- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.361
verdim zaten
hanımlarr nasılsınızzzz bakımmm
nasıl olalım canım sabırsızlıkla gün sayıyoruzzz
gelicek inşallahh tatlım dua edıyorummm hepiniz içinn sırayla hamile kaldıkkk süper birlikte büyütücezz yaben devlete gıttıgım için ultrason goruntusunu vermemıslerdi bugun hem eşimde gorsün hemde resmını alalım dıye tıp merkezine gittik eşimde erkek kardesım de gördü bir gorsenız cok şaşkınlardı ilk defa büyük gorduler zaten kardesım ilk defa ultrasonda gordude eşimm bu kadar buyuk oldugnu gormemıstı bu arada bize el salladı parmaklarını bıle gordum küçücükkk kurban olurum yaradana bir mucize gercekten sen sonra burdakı herkes hamıle olur inşallaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Allahımmmmmm yerim o parmaklarııııı bennnnnnnn
Allahım nelere kadirsinnnnn
Hayırlısıyla kucağına da alacaksın tatlım inşallahhhh sağlıklaa
Aminnnnnnnnnnnnnnn
valla nelere kadir rabbim , bu kadar özel bir sey daha olabılır mi hepimiz zamanı geldıgınde yasıcaz elbet , hepimiz için her zaman bir risk söz konusu zaten ister hamıle olalım ıster olmayalım rabbım verdıgı gıbı almasını bılıyor hepimiz bılıyorz bunu , o yuzden ben o kadar üzüldüğüm için cok pişman oldum bugun daha cok pişman oldum zamanı gelınce yasıyormus ınsan dıyorum . Parmaklarını bır gorsen teyzesı ben sok oldum resmen bu kadar kucuk bir sey rabbım nasıl can verıyorda hareket edıyor elini kaldırıyor bir kez daha şok oldum daha neler görücez , inşallah hepınızın heyecanlarını bırlıkte yasıycaz hepınızı cok sevıyorum tanımaasamda benım ıcın cok özelsiniz bir baskası duysa derkı ya nette sanalda tanıdıklaırn neden bu adar önemlı ama sız baskasınınz kımsenın tadamıcagı duyguları bırbırımızle paylasıyoruz
şimdi size 10puanlık uzman sorusu bundan önceki 3adet tarihim 15ekim 19eylül 24ağustos bu bat hesaplama programlarına göre 10kasım benim bat tarihim ama ateş ölçme yöntemi kullanıyorum ya ona göre 16.günde yumurtladım 13ü bat olarak gösteriyor.
ne yapmalıyım şimdi bennnnnnn içim içimi yiyorrr
gelicek inşallahh tatlım dua edıyorummm hepiniz içinn sırayla hamile kaldıkkk süper birlikte büyütücezz yaben devlete gıttıgım için ultrason goruntusunu vermemıslerdi bugun hem eşimde gorsün hemde resmını alalım dıye tıp merkezine gittik eşimde erkek kardesım de gördü bir gorsenız cok şaşkınlardı ilk defa büyük gorduler zaten kardesım ilk defa ultrasonda gordude eşimm bu kadar buyuk oldugnu gormemıstı bu arada bize el salladı parmaklarını bıle gordum küçücükkk kurban olurum yaradana bir mucize gercekten sen sonra burdakı herkes hamıle olur inşallaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh[/QUOTE
oy parmaklar oynamaya mı başlamışş
ne güzel yaaa bir zamanlar sende burda stres sıkıntı yapıyodun geldi meleğin inşallah bizimkilerde gelecek
hasretle mucizelerimizi bekliyoruzz
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn aminn inşallahhhh tek duamız buAllahım yetr ki ol desin tatlım inşallah hepsi zamanla olacak ve sende buna tanıklık edeceksin
Allahım hepimize bunları yaşayabilmeyi nasip etsinnnn
gelicek inşallahh tatlım dua edıyorummm hepiniz içinn sırayla hamile kaldıkkk süper birlikte büyütücezz yaben devlete gıttıgım için ultrason goruntusunu vermemıslerdi bugun hem eşimde gorsün hemde resmını alalım dıye tıp merkezine gittik eşimde erkek kardesım de gördü bir gorsenız cok şaşkınlardı ilk defa büyük gorduler zaten kardesım ilk defa ultrasonda gordude eşimm bu kadar buyuk oldugnu gormemıstı bu arada bize el salladı parmaklarını bıle gordum küçücükkk kurban olurum yaradana bir mucize gercekten sen sonra burdakı herkes hamıle olur inşallaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh[/QUOTE
ne güzel yaaa bir zamanlar sende burda stres sıkıntı yapıyodun geldi meleğin inşallah bizimkilerde gelecek
evet canım ben sok oldum cidden cok degısık bır duyguymus ilk defa gordum hala ınanamıyorıum hamıle olduguma yaa degısık bır sey ıcımde ama hıssetmıyorum aceyıp bişi kıpırdadıgınıda gordum ya o daha degısıkmiş
canım benim az daha sabırr inşallahh ii haber vercen gibi geliyo bana
buğün 29. günün çarşambaya veya perşembeye kadar sabret
diyorum sana ama kelin ilacı olsaa kendine sürcek ama :)
Allahım yetr ki ol desin tatlım inşallah hepsi zamanla olacak ve sende buna tanıklık edeceksin
Allahım hepimize bunları yaşayabilmeyi nasip etsinnnn
bende süpriz yapmayı cok ıstedım ama soyledım duramadı çenemSağol tatlım çarşamba sabahı yapacağım inşallah eşimede sürpriz yapmayı planlıyorum Allah izin verir de ben çenemi tutabilirsem bakalım hayırlısıııı
Süt içtim midem bulanıyorrrrr
canım senin günün bugün değilmiydi
yok canım yarın bekleyiş sürüyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?