- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.281
bu hafta gülümsünden güzel haber. ve bir kişiden daha hamiş haberi duymak istiyorum....
selam kızlar nasılsınız ben gledim
inşallah canımmm
sizler tiktakları duyarsınız bizlerde hamiş olduğumuzu öğreniriz inşallah
yok cnm ben keseyi gördük die yenilemiştim
hep aklımdaydı
değere göre haftalık aralığımız tutyo yolunda gibi herşey
bakalım yarın doktorumuz ne diyecek
kafam yerinde olsa iyi malzeme olurdu da bekle beni biraz anacım. havalar azcık ısınsın göreceksin sen! :))
hoşgeldin hayatım ii yiz gülümsüne asbelove dua ediyoruz. sen nasılsın
hsb balım .. hayırdır kötü bise yok ya ?
iyiyim ne olsun, artık çalısma zamanı benimde bu aralar, ayın sonuna batım, uuuu daha çok var beee
yook ... gülümsün yarın bebişin kalp atışını duyacak. asbelove bat yarın. olmasın diye bekliyoruz.
aman aman birsey olmasında yeter ki öle olsun sevindim
bnde dayımın kızının yeni oğlu olduydu, smdi 20günlük fln, ay bi görseniz minicik yaaa .. masallah..
insallah bizlered görürürüz o günleri ..
doktordan da güzel haberler gelir inşallah :)
aman aman birsey olmasında yeter ki öle olsun sevindim
bnde dayımın kızının yeni oğlu olduydu, smdi 20günlük fln, ay bi görseniz minicik yaaa .. masallah..
insallah bizlered görürürüz o günleri ..
ya ben çok tatlı yiyemem bayar ama bu aralar deli gibi yiyorum baymıyo ( bulunacak bişey diye diyorum ) acayip helva yiyorum aç tok fark etmiyo ne değişmiş olabilir öyle bi durumla karşılaşan var mı?
benim de bu ay çok çalısmam lazım.. geçtiğimiz aydaki korkularımdan dolayı o rüyayı saymazsak smdi kaç haftalık olucaktı kimbilir
insallah sirkeli su tedbirini elden bırakmayacam, bu ay sürekli detbir içinde olursam kısmetse bu ay Rabbim beni de sevindirir insallah
benim de bu ay çok çalısmam lazım.. geçtiğimiz aydaki korkularımdan dolayı o rüyayı saymazsak smdi kaç haftalık olucaktı kimbilir
insallah sirkeli su tedbirini elden bırakmayacam, bu ay sürekli detbir içinde olursam kısmetse bu ay Rabbim beni de sevindirir insallah
bugün çok daha fazla su içtim. içiyorum suyu gidiyorum wc ye... nasıl bir döngü bu yavvvv....
ben sadece ovulasyonda çok yemiştim hatta un helvası istemişti canım. en son yumurtlama dönemimde yediğimle kaldım sonra hamiş olmuştum.
ben sadece ovulasyonda çok yemiştim hatta un helvası istemişti canım. en son yumurtlama dönemimde yediğimle kaldım sonra hamiş olmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?