Ilk çocuğunu düşünenler...

İlk önce stresi azalt tatlım hayatında sonrasında eşinde bir kontrolden geçsin henüz geçmediyse tabi yumurtlama takibi yaptır Dr.una mümkünse ama elinden geldiğince sakin ol stres herşeyi tetikliyor çünkü bebişine en kısa zamanda hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle.....

günaydınn hanımlarrrr
gamzee minikkuşummm hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzz canımm
ya bu arada asyayla asbeloveyi kıskanmaya başlıcamm amaa benden hiç umudunuz yok mu

Günaydınlar herkese, hayırlı sabahlar olsun, aranıza yeni katıldım :) 5 aylık evliyim, nasip olursa çocuk düşünüyoruz tabii yeni evli olunca borç-harçta oluyor ama napalım yaş tehlikesi var geç evlenenlerden biriyim anne olmak borcun bile önüne geçebiliyor diyebilirim, korkuyoruz ama hayırlısı Allah'tan artık

ahhh asyaa ahhh amuda kalkmaya çalışırken gittiler zaten bizim çocukların gözü dışarda yaa ne yapacazz bunları bilmiyomm :)
biraz geriden takip ediyorum sizleri ama aklım hep sizdee canlarımm

canım birleşmeden sonra hemen dik durmaya çalış. :)

yok canım biz çok drama yapıyoruz bizimle ilgilensinler diye :)))

:) benimki işin şakasıı canımm ama güzel bi dialog var aranızdaa allah bozmasınn
benide alın aranızaaa :)
buğün acayip midem bulanıyoo üşüttüm galiba
ama aklıma başka seylerde gelmiyo değill ama o düşünceyi kovalamaya çalışıyorumm

valla kızlar iş yerim anıtkabirin yanında ve atatürkün askerleriyiz sesi hala kulaklarımda
çok onurlandım ve gururlandım
tandoğan metro duragından çıkıp işe gelemedim o kadar kalabalıktı
ama sisteme lanet ettim bi kez daha
onlar atamıza gitti ben işe geldim bu sisteme küfür ede ede
şu an bende o genç yaşlı her yaşatan grupla orada atamın başı ucunda olmak isterken ofisteyim
ve grevdeyim bu gün hiç bi iş yapıyacam hıh

gel gülüm gel aramızdasın zaten.

ben bu hafta hep mide bulantısıyla yaşıyorum. sinir sistemim bozuldu. sabah migrenle uyandım valla
dün ufak çapta sinir krizi yaşadım iş yoğunluğundan.

Son düzenleme:

ben ne yapacagımı bılemıyorum,sadece esım ve ben bılıyoruz durumu.kesınlıkle kımseye soyleyemem. Herkes etrafımda ne zamn dıye sorup duryor. Ozellıkle annesı basımın etını yıyor,ben sana evlendıgınız gıbı cocuk yapın dedım,ıs daha mı onemlıydı dıye.okadr uzuluyorkı annesının bana kızmasına. sınırlenıp sorun bende kızla ugrasmayında dıyemıyor. benım bılmem bıle onu bukadr rahatsız edıyorkı.. rabbım herkese saglıklı bır evlat versın. sakat veya hastalıklı evlat tabıkı cok acı bır ceken bılır emınım..Gun gectıkce sakınlesırız heralde ıkımızde. Elımden gelenı yapacagım,gerısı Rabbıme kalmıs,elden ne gelırkı???

Insallh canım sagolasın,burada duydugum herseyı uyguluyorum zaten,ayrıca kullandıgınız kurlerı.. Veya bırının basından gecmıs bısey varsa mutlaka umut vardır dıyorum,ınsallh dedgın gıbı bu seferlık boyledır,2 hafta sonra tekrar verıcez testı bakalım ınsallh yukselır

canım sonuç beklemediğiniz bir sonuç tabiki biraz dumur olmuşsunuz. ama siz yine yılmayın. kürler var onları uygulayın bakalım. azıcık değer yükselse tüpbebekle bebek sahibi olursunuz bence. kendinizi salmayın. hayatta keşke her dileğimiz gerçekleşse ama olmuyor. Allahın verdikleriyle yetiniyoruz. siz yinede bırakmayın işin ucunu. o ucube doktora da bir daha gitmeyin bence. iyi bir doktor araştırın. düzgün bir ürolog olsun. bu konuşan doktor ürologmuydu peki?

Son düzenleme:

cnm durum daha çok taze bole hissetmeniz çok normal
ben kv şıkıştırdı beni çok
kırdı döktü biz hep sakladık ama bi gün tak dedi
valla hem ağladım hem anlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…