- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.581
bugün bu kadar stresinin üstüne iyi geldi dimi ama sana kabul et hadi...:))))
valla hatırlamıyorum nasıl yazdım...
tatlımmmmm kıyamam oh iyi yapmışsın yap nazını hep diğer eltilerine mi çalışacak sana çalışsın birazcık dimi amaaaaa
hamiş hatunlar su sorununuz var mı ya, ben su içemiyorum yagünde 1.5 lt en fazla içtğimde enfaaazlaaa ama çok nadir oluyor o da, su midemi bulandırıyor gibi geliyor ne yapmalıyım acaaba, su da şart az içtiğim zaman iddrar yollarımda sızılama oluyoır
hamiş hatunlar su sorununuz var mı ya, ben su içemiyorum yagünde 1.5 lt en fazla içtğimde enfaaazlaaa ama çok nadir oluyor o da, su midemi bulandırıyor gibi geliyor ne yapmalıyım acaaba, su da şart az içtiğim zaman iddrar yollarımda sızılama oluyoır
hadi bekliyoruzzzz bak bu bahaneyle asyanında morali düzelmiş oldu çok iyi yaaaaaaa
Ben de susuzluktan ölüyorum, sürekli su. Gece kalkıp wc ye sonra sürahiye. Bol su idrar yolları enfeksiyonunu önler. Hamilelerde daha da önemli.
asyaaaa çabuk yetiş, kocayı yatağa atma yolları konusunda senden öğreneceklerim vaaar
yok anam yok, ne yaptıysam boşa... adamdan tepki gelmedi, sonra bütün gece rüyamda peşinden koştum herifin
kız daha ne içeçecem iyi işte 1,5 iyi baya
bende içiyom o kadar valla
Ben de susuzluktan ölüyorum, sürekli su. Gece kalkıp wc ye sonra sürahiye. Bol su idrar yolları enfeksiyonunu önler. Hamilelerde daha da önemli.
Yapmıyor canım.su bulantı yapmıyor mu canım ya ?
güllümsün bi bardak suyla yattğm oluyor ya, çok nadir 1.5 oluyor hedef hep 1.5 ama
duramıyorum resmen ağlıyorum wc ye gidiyorum akıntı yok ama kalkamıyorum yerimden çok korkuyorum. ne zaman geçti .
Yapmıyor canım.
İki gündür fazlalaştı bulantım. Yemek yerken bile zorlayarak yiyorum. Bugün balık yedim ama nasıl yedim bana sorun. Hala çıkarasım var. Neden böyle oldu anlamadım. Gripten kaynaklanan bir şey galiba.
Yapmıyor canım.
İki gündür fazlalaştı bulantım. Yemek yerken bile zorlayarak yiyorum. Bugün balık yedim ama nasıl yedim bana sorun. Hala çıkarasım var. Neden böyle oldu anlamadım. Gripten kaynaklanan bir şey galiba.
bencede bu bi fırsat bana bi daha nerdeeeeeeeeeeeeeee
ilaç gibisiniz yemin ederim! :))))
Aynen. Çabuk tuvaletim geliyor bebekten dolayı. Bir de kana kana su içince sen düşün. Eşim şaşırıyor "sen nerde susadın böyle, yanmışın" diyor.bende gece özelikle daha çok içiyorum sonrada wc den cıkamıyorum
valla kuzum gamze sömürdü beniikendime çare bulamıyorum ki artık . ama olsun şükür bebek çıktı.
Vitamin olarak folik asit alıyorum sadece. O kadar da dikkat ettim. Bayramda mı bulaştı, çok şehir değiştirip hareket ettim hava değişimi mi etkiledi bilmiyorum. Çok fena grip olduğumu ve hala geçmediğini biliyorum sadece.çok geçmiş olsun, ben de et balık yiyemyrm şmdi bahsederken bile kalkıyor midem, mutfağa giremyrm pek, sen neden grip oldun ya aldığn ek vitamnler korumuyor mu?
Vitamin olarak folik asit alıyorum sadece. O kadar da dikkat ettim. Bayramda mı bulaştı, çok şehir değiştirip hareket ettim hava değişimi mi etkiledi bilmiyorum. Çok fena grip olduğumu ve hala geçmediğini biliyorum sadece.
Kokulara karşı da inanılmaz hassasım. Eşim parfümü fazla sürerse sarılamıyorum, midem kötü oluyor, o derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?