Ilk çocuğunu düşünenler...

vallayok kasık ağrısı yok, bat tarihi hepsi üçüp gitti aklımdan. kendimi dinlemiyorum en azından :?

bende şu 2gündür acaip yoğunum o yüzden anlamadım nasıl geçtiğini evet canım dinlememek en güzeli bende öyle yapmaya çalışıyorum
Vücudum uyarı vermediği sürece bir de eşim sarılmadığı göğüslerim acaip acıyorda
ben bunların hepsini vücudumun bana oyunu olarak adlandırıp es geçiyorum yoksa düşünmekten alamıyorum kendimi

kızlar günaydın ya sizinle bişey paylaşmak istiorum ben şu an tam 2 aylık hamileyim ama karnım sanki 7 aylık hamile gbii ölüyorum şişkinlikten kıyafet olmuyo üstüme sizde aynı problem varmı

sabahları normal oluyor benimde karnım falan. akşama doğru şişmeye başlıyor yatana kadar patlıycak gibi oluyor...
gaz probleminden olabilir hayatım. ayaklarını sıcak tut.

sen bilirsin hayatım ama. sezon sizin işiniz. kendini yıpratma hasta olursan Allah korusun giden gelmiyo hayatım.

doğru diyorsun canım. şu servis dahil olmasını bekliyorz, bide kamp. bitsin nasıl olacak? rahatlayacaz muhtemlen. ilk senemiz ya önümüzü görmeden de adım atamıyorz. temkinliyiz yani. çok büyük bir bölgenin servisiyiz buyüzden deli gibi çalışıyoruz. şükür borç ödüyoruz en azından.. sabırrr sabırr...

:)))))) ben kendim düştüm diline senin......
Allahım asya hamiş olsun her yerde uyuyup kalsın....
bende ona güleyim:))))

deme öyle deme zaten her geçen gün daha geç kapatır olduk. 11 di ,12 oldu. 12 di 13 oldu dün 2 ye doğru kapattık. eşim ofise yatak mı koysak dedi :?

sabahları normal oluyor benimde karnım falan. akşama doğru şişmeye başlıyor yatana kadar patlıycak gibi oluyor...
gaz probleminden olabilir hayatım. ayaklarını sıcak tut.

Beni anlattın tatlım yaaa sabah hiçbişeyim yok ama akşam sanki göbeğimde 5kilo fazlalık bağlamışım gibi oluyorummmm
gün içerisinde pantolon düğmesini açıp geziyorummm

deme öyle deme zaten her geçen gün daha geç kapatır olduk. 11 di ,12 oldu. 12 di 13 oldu dün 2 ye doğru kapattık. eşim ofise yatak mı koysak dedi :?

bence de bir kanepe koyun dinlen sen orada tatlım başka türlü olmayacak çok yoruluyorsun iyi hoş ama sağlık bu gitti mi telafisi yok

''Onlar erdi muradına...
Yıllardır anne olmak isteğiyle yanıp tutuşan ve bunun için büyük mücadeleler veren kuzenim,
hamile olduğunu öğrendiği gün arabasına
''Dikkat bebek var'' yazısını astı. Bebek özlemini varın siz düşünün.''

ay bu neeeeeeee
görmemiş cidden be tatlımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…