Ilk çocuğunu düşünenler...

Sağol tatlımmmm inşallah dualarımızı kabul eder rabbimmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

ee büyük gün yaklaştı dimi. sen ve güllümsün güzel haberler verin inşallahhhh.... :))

gülümsün, içimden senin için kız geçti. (anne ile kızın buluşması dicektim...)

Mrb canım hoşgeldin. tek taraflı istemekle olmuyor keşke olsaydı hayatım. eşininde istemesi lazım. hamile kalırsan çok zorluk çekersin bu durumda. biraz zamanla. onu yavaş yavaş işleyerek hazırla derim.

Saol CNm bende öyle yapmaya çalışıyorum hayırlısı diyorum artık.az önce alt katımda arkadaşım var bebişi 1 aylık beraber yıkıyoruz ben su döküyorum çok tatlı günden güne değişiyor.onu gördükçe daha daha dahada çok istiyorum bebişşş

kızlar slm. aranıza katılıyorum bugun ıtıbarıyle kabul edersenız
tecrubelı arkadaşlara sorum var oncelıkle. drum fsh ve e2 tahlıl sonucuma göre değerimin düşük olduğunu soyledı ve duphaston verdı. ama tahlıl sonucunda değerim normal aralıkta göruluyo. adetımın 3.gunu yaptırdım fsh 6.1 e2 85. yardımcı olacak arkadaş varsa sevınırım

ooyyyy.... kurban olurummm... nasıl tatlıdır şimdi ooo:))))

hoşgeldin hayatım. bendede tam tersiydi fsh yüksekti.
yumurtalıklar alarm veriyo demişti doktorum. ilacını başlamışsın diğer değerlerinde normalse korkma.

diğer değerlerıme henuz bakılmadı. diğer ay bakıcaz dedi. benım anlamadığım normal aralıkta göruluyo fsh ve e2 ama neden düşük dedi ki acaba

diğer değerlerıme henuz bakılmadı. diğer ay bakıcaz dedi. benım anlamadığım normal aralıkta göruluyo fsh ve e2 ama neden düşük dedi ki acaba

doktorlar bazen durduk yere fazla işgillendiriyo durumu hayatım. diğer değerlerinde normalse. verdiği ilacı kullan ve kontrolüne git. endişe etme.

ee büyük gün yaklaştı dimi. sen ve güllümsün güzel haberler verin inşallahhhh.... :))

gülümsün, içimden senin için kız geçti. (anne ile kızın buluşması dicektim...)

Ay evet canımmmm benim akıntım başladı bu hayra alamet mi bilmiyorum ama
inşallah güllümsünde hayırlı ahberlerle gelir yarınnnnn
seninki de yaklaştı tatlım şunun şurasında ne kaldı 5gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…