Ilk çocuğunu düşünenler...

Allah korumuş canımmmmmm
Bi daha göstermesin rabbim

yarın görücez artık...:))))
pıhtılaşma az olsun diye dua ediyorum bugün. yarın o testimizide yapıcak doktor.
birde kan uyuşmazlığı için ilaç verecekmiş(((
eczane gibi olucam heralde.

hayırlısı cnm benim küçük eltide 6+4 de duydu ama sıkıntı yapmıyom ben 9 haftaya kadar duyanlar varmış
hakkımızda hayırlısı

merak etme öğrenmesi tabi zaman alıyor ama yinede ufak tefek iş yapsa kar yani. ben 2 tane stajer aldım çok rahatladım valla. en azından ayak işleri dosyalama işleri falan hafifletti işimi.

kasımdan sonra rahatlarız diye ümit ediyorum kampanya var bitiyor. sonra bir servis daha verecekler...miş..

kızlar günaydın ya sizinle bişey paylaşmak istiorum ben şu an tam 2 aylık hamileyim ama karnım sanki 7 aylık hamile gbii ölüyorum şişkinlikten kıyafet olmuyo üstüme sizde aynı problem varmı

kızlar günaydın ya sizinle bişey paylaşmak istiorum ben şu an tam 2 aylık hamileyim ama karnım sanki 7 aylık hamile gbii ölüyorum şişkinlikten kıyafet olmuyo üstüme sizde aynı problem varmı

gazmanlık bende de var ama kıyafetim oluyo belki senin haftana gelince bizde ole olablriz bilmiyorum ki
bu arada sen kalp atışlarını kaçıncı haftada duydun cnm

canım ödem mi? ödemse doktorlar fazla olmamak kaydı ile hamişlere karbonatlı su veriyormuş, gaz ve şişkinliği atıyormuş. interette okumuştum. bi araştır? yada doktora danış. bir su bardağına yarım çay kaşığı kadar . çok şişen hamişlere veriyorlarmış.

gazmanlık bende de var ama kıyafetim oluyo belki senin haftana gelince bizde ole olablriz bilmiyorum ki
bu arada sen kalp atışlarını kaçıncı haftada duydun cnm

anladım ya çok kötüyüm anlatamam gören beni doğuracak sanar. Kalp atışını duyduğumda 6.haftaydı dr duyana kadar zaten isyan ettii çok küçük olduğu iiçin bazen duyamıolar çünkü .

çok ilginç ya bide beni çok rahatsız ediyo eğilemiyorum ilk muayenede sorucam dr.a ya karbonatlı su içilirmi tadı acayip olur(

çok ilginç ya bide beni çok rahatsız ediyo eğilemiyorum ilk muayenede sorucam dr.a ya karbonatlı su içilirmi tadı acayip olur(

mide kramplarımda içiyorum, 15-20 dk içinde geçiyor mucize gibi yani... bir bardakta yarım çay kaşığı kadar karışınca okadar kötü değil. bir dikişte iç yoksa içemezsin.

tuzlu su gibi işte... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…