Ilk çocuğunu düşünenler...

kız daha ne içeçecem iyi işte 1,5 iyi baya
bende içiyom o kadar valla

Ben de susuzluktan ölüyorum, sürekli su. Gece kalkıp wc ye sonra sürahiye. Bol su idrar yolları enfeksiyonunu önler. Hamilelerde daha da önemli.

asyaaaa çabuk yetiş, kocayı yatağa atma yolları konusunda senden öğreneceklerim vaaar

yok anam yok, ne yaptıysam boşa... adamdan tepki gelmedi, sonra bütün gece rüyamda peşinden koştum herifin

valla kuzum gamze sömürdü benii kendime çare bulamıyorum ki artık . ama olsun şükür bebek çıktı.

su bulantı yapmıyor mu canım ya ?
Yapmıyor canım.

İki gündür fazlalaştı bulantım. Yemek yerken bile zorlayarak yiyorum. Bugün balık yedim ama nasıl yedim bana sorun. Hala çıkarasım var. Neden böyle oldu anlamadım. Gripten kaynaklanan bir şey galiba.

belkşde cnm senin baya iyi gidiyodu çünkü bulantısız maşallah diyimde :)))))))))))))9

çok geçmiş olsun, ben de et balık yiyemyrm şmdi bahsederken bile kalkıyor midem, mutfağa giremyrm pek, sen neden grip oldun ya aldığn ek vitamnler korumuyor mu?

Son düzenleme:
bende gece özelikle daha çok içiyorum sonrada wc den cıkamıyorum
Aynen. Çabuk tuvaletim geliyor bebekten dolayı. Bir de kana kana su içince sen düşün. Eşim şaşırıyor "sen nerde susadın böyle, yanmışın" diyor.

Kocayı yatağa atma konusunda ben iki gündür fena icraattayım. Umarım bebecik rahatsız değildir bu durumdan

çok geçmiş olsun, ben de et balık yiyemyrm şmdi bahsederken bile kalkıyor midem, mutfağa giremyrm pek, sen neden grip oldun ya aldığn ek vitamnler korumuyor mu?
Vitamin olarak folik asit alıyorum sadece. O kadar da dikkat ettim. Bayramda mı bulaştı, çok şehir değiştirip hareket ettim hava değişimi mi etkiledi bilmiyorum. Çok fena grip olduğumu ve hala geçmediğini biliyorum sadece.

Kokulara karşı da inanılmaz hassasım. Eşim parfümü fazla sürerse sarılamıyorum, midem kötü oluyor, o derece yani

içinde folik asitin de olduğu çoklu bi vitamn var canım dokrun sölemedi mi sana, o çok iyi ya ben ayrıca folik asit almıyrum onun içinde var zaten. Normalde şmdiye kadar ben de grip olmuştum 50 kere ama olmadım çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…