- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.621
cnm daya yeni yeni geçmeye başladı 9 haftaya girdim neredeyse sen sıkma canını hiç bişi olmsx Allahın izniyle çok fena vuruyo biliorum ama uzat ayaklarını rahmin büyüyo çünkü aslında ii bişi dio doktorlarr
Ben de susuzluktan ölüyorum, sürekli su. Gece kalkıp wc ye sonra sürahiye. Bol su idrar yolları enfeksiyonunu önler. Hamilelerde daha da önemli.
bana da bir bebeklik yardım ediver
kocalarınızı ayakta alkışlıyorum ya benimkini kursa yollayım yanlarına
aman yat dinlen canım iyi bak bebişe :)
böcek taktiği çok iyidi bence onla başla :)) okudunmu onu?
Ben de dşünüyorum artık sanırsam ,sanki , galibaAncak dişlerim var bu sefer de onları halletmem lazım önceeee
günaydın bayanlar
kız gamze ne erkencisin sen kız
hala kusmuyorum ama midem bualnıyo cep telefonu gibi çubuk kraker taşıyom yanımda
8 de geldim ofise.:)))))
uyukladım azıcık:)))) bende attım çekmeceye 5 paket kreker.. noolur noolmaz diye:))
Günaydın, hayırlı cumalar güzel anne adayları ve aday adayları
Dün kabızlıktan dolayı akşam ağrılarla uyudum, sabah ağrılarla uyandım. Akşam yemeğinde bir kase çorbadan sonra tıkandım, feci midem bulanmaya başladı. Bir şeyim yok derken ne hale geldim
Bu sabah sütümü içtim kabızlık gitsin diye. Daha iyiyim şu an.
Dilca bak senin için ne buldum
Günaydın kızlar iki gündür süper bir şey keşfettim, bulantısı olup benim gibi su içemeyen arkadaşlar varsa diye paylaşmak istedim. Şimdi şöyle oluyor, bir kere suyun tadı berbat geldiği için içilmiyor. Bunun için bir şişe suya azıcık meyve kabuğu atıyorum ya da meyve suyu ekliyorum. Çok hafif bir koku oluyor ve içilebiliyor. Ama bir de su içince anında çıkarma durumu var. Geçen gün fark ettim, hemen uyumadan önce su içince çıkarmıyorum. İki gündür şöyle yaptım; yatağımın yanına su koydum, gece 3-4 defa saati kurdum ve biraz biraz su içip geri uyudum. Böylece neredeyse bir litreye yakın su içtim İnşallah tez zamanda hepimizin bulantıları hayırlısıyla geçer
günaydın kızzlar..
çok fenayımdün 2 ye doğru kapattık işyerini, mal gibiyim. telefonlardan kahvaltıda yapamadım.
1 telefonu açık bıraktım artık dayanamadım. diğerinden teker teker gelsinler :))
ya belki çıkaracam rahatlayacam ama çıkmıyoda bulanıp duruyo
bişey yiyim bastırısn diom evet bastırıyo ama geçirmiyo
bunu iyi yapıyosun hayatım kendini dinleyip te bişey yemezsen daha çok artarmış k. v dedi banada. az az atıştırki miğden küsmesin..
günaydın kızzlar..
çok fenayımdün 2 ye doğru kapattık işyerini, mal gibiyim. telefonlardan kahvaltıda yapamadım.
1 telefonu açık bıraktım artık dayanamadım. diğerinden teker teker gelsinler :))
valla ole yapıyom napım ağzımında tadı kaçtı
ya böle az az yiyoz derkende dünya olacam dünya yusyuvarlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?