- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.661
Bacım senin her halin güzel bırak öyle kalsınnnnnn
:))))))) hadi hadiiii... malzeme çıkıyo dimi:))))
akşam eşime anlattım. seni asla yalnız bırakmıycam diyo. biyerde uyuyup kalırsın maazallah diyo:)))
Biz bebişleri fanusa koycaz derken senin koca seni fanusta saklayacak sanırım tatlım yandınnnnn
bacım o zaman eşin sana böle güvenemeyecek ki yardımcı alacak mecbur
bakalım.. benim kociş her hafta bir fotomu çekicekmiş.cumartesi günü haberi alınca ilk fotomu çekti:)))
yarın kontrol var ...
yaa gülümsün doktor bana geçen hafta bu hafta için kalp atışı duyarız dedi.benmi yanlış anladım dicem . eşimde dedi diyo. erken değilmi yavv
bu arada çizelgem nasıl olmuş kızlarrrr
hiç sorma hayatım. akşam görümcem uğradı kahve içmeye. elimi bişeye sürdürmüyo.. sen otur sen yapma...
biraz tadını çıkarayım ama dimi:))))
günaydın herkese
çok kötü başladım bugüne, sabah işe arabayla geldim ve kaza yaptım, çok kötü sonuçları olabilirdi ama Rabbim korudu, çok şükür... hala elim ayağım titriyor...
sizler nasılsınız?
bu arada çizelgem nasıl olmuş kızlarrrr
günaydın herkese
çok kötü başladım bugüne, sabah işe arabayla geldim ve kaza yaptım, çok kötü sonuçları olabilirdi ama Rabbim korudu, çok şükür... hala elim ayağım titriyor...
sizler nasılsınız?
valla bilmiyorum canım... bilmiyrum... mart-nisanda da bütün elemanlarla oturacaz sezon bitince... ne olur nasıl olur bilmiyorumki
Msjların altında ben görüyorum sen göremedin mi yoksaaaaben göremiyorummm..::::(((
nerdeeee...
part time çalışacak bir sürü öğrenci var asya ...
eziyet ediyosun kendine.
günaydın herkese
sizler nasılsınız?
Msjların altında ben görüyorum sen göremedin mi yoksaaaa
ovulasyon çizelgemi yaptım bendeeeee
valla görünmüyo benim pc de. koca bir X işareti var.((((
yaaaa moralim bozuldu şimdi bak((((((
yaaaa moralim bozuldu şimdi bak((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?