Ilk çocuğunu düşünenler...

hayatım benim işyerinden girdiğim için. burada güvenlik duvarı var sanırım bişeyler engelliyor.
4 gün kaldı ama dimi:))))
olmasın olmasın olmasııınnn

amin amin aminnnnnnn
bilmiyorum içimdeki ses bebeğin seninle diyor
bütün belirtiler tutmasına rağmen sizinkilerle yormak istemiyorum çünkü bu beynimin oyunu da olabilir bana dimi ama
ama farkettim ki herşeye hazırım bu sabah olmazsa tabi ki üzülürüm ama yılmak yok yola devammmmm

geçmiş olsun canım problem yok dimi ?? iyimisin

geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Tatlım geçmiş olsunnnn
Allah korumuş biraz dinlen kendine gel aman dikkat

günaydın canım. çok geçmiş olsun .. sen iyisin dimi.. çok zarar varmı.

hepinize teşekkür ederim...
bir şoförün yapabileceği en kötü kazayı yaptım ve yayaya çarptım Rabbime milyonlarca şükür ki yavaştım ve adama birşey olmadı. ama korkusu ve vicdan azabı yetti bana. ofise gelince tekrar aradım iyiymiş, öğlen arası yanına gidicem tekrar özür dileyip halini sormaya. Allah kimseye vermesin

hayatım benim işyerinden girdiğim için. burada güvenlik duvarı var sanırım bişeyler engelliyor.
4 gün kaldı ama dimi:))))
olmasın olmasın olmasııınnn

yazdım ama fark etmedin cnm galiba :))
biz kalp atışına gittiğimizde 6+6 oluyoz sen haftaya kaç oluyosun ki erken dedin??????????????

aferin valla her iki durumada hazır olmak en iyisi

oooo cnm çok doğru yaya çok kötü allah korumuş valla çok sevindim senin adına

harikasın... işte bugün duymak istediğim şeylerden bir tanesiydi bu:))))
devam tabii... daisy nin sloganını tekrarlıyorum oo bebek buraya gelecek:))

tekrar geçmiş olsun canım. yaya evet çok daha problemli. tabi allah korumuş.sakin ol olurmu. geçti.. öğlen git tekrar gör için rahatlasın.

oooo cnm çok doğru yaya çok kötü allah korumuş valla çok sevindim senin adına

öyle hakikaten canım ya, ödüm koptu birşey olacak diye. dün akşam çok moralim bozuldu, eşimle atıştık azıcık, sonra birlikte üzüldük ağladık. bebek olmaması da iyice üzdü beni... sanırım çok mutsuzum, neden hayatım böyle diyip ağladım. Allahım gösterdi işte gerçeği, isyanımın ne kadar yersiz olduğunu hatırlattı, aklını başına topla dedi bana...

Öğrenene kadar kış bitecek :)) seneye düşünecem sanırım. arayıp, görüşecek zamanım bile yok. bulunduğum yer öğrenci bölgesi değil. emekli bölgesi :?

merak etme öğrenmesi tabi zaman alıyor ama yinede ufak tefek iş yapsa kar yani. ben 2 tane stajer aldım çok rahatladım valla. en azından ayak işleri dosyalama işleri falan hafifletti işimi.

canım. hemen ona yorma .... olacağı varmış..,

neyse cnm bunla geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…