- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.721
vallayok kasık ağrısı yok, bat tarihi hepsi üçüp gitti aklımdan. kendimi dinlemiyorum en azından :?
Kızlar ?? gamze nerde ? uyudumu yoksa
kızlar günaydın ya sizinle bişey paylaşmak istiorum ben şu an tam 2 aylık hamileyim ama karnım sanki 7 aylık hamile gbii ölüyorum şişkinlikten kıyafet olmuyo üstüme sizde aynı problem varmı
kasımdan sonra rahatlarız diye ümit ediyorum kampanya var bitiyor. sonra bir servis daha verecekler...miş..
selam kızlar nasılsınızz baklım hayırlı cumalar
anladım ya çok kötüyüm anlatamam gören beni doğuracak sanar. Kalp atışını duyduğumda 6.haftaydı dr duyana kadar zaten isyan ettii çok küçük olduğu iiçin bazen duyamıolar çünkü .
Kızlar ?? gamze nerde ? uyudumu yoksa
ben çok acıktım yaaaa
resmen midem kazınıyorrr
sen bilirsin hayatım ama. sezon sizin işiniz. kendini yıpratma hasta olursan Allah korusun giden gelmiyo hayatım.
:)))))) ben kendim düştüm diline senin......
Allahım asya hamiş olsun her yerde uyuyup kalsın....
bende ona güleyim:))))
sabahları normal oluyor benimde karnım falan. akşama doğru şişmeye başlıyor yatana kadar patlıycak gibi oluyor...
gaz probleminden olabilir hayatım. ayaklarını sıcak tut.
deme öyle deme zaten her geçen gün daha geç kapatır olduk. 11 di ,12 oldu. 12 di 13 oldu dün 2 ye doğru kapattık. eşim ofise yatak mı koysak dedi :?
bence de bir kanepe koyun dinlen sen orada tatlım başka türlü olmayacak çok yoruluyorsun iyi hoş ama sağlık bu gitti mi telafisi yok
dün eşimin bebek çalışma fikri vardı, eve gidince yok oldu. zaten benim için pek mümkün değildi
''Onlar erdi muradına...
Yıllardır anne olmak isteğiyle yanıp tutuşan ve bunun için büyük mücadeleler veren kuzenim,
hamile olduğunu öğrendiği gün arabasına
''Dikkat bebek var'' yazısını astı. Bebek özlemini varın siz düşünün.''
ben 3ay milletten nasıl saklarım diye düşünüyorum insanların yaptıklarına bakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?