- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.941
iyi akşamlar gamze dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz
asbelove sana da kolay gelsin canım :)
MERHABA kızlar. sizleri takip ediyordum amailk defa yazıyorum. ben de 7 aydır bebiş istiyorum ama olmuyormaalesef. her şeyi de deniyorumüstelik. yumurtlama günleri yastık koyma vs. öncesinde doktor kontrolüne de gitmiştim biişi yok iyisin demişti. ama olmuyor. yine adet günlerimdeyim yine bunalım ((( inşallah kısa zamanda isteyen herkesin olur.
amuda kalkaydın canımyaa :))
günaydın hanımlar
gamze keseyi görmüş tekmiş bebeğimiz iyi haberler yani :)))))))))))))))))))))
çok şükürrr sevindimm rabbim kucağına almayıda nasip etsinn
ahhh asyaa ahhh amuda kalkmaya çalışırken gittiler zaten bizim çocukların gözü dışarda yaa ne yapacazz bunları bilmiyomm :)
biraz geriden takip ediyorum sizleri ama aklım hep sizdee canlarımm
günaydınn hanımlarrrr
gamzee minikkuşummm hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzz canımm
ya bu arada asyayla asbeloveyi kıskanmaya başlıcamm amaa benden hiç umudunuz yok mu
yok canım biz çok drama yapıyoruz bizimle ilgilensinler diye :)))
:) benimki işin şakasıı canımm ama güzel bi dialog var aranızdaa allah bozmasınn
benide alın aranızaaa :)
buğün acayip midem bulanıyoo üşüttüm galiba
ama aklıma başka seylerde gelmiyo değill ama o düşünceyi kovalamaya çalışıyorumm
bence sen o doktoru değiştir canım. ne biçim konuşmuş böyle? iyi bir doktora daha gidin ve sakın isyan etme. her işte bir hayır vardır. ben hep dua ederim, yeri değil belki ama eğer engelli bir evladım olacaksa bana ömrüm boyunca çocuk verme derim. ve eğer birgün çocuğum olmayacağını anlarsamda bunun için şükür edeceğim. belkide kabul olmuştur duam diye..
eşinin önceki testinde 10 milyon sperm çıktıysa sperm üretimi var demektir, bu testlik sonuç böyle olmuş olabilir. Panik yapmayın, sperm işleri herşeyden etkileniyor, sigara stres baş düşmanı. biz eşimde 9 milyonu da gördük 70 milyonu da, onun için umutsuz olmayı, boşanma laflarını bırakın...
iyi bir ürolog bulun eşinle, eşinin hormon testleri, fsh özellikle bakılsın, birde varikosel muayenesi olsun eşin. KK'da rastlamışsındır, azosperm olanlar var yani hayatları boyunca hiç bir örnekte 1 sperm bile görmüyorlar. minikgelin nickli arkadaşın eşi mesela... testislerden sperm buldular, 2 ay içinde tüp bebekle kızına hamile kaldı... o nedenle pozitif düşünün. sayı yükselebilir, belki aşılama yapılabilecek seviyeye bile gelir... strese girmeyin ne olur, Rabbim ömür versin yeter ki
ben ne yapacagımı bılemıyorum,sadece esım ve ben bılıyoruz durumu.kesınlıkle kımseye soyleyemem. Herkes etrafımda ne zamn dıye sorup duryor. Ozellıkle annesı basımın etını yıyor,ben sana evlendıgınız gıbı cocuk yapın dedım,ıs daha mı onemlıydı dıye.okadr uzuluyorkı annesının bana kızmasına. sınırlenıp sorun bende kızla ugrasmayında dıyemıyor. benım bılmem bıle onu bukadr rahatsız edıyorkı.. rabbım herkese saglıklı bır evlat versın. sakat veya hastalıklı evlat tabıkı cok acı bır ceken bılır emınım..Gun gectıkce sakınlesırız heralde ıkımızde. Elımden gelenı yapacagım,gerısı Rabbıme kalmıs,elden ne gelırkı???
ben ne yapacagımı bılemıyorum,sadece esım ve ben bılıyoruz durumu.kesınlıkle kımseye soyleyemem. Herkes etrafımda ne zamn dıye sorup duryor. Ozellıkle annesı basımın etını yıyor,ben sana evlendıgınız gıbı cocuk yapın dedım,ıs daha mı onemlıydı dıye.okadr uzuluyorkı annesının bana kızmasına. sınırlenıp sorun bende kızla ugrasmayında dıyemıyor. benım bılmem bıle onu bukadr rahatsız edıyorkı.. rabbım herkese saglıklı bır evlat versın. sakat veya hastalıklı evlat tabıkı cok acı bır ceken bılır emınım..Gun gectıkce sakınlesırız heralde ıkımızde. Elımden gelenı yapacagım,gerısı Rabbıme kalmıs,elden ne gelırkı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?