- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.681
hayatım benim işyerinden girdiğim için. burada güvenlik duvarı var sanırım bişeyler engelliyor.
4 gün kaldı ama dimi:))))
olmasın olmasın olmasııınnn
günaydın herkese
çok kötü başladım bugüne, sabah işe arabayla geldim ve kaza yaptım, çok kötü sonuçları olabilirdi ama Rabbim korudu, çok şükür... hala elim ayağım titriyor...
sizler nasılsınız?
geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Tatlım geçmiş olsunnnn
Allah korumuş biraz dinlen kendine gel aman dikkat
günaydın canım. çok geçmiş olsun .. sen iyisin dimi.. çok zarar varmı.
hayatım benim işyerinden girdiğim için. burada güvenlik duvarı var sanırım bişeyler engelliyor.
4 gün kaldı ama dimi:))))
olmasın olmasın olmasııınnn
amin amin aminnnnnnn
bilmiyorum içimdeki ses bebeğin seninle diyor
bütün belirtiler tutmasına rağmen sizinkilerle yormak istemiyorum çünkü bu beynimin oyunu da olabilir bana dimi ama
ama farkettim ki herşeye hazırım bu sabah olmazsa tabi ki üzülürüm ama yılmak yok yola devammmmm
hepinize teşekkür ederim...
bir şoförün yapabileceği en kötü kazayı yaptım ve yayaya çarptımRabbime milyonlarca şükür ki yavaştım ve adama birşey olmadı. ama korkusu ve vicdan azabı yetti bana. ofise gelince tekrar aradım iyiymiş, öğlen arası yanına gidicem tekrar özür dileyip halini sormaya. Allah kimseye vermesin
part time çalışacak bir sürü öğrenci var asya ...
eziyet ediyosun kendine.
amin amin aminnnnnnn
bilmiyorum içimdeki ses bebeğin seninle diyor
bütün belirtiler tutmasına rağmen sizinkilerle yormak istemiyorum çünkü bu beynimin oyunu da olabilir bana dimi ama
ama farkettim ki herşeye hazırım bu sabah olmazsa tabi ki üzülürüm ama yılmak yok yola devammmmm
üzülme ben görüyom gamzenin duvara takılıyodur
yazdım ama fark etmedin cnm galiba :))
biz kalp atışına gittiğimizde 6+6 oluyoz sen haftaya kaç oluyosun ki erken dedin??????????????
hepinize teşekkür ederim...
bir şoförün yapabileceği en kötü kazayı yaptım ve yayaya çarptımRabbime milyonlarca şükür ki yavaştım ve adama birşey olmadı. ama korkusu ve vicdan azabı yetti bana. ofise gelince tekrar aradım iyiymiş, öğlen arası yanına gidicem tekrar özür dileyip halini sormaya. Allah kimseye vermesin
oooo cnm çok doğru yaya çok kötü allah korumuş valla çok sevindim senin adına
yazdım ama fark etmedin cnm galiba :))
biz kalp atışına gittiğimizde 6+6 oluyoz sen haftaya kaç oluyosun ki erken dedin??????????????
Öğrenene kadar kış bitecek :)) seneye düşünecem sanırım. arayıp, görüşecek zamanım bile yok. bulunduğum yer öğrenci bölgesi değil. emekli bölgesi :?
pardon canım:)))
6. haftanın içinde oluyoruz hayatım. erken gibi geliyo banada.
öyle hakikaten canım ya, ödüm koptu birşey olacak diye. dün akşam çok moralim bozuldu, eşimle atıştık azıcık, sonra birlikte üzüldük ağladık. bebek olmaması da iyice üzdü beni... sanırım çok mutsuzum, neden hayatım böyle diyip ağladım. Allahım gösterdi işte gerçeği, isyanımın ne kadar yersiz olduğunu hatırlattı, aklını başına topla dedi bana...
sağol tatlımmmm az kaldı az haftasonunu saymıyorum zaten uçup gidiyor
ama göbeğim pantolona sığmaz oldu kilo da almıyorum amaa bakak görek
öyle hakikaten canım ya, ödüm koptu birşey olacak diye. dün akşam çok moralim bozuldu, eşimle atıştık azıcık, sonra birlikte üzüldük ağladık. bebek olmaması da iyice üzdü beni... sanırım çok mutsuzum, neden hayatım böyle diyip ağladım. Allahım gösterdi işte gerçeği, isyanımın ne kadar yersiz olduğunu hatırlattı, aklını başına topla dedi bana...
canım. hemen ona yorma .... olacağı varmış..,
bilmiyom cnm bzim gittiğimden bir gün sonra 7 bitiyo bilemedim ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?