- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.601
3. aya kadar folik asit kullan dedi. Başka vitamin falan vermedi. Vitaminsizlikten değil zaten benimkisi.içinde folik asitin de olduğu çoklu bi vitamn var canım dokrun sölemedi mi sana, o çok iyi ya ben ayrıca folik asit almıyrum onun içinde var zaten. Normalde şmdiye kadar ben de grip olmuştum 50 kere ama olmadım çok şükür.
Aynen. Çabuk tuvaletim geliyor bebekten dolayı. Bir de kana kana su içince sen düşün. Eşim şaşırıyor "sen nerde susadın böyle, yanmışın" diyor.
Kocayı yatağa atma konusunda ben iki gündür fena icraattayım. Umarım bebecik rahatsız değildir bu durumdan
Haftada üçü geçmeyecekmiş beraberlik. Bizimki de korkuyor. Hafta bitiyor zaten, bir hakkım daha var diyorum. Yanaşırken çekiniyor ama sonra uçuşa geçiyorbenim koca zaten zar zor yanaşıyodu şimdi gebelikte bahanesi oldu özledim bea
benim koca zaten zar zor yanaşıyodu şimdi gebelikte bahanesi oldu özledim bea
Haftada üçü geçmeyecekmiş beraberlik. Bizimki de korkuyor. Hafta bitiyor zaten, bir hakkım daha var diyorum. Yanaşırken çekiniyor ama sonra uçuşa geçiyor
çek inşşşşş çek te gör bi....Allahım ver asyanın başına. bak çok sürünüyo:))))
Canım benim midem pek bulanmıyordu ki. İki üç gündür gerçekten bulanıyor. Hem eşimle aşk yaparken neden içim kalsın. Benden geliyor teklif zatenay acemiperi anlamıyorum seni nasıl miden bulanmıor, hassasım da diyosun, benm o an yayılan kokulardan hemen lavobaaya gidesm geliyooo
bu arada Ankaradaymşsn şuan hangi dr a gidiyosun, dün FATİH ÜNİVERSİTESİ ni soran senmişsin yenni farkettm.
kızlar kociş geldi ben çıkıyorum... az dinlenip .... çook uyuyup gelicem yarın:)))
Canım benim midem pek bulanmıyordu ki. İki üç gündür gerçekten bulanıyor. Hem eşimle aşk yaparken neden içim kalsın. Benden geliyor teklif zaten
Fatihe gidiyorum ama doktora hala karar veremedim. Nermine gitmiştim çok izin kullanacakmış
Aklımda Esra ve İkbal var zaten. BUgün bir yerde İkbal hanımında çok ilgili olmadığını yazmış biri. Ben ilgi istiyorum, kafama bir şey takılırsa arayıp sorabilmek stiyorum. Endişlerimi yatıştıran, düzgün bilgi veren biri olsun istiyorum. Çok şey mi istiyorumYa ben de keSn orayı düşünyrmdum aMa şimdi vazgeçtm, aMa sebeBi bize uzAk olmasI caNım, etLk lokmaN hekim elif hAnımdan rAndevu aldIm AmA ararştırrken ikbal hAnımı dUymuştUm, ona gideni ve memnun kaLanı yani.
Aklımda Esra ve İkbal var zaten. BUgün bir yerde İkbal hanımında çok ilgili olmadığını yazmış biri. Ben ilgi istiyorum, kafama bir şey takılırsa arayıp sorabilmek stiyorum. Endişlerimi yatıştıran, düzgün bilgi veren biri olsun istiyorum. Çok şey mi istiyorum
bana da bir bebeklik yardım ediver
Aklımda Esra ve İkbal var zaten. BUgün bir yerde İkbal hanımında çok ilgili olmadığını yazmış biri. Ben ilgi istiyorum, kafama bir şey takılırsa arayıp sorabilmek stiyorum. Endişlerimi yatıştıran, düzgün bilgi veren biri olsun istiyorum. Çok şey mi istiyorum
hayır cnm olması gereken o bencede
Sen kime gitmiştin?hayır caNım isteklErin gAyet normal AmA buunu FatihtE bulamazsIn , az bucUk biliyoSan zaten, pErsOnel asla dr u yormaz, dr her zaMan haKlıdır, zaten hepsi bi cool , yani kötülemek deil De böylEler zAten.
Sen kime gitmiştin?
Demet çok uzak bana. Fatihte doktorlar normal doğuma girmiyor zaten. O gün kim nöbetçiyse o giriyor. Ben personelden hiç olumsuz bir şey görmedim. İşleri biraz yavaş yapıyorlar tek sorun bu.canım bak Size uzak deİlse benm gittİğime gidebilsin, çok iyiydi gErçekten, demetevlerde hatice hanıma gittm, çok ilgiliydi, kan sonuçlarImı telefOnlar değerlendirdk, ısrarlA bi sorun vAr Mı diye sordu, tekEr tekEr herşeyi açıkladı. Sezeryan olursa doğuma gelior, doğum beştepede oluyor tabiki.
sEn nerde doğum yapmayı düşünüyoSun caNım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?