- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.701
harikasın... işte bugün duymak istediğim şeylerden bir tanesiydi bu:))))
devam tabii... daisy nin sloganını tekrarlıyorum oo bebek buraya gelecek:))
vallahi direk aklıma o geldi, Allah korusun adama birşey olsaydı ben tutuklanacaktımo noktada ne bebeği...mahvolurdu hayatım, ailem... Allahım affetsin beni, şükretmeyi tam olarak bilemiyorum galiba
hepinize teşekkür ederim...
bir şoförün yapabileceği en kötü kazayı yaptım ve yayaya çarptımRabbime milyonlarca şükür ki yavaştım ve adama birşey olmadı. ama korkusu ve vicdan azabı yetti bana. ofise gelince tekrar aradım iyiymiş, öğlen arası yanına gidicem tekrar özür dileyip halini sormaya. Allah kimseye vermesin
yarın görücez artık...:))))
pıhtılaşma az olsun diye dua ediyorum bugün. yarın o testimizide yapıcak doktor.
birde kan uyuşmazlığı için ilaç verecekmiş(((
eczane gibi olucam heralde.
aferin valla her iki durumada hazır olmak en iyisi
hadi bakalım o göbek inş. hiç inmez
merak etme öğrenmesi tabi zaman alıyor ama yinede ufak tefek iş yapsa kar yani. ben 2 tane stajer aldım çok rahatladım valla. en azından ayak işleri dosyalama işleri falan hafifletti işimi.
kızlar günaydın ya sizinle bişey paylaşmak istiorum ben şu an tam 2 aylık hamileyim ama karnım sanki 7 aylık hamile gbii ölüyorum şişkinlikten kıyafet olmuyo üstüme sizde aynı problem varmı
kızlar günaydın ya sizinle bişey paylaşmak istiorum ben şu an tam 2 aylık hamileyim ama karnım sanki 7 aylık hamile gbii ölüyorum şişkinlikten kıyafet olmuyo üstüme sizde aynı problem varmı
gazmanlık bende de var ama kıyafetim oluyo belki senin haftana gelince bizde ole olablriz bilmiyorum ki
bu arada sen kalp atışlarını kaçıncı haftada duydun cnm
canım ödem mi? ödemse doktorlar fazla olmamak kaydı ile hamişlere karbonatlı su veriyormuş, gaz ve şişkinliği atıyormuş. interette okumuştum. bi araştır? yada doktora danış. bir su bardağına yarım çay kaşığı kadar . çok şişen hamişlere veriyorlarmış.
kasımdan sonra rahatlarız diye ümit ediyorum kampanya var bitiyor. sonra bir servis daha verecekler...miş..
çok ilginç ya bide beni çok rahatsız ediyo eğilemiyorumilk muayenede sorucam dr.a ya karbonatlı su içilirmi tadı acayip olur (
hadi inşallah tatlım benim üzülüyorum senin için dikkat et tatlım kendine
anladım ya çok kötüyüm anlatamam gören beni doğuracak sanar. Kalp atışını duyduğumda 6.haftaydı dr duyana kadar zaten isyan ettii çok küçük olduğu iiçin bazen duyamıolar çünkü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?