Ilk çocuğunu düşünenler...

kızlar kociş geldi.. dışarda yicez bugün.
yarın benim için bir kez daha dua edin nooluurr... bebişim görünsün ultrasonda. tek mi çiftmi belli olsun. en önemlisi de pıhtılaşmamız yüksek çıkmasın.
öpüldünüz..

1 çk beyaz vazalin
1 çk kantoron
1 çk kakao yağı
1 çk gliserin
1 çk ozo yağı
karıştırı ve güde 2 defa kullanın çatlaklar için iyi geliyormuş :)

kızlar lierac ı duydunuz mu çatlaklıklar için, ben almak istyrm Ankarada bi yerde satılıyor mu acaba internet dışında bilen var mı?

kızlar herkese merhaba:)
bakıyorum bebekle çoğalıyo inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza..
kızlar adetime 8 gün var ovülasyonda son 3 gündür silik çizgiler çıkıyor halbuki hiç pozitifi yakalayamadım ama neden böyle oldu bilmiyorum.
hapı bırakalı 20 gün oldu ztn düzenli değildir ilk aylar diye olumlu düşünüyorum .

haberini bekliyoruz canım. sağlıkla inşallah.

MERHABA kızlar. sizleri takip ediyordum amailk defa yazıyorum. ben de 7 aydır bebiş istiyorum ama olmuyor maalesef. her şeyi de deniyorumüstelik. yumurtlama günleri yastık koyma vs. öncesinde doktor kontrolüne de gitmiştim biişi yok iyisin demişti. ama olmuyor. yine adet günlerimdeyim yine bunalım ((( inşallah kısa zamanda isteyen herkesin olur.

canım yolun çok başındasın, sıkıntı yoktur dert etme, olsun aman olsun diye zorlarsan , kafana takarsan etkilemiş olursun, stresten engellersn, rahat ol, zamana bırak, o geleceği zamanı bilir, Rabbim gönlüne göre versn içini ferah tut, dualarımız seninle...

evet fena olmus o bende hamur işini cok severım ama kılolu degılım abartmak ıstemıyorum bazende yemek ıstıyorum abur cuburu cok severım normalde 3aydır agzıma sürmüyorum yaa

kıyamamm.. demekki sonraki aylarda üşünmüyordu. siz daha acemi hamişsiniz cinsiyetini çook merak ediyorrumm....

hehehe evet acemiyiz hala ılk hamılelıgımız ya hani daha heyecanlı oluyor galıba yada benım heyecanım cok yakınımdakı hamıleler daha degısıkler ne bılım gariplerrr hiç heyecanları yok ilk hamılelıklerıde olsa cok normalmıs gıbıler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…