Ilk çocuğunu düşünenler...

1 çk beyaz vazalin
1 çk kantoron
1 çk kakao yağı
1 çk gliserin
1 çk ozo yağı
karıştırı ve güde 2 defa kullanın çatlaklar için iyi geliyormuş :)

canım ellerıne saglık ama bunlar asırı kasıntı yapar,ben kozmetıkte calıstım senelerce,sadece glıserın,argan yagı ve badem yagı yeterlı

Evet canım urolog tu kendısı:)) bız kecı boynuzu ,cevız vs yıyorduk daha yukselsın dıye beklerken ıyıce dustu,bunun cokuntusu var suan uzerımızde

arı polenı denıcem buseferde bunlara ılaveten

kızlar sabaha kadar rüyamda bir asya gördüm bir eren gördüm hayır ola.. her gece bebek sahibi olduğumu görüyorum. mağlummu oluyor acaba ???

cnm durum daha çok taze bole hissetmeniz çok normal
ben kv şıkıştırdı beni çok
kırdı döktü biz hep sakladık ama bi gün tak dedi
valla hem ağladım hem anlattım

ya borc harc cok vardı evlendıgımızde,onları odedık ılk sene sonra cocuk olsun demeye basladık bırbucuk seneyı gecıyor,hala hıcbırsey yok.. Hep once bayanda arıyorlar ya sorunu herseyıme baktılar tahlıller testler ,parcalar vs..sonra anlasıldıkı baska bırseyler var..tabı bu 5.degıstırdıgım doktor,yıne baskasınada gosterecegım ama sıfır gelmesı belımızı buktu,neyını gosterecegımkı en azından dusuk oldugunda umut arayacaktım,sımdı 2 hafta sonrasını beklemekten baska caremız kalmadı,insallh stres vs kaynaklıdır

bıgun kv zaten oyle bır atlıcamkı herseyın hırsını onda cıkarıcam galıba

Evet canım urolog tu kendısı:)) bız kecı boynuzu ,cevız vs yıyorduk daha yukselsın dıye beklerken ıyıce dustu,bunun cokuntusu var suan uzerımızde

arı polenı denıcem buseferde bunlara ılaveten

keçiboynuzu dene bakalım. iğrenç bir tadı var ama :? yılmak yok! devam devamm. dönemsel sıkıntıdan da olabilir. eşin bu ara çok stres altındaysa. olabildiğince rahatlatmaya çalış erkekler çocuuk gibi hemen umutsuzlaşıyor vazgeçiyorlar. biz kadınlar kadar güçlü değiller canım.

kızlar bu arada hamıle arkadaslar sımddıden argan yagı kullanmaya baslasınlar,hem hamılelık nedenıyle cıkacak lekeler ıcın hemde catlaklar ıcın kullanabılırler. Argan hem cılde hem saca cok ıyı gelır. cılt lekelerıne,kırısıklara,nemlendırmeye korumaya herseye ıyı gelır.Cıldınız ıcın argan yagı yanına Ilaveten badem ve glıserın koyabılırsınız.sac ıcın ıse: argan yagı+ sarımsak yagı+badem yagı+papatya yagı+e vıtamını kullanabılırsınız

slm kızlara nsılsınız bakalım:)

stres yapma kedine rahat olmaya çalış problem yoksa olacaktır muhakkak :)

canım ellerıne saglık ama bunlar asırı kasıntı yapar,ben kozmetıkte calıstım senelerce,sadece glıserın,argan yagı ve badem yagı yeterlı

tv de i doktor önermişte de henüz kullanamadım doğru olabilir fikrini elirttiğin için teşekkür ederim :)

sıfırı görenlerde milyoları görenlerde oldu bildiğim kadarıyla stres çok etkili bence eşim ile memlekete gittiğimizde daha istekli oluyo bi farklı oluyo kv yi boşver nasıl olsa onlar bi şekilde ağzının payını alıyo zamanı gelince gülümsün de olduğu gibi

kızlar siz folik asit kullanıyomusunuz?bizde bebek düşünmeye başladık bu ay öncelikle doktor kontrolüne gittim sorun yok dedi ve folik asit başladı..ama 5 mg onunda yarısını iç dedi..markası folibol.mgı bana baya az geldi de sizlerinde bi fikrini almak istedim

kızlar sabaha kadar rüyamda bir asya gördüm bir eren gördüm hayır ola.. her gece bebek sahibi olduğumu görüyorum. mağlummu oluyor acaba ???

canım bu kadar takma bence kafana stres yapıyorsun farkında olmadan kendine hepimiz dua ediyoruz mutlu haberler için rahat ol ki bi an önce güzel haberler gelsin :)

ben kullanıyorum canım günde bi tane 400 mcg folik asit+2mcg b12 var içeriğinde belki senin için gerekli miktar odur test yaptırmıştır herhalde istersen bi sor dr una neden yarım diye

ben kullanıyorum canım günde bi tane 400 mcg folik asit+2mcg b12 var içeriğinde belki senin için gerekli miktar odur test yaptırmıştır herhalde istersen bi sor dr una neden yarım diye

kan testi yapmıştı ama ben biraz pipirikliyim.kimseden bu kadar az mglı ilaç içtiginide duymadım. bi de eşimin işi dolayısıyla dogu görevinde ıgdırdayız..e hiç bilmedigim bi hastane,doktor.çevre olunca pek güvenemedim doktora.teşekkür ederim cevabın için..

bende aynısını kullanıyorum, çalışmalara başlayınca kullandırmaya başlııyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…