- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.961
1 çk beyaz vazalin
1 çk kantoron
1 çk kakao yağı
1 çk gliserin
1 çk ozo yağı
karıştırı ve güde 2 defa kullanın çatlaklar için iyi geliyormuş :)
canım sonuç beklemediğiniz bir sonuç tabiki biraz dumur olmuşsunuz. ama siz yine yılmayın. kürler var onları uygulayın bakalım. azıcık değer yükselse tüpbebekle bebek sahibi olursunuz bence. kendinizi salmayın. hayatta keşke her dileğimiz gerçekleşse ama olmuyor. Allahın verdikleriyle yetiniyoruz. siz yinede bırakmayın işin ucunu. o ucube doktora da bir daha gitmeyin bence. iyi bir doktor araştırın. düzgün bir ürolog olsun. bu konuşan doktor ürologmuydu peki?
cnm durum daha çok taze bole hissetmeniz çok normal
ben kv şıkıştırdı beni çok
kırdı döktü biz hep sakladık ama bi gün tak dedi
valla hem ağladım hem anlattım
kızlar sabaha kadar rüyamda bir asya gördüm bir eren gördüm hayır ola.. her gece bebek sahibi olduğumu görüyorum. mağlummu oluyor acaba ???
Evet canım urolog tu kendısı:)) bız kecı boynuzu ,cevız vs yıyorduk daha yukselsın dıye beklerken ıyıce dustu,bunun cokuntusu var suan uzerımızde
arı polenı denıcem buseferde bunlara ılaveten
kızlar sabaha kadar rüyamda bir asya gördüm bir eren gördüm hayır ola.. her gece bebek sahibi olduğumu görüyorum. mağlummu oluyor acaba ???
saglıkla olsun ama kız geldıbenım ıcımden:)
hadi hayırlısı ikiside birden geliyomuşşşşşş ha dermişim
ne dersin
MERHABA kızlar. sizleri takip ediyordum amailk defa yazıyorum. ben de 7 aydır bebiş istiyorum ama olmuyormaalesef. her şeyi de deniyorumüstelik. yumurtlama günleri yastık koyma vs. öncesinde doktor kontrolüne de gitmiştim biişi yok iyisin demişti. ama olmuyor. yine adet günlerimdeyim yine bunalım ((( inşallah kısa zamanda isteyen herkesin olur.
canım ellerıne saglık ama bunlar asırı kasıntı yapar,ben kozmetıkte calıstım senelerce,sadece glıserın,argan yagı ve badem yagı yeterlı
ya borc harc cok vardı evlendıgımızde,onları odedık ılk sene sonra cocuk olsun demeye basladık bırbucuk seneyı gecıyor,hala hıcbırsey yok.. Hep once bayanda arıyorlar ya sorunu herseyıme baktılar tahlıller testler ,parcalar vs..sonra anlasıldıkı baska bırseyler var..tabı bu 5.degıstırdıgım doktor,yıne baskasınada gosterecegım ama sıfır gelmesı belımızı buktu,neyını gosterecegımkı en azından dusuk oldugunda umut arayacaktım,sımdı 2 hafta sonrasını beklemekten baska caremız kalmadı,insallh stres vs kaynaklıdır
bıgun kv zaten oyle bır atlıcamkı herseyın hırsını onda cıkarıcam galıba
kızlar siz folik asit kullanıyomusunuz?bizde bebek düşünmeye başladık bu ay öncelikle doktor kontrolüne gittim sorun yok dedi ve folik asit başladı..ama 5 mg onunda yarısını iç dedi..markası folibol.mgı bana baya az geldi de sizlerinde bi fikrini almak istedim
ben kullanıyorum canım günde bi tane 400 mcg folik asit+2mcg b12 var içeriğinde belki senin için gerekli miktar odur test yaptırmıştır herhalde istersen bi sor dr una neden yarım diye
kızlar siz folik asit kullanıyomusunuz?bizde bebek düşünmeye başladık bu ay öncelikle doktor kontrolüne gittim sorun yok dedi ve folik asit başladı..ama 5 mg onunda yarısını iç dedi..markası folibol.mgı bana baya az geldi de sizlerinde bi fikrini almak istedim
bende aynısını kullanıyorum, çalışmalara başlayınca kullandırmaya başlııyorlar.
anladım çok teşekkür ederim cevabın için.içim biraz rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?