Ilk çocuğunu düşünenler...

sağol hayatım çok korkmuştum... inş bende çabuk atlatırım. çok tşk ederim rahatlattın beni.

Ben de dşünüyorum artık sanırsam ,sanki , galiba Ancak dişlerim var bu sefer de onları halletmem lazım önceeee

o konuda çok iyi düşünmüşsün hayatım. önce dişlerde başlıyo zaten yıkım. ben çok dikkat ederim diş etlerim kanamaya sızlamaya başladı.

günaydın çiçeklerim. eeen güzel enne adyları:))))
dün gece deliksiz bir uyku uyudum. ağrı beni çok yormuş..:)))
bugün ok daha iyiyim:))) szler nasılsınız.

günaydın bayanlar
kız gamze ne erkencisin sen kız
hala kusmuyorum ama midem bualnıyo cep telefonu gibi çubuk kraker taşıyom yanımda

Günaydın, hayırlı cumalar güzel anne adayları ve aday adayları

Dün kabızlıktan dolayı akşam ağrılarla uyudum, sabah ağrılarla uyandım. Akşam yemeğinde bir kase çorbadan sonra tıkandım, feci midem bulanmaya başladı. Bir şeyim yok derken ne hale geldim

Bu sabah sütümü içtim kabızlık gitsin diye. Daha iyiyim şu an.

Dilca bak senin için ne buldum

Günaydın kızlar iki gündür süper bir şey keşfettim, bulantısı olup benim gibi su içemeyen arkadaşlar varsa diye paylaşmak istedim. Şimdi şöyle oluyor, bir kere suyun tadı berbat geldiği için içilmiyor. Bunun için bir şişe suya azıcık meyve kabuğu atıyorum ya da meyve suyu ekliyorum. Çok hafif bir koku oluyor ve içilebiliyor. Ama bir de su içince anında çıkarma durumu var. Geçen gün fark ettim, hemen uyumadan önce su içince çıkarmıyorum. İki gündür şöyle yaptım; yatağımın yanına su koydum, gece 3-4 defa saati kurdum ve biraz biraz su içip geri uyudum. Böylece neredeyse bir litreye yakın su içtim İnşallah tez zamanda hepimizin bulantıları hayırlısıyla geçer

günaydın kızzlar..
çok fenayım dün 2 ye doğru kapattık işyerini, mal gibiyim. telefonlardan kahvaltıda yapamadım.
1 telefonu açık bıraktım artık dayanamadım. diğerinden teker teker gelsinler :))

günaydı tatlım:))
bende de tam tersi ishal var bir iki gündür. ibs hastasıyım ben sanırım ondan...
akşam yemekte salatadan başka bişey yiyemiyorum bende. çabuk tıkanıyorum aynen. ahh şu uyku halide olmasa...

Günaydın canım... 2 ye kadar ne durdunuz bacım yavvv. yazık yani. o saate kadar sen niye bekledin. telefon falanda gelmez yani.. canına yazık be gülüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…