Ilk çocuğunu düşünenler...

yook ... gülümsün yarın bebişin kalp atışını duyacak. asbelove bat yarın. olmasın diye bekliyoruz.

aman aman birsey olmasında yeter ki öle olsun sevindim
bnde dayımın kızının yeni oğlu olduydu, smdi 20günlük fln, ay bi görseniz minicik yaaa .. masallah..
insallah bizlered görürürüz o günleri ..

ya ben çok tatlı yiyemem bayar ama bu aralar deli gibi yiyorum baymıyo ( bulunacak bişey diye diyorum ) acayip helva yiyorum aç tok fark etmiyo ne değişmiş olabilir öyle bi durumla karşılaşan var mı?

benim de bu ay çok çalısmam lazım.. geçtiğimiz aydaki korkularımdan dolayı o rüyayı saymazsak smdi kaç haftalık olucaktı kimbilir
insallah sirkeli su tedbirini elden bırakmayacam, bu ay sürekli detbir içinde olursam kısmetse bu ay Rabbim beni de sevindirir insallah

aman aman birsey olmasında yeter ki öle olsun sevindim
bnde dayımın kızının yeni oğlu olduydu, smdi 20günlük fln, ay bi görseniz minicik yaaa .. masallah..
insallah bizlered görürürüz o günleri ..

Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş....
darısıda başımıza olsun:)

ya ben çok tatlı yiyemem bayar ama bu aralar deli gibi yiyorum baymıyo ( bulunacak bişey diye diyorum ) acayip helva yiyorum aç tok fark etmiyo ne değişmiş olabilir öyle bi durumla karşılaşan var mı?

ben sadece ovulasyonda çok yemiştim hatta un helvası istemişti canım. en son yumurtlama dönemimde yediğimle kaldım sonra hamiş olmuştum.

inş hayatım.... Rabbim bu güzelliği esirgemesin.

hadi bakalım inş.
ama sıkı çalış ha ödevini aksatma

ben sadece ovulasyonda çok yemiştim hatta un helvası istemişti canım. en son yumurtlama dönemimde yediğimle kaldım sonra hamiş olmuştum.

kızlar benim ov. tarihlerinde inalnılmaz akne çıkıyor. bugünlerde söndü hepsi. ilacı bıraktığımdan beri böyle. (mss. sivilce surat)

• Tahin helvası kolesterol ihtiva etmez ve enerji deposudur.
• Kalsiyum açısından da zengindir. İHTİYAÇ OLABİLİR
• Tok tutar.
• Balgam söktürücüdür.
• Mideyi rahatlatıcıdır.
• Saç dökülmesini engeller. ACAYİP VAR
• Sedef, egzama gibi hastalıklara da iyi gelir.
• Helva içerdiği çöven ile bulaşıcı hastalıklara karşı koruyucu fayda sağlar.HASTALIKTAN YENİ ÇIKTIM
• Bedenen çalışanlara, sporculara, büyüme çağındaki çocuklara, gebelere, emziren kadınlara çok yararlıdır. İŞE YARAR
• B grubu vitaminler açısından zengindir. EE ÇOCUK YAPACAĞIZ LAZIM

faydaları Bunlarmış acaba vücudun ihtiyacı varda ondan mı istiyo canım ama kilo yapacak diye korkuyom şu an nasıl canım çekiyo bi bilseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…