı yani.
Aklımda Esra ve İkbal var zaten. BUgün bir yerde İkbal hanımında çok ilgili olmadığını yazmış biri. Ben ilgi istiyorum, kafama bir şey takılırsa arayıp sorabilmek stiyorum. Endişlerimi yatıştıran, düzgün bilgi veren biri olsun istiyorum. Çok şey mi istiyorum

hayır cnm olması gereken o bencede

hayır caNım isteklErin gAyet normal AmA buunu FatihtE bulamazsIn , az bucUk biliyoSan zaten, pErsOnel asla dr u yormaz, dr her zaMan haKlıdır, zaten hepsi bi cool , yani kötülemek deil De böylEler zAten.

Sen kime gitmiştin?

canım bak Size uzak deİlse benm gittİğime gidebilsin, çok iyiydi gErçekten, demetevlerde hatice hanıma gittm, çok ilgiliydi, kan sonuçlarImı telefOnlar değerlendirdk, ısrarlA bi sorun vAr Mı diye sordu, tekEr tekEr herşeyi açıkladı. Sezeryan olursa doğuma gelior, doğum beştepede oluyor tabiki.

Demet çok uzak bana. Fatihte doktorlar normal doğuma girmiyor zaten. O gün kim nöbetçiyse o giriyor. Ben personelden hiç olumsuz bir şey görmedim. İşleri biraz yavaş yapıyorlar tek sorun bu.

Benim gitme vaktim geldi kızlar
İyi akşamlar

Ben de dşünüyorum artık sanırsam ,sanki , galiba Ancak dişlerim var bu sefer de onları halletmem lazım önceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…