Ilk çocuğunu düşünenler...

günaydın evet gamze az kaldı
of of çok pis kusarım kızlar sormayın
ayakkabımı giyerken koridora kustum
ya ne olacak benim bu halim

:))) o kadar olacak hayatım. sakin oluyoruz. az az yemeye çalışıp akın aç kalmıyosun anlaştıkmı...
hem akşam doktorun sana bebişini gösterecek. güzel haberler alınca bunların hepsini unutucan bacım..

Günaydın şekerler
yok canım ama midem bulanıyorrrr
her an herşey olabilir yani
güllümsüncüm az kaldı sabırr

günaydın hayatım. sakin ve sabırlı bir şekilde bekliyoruz tamamı. evet her an her şey olabilir. bugünü atlattımmı tamam. hemen testini yap. en azından neyi beklediğimizi bilelim.

Ben çoook uyuyoruuummm((
ayakta uyuyorum. otururken uyuyorum. akşam annemlere gittik orda mutfak sandalyesinde uyuyakalmışım. eve nasıl gittiğimi hatırlamıyorum desem gülersiniz. eşim götürmüş:))

günaydın kızlar dün anasaglıga gittik ama kan alma saatini kaçırmışız.bugünde eşim çalışıyo benim test yarına kaldı artık..zaten ebe hemşire bi arkadaşıma sorduk o cuma falan ver dedi ama dayanamam heralde yarın giderim.o deil annem didikliyo noldu falan diye kıvırma aşamasındayım -..keseyi falan görünce haber verelim diyoruz ama bakalım hayırlısı çenemizi tutabilecekmiyiz...

:) hayırlısı olsun hayatım. ama ben deyim sana tutamayacaksınız çenenizi. duyunca hemen telefon listesinden aramaya başladı benim kociş:)))
mutluluk paylaşıldıkça artıyor güzelleşiyor.

ay cnm inş.
bu arada taşınıyoruz bayanlar herifim başladı eşyaları toplamaya
kv triplerde hahaha
anneme yakın olacaz inş. annemde gelecek eşimin abiside gelecek toplayacaklar evi

Günaydın şekerler
yok canım ama midem bulanıyorrrr
her an herşey olabilir yani
güllümsüncüm az kaldı sabırr

asbelove sabret bugünüde atlatınca yarın sabah ilk idrarınla testini yap

günaydın hayatım. sakin ve sabırlı bir şekilde bekliyoruz tamamı. evet her an her şey olabilir. bugünü atlattımmı tamam. hemen testini yap. en azından neyi beklediğimizi bilelim.

evet canım karar verdim bu akşam yapcam testi yarın sabah negatifi görüp işe gelmek istemiyorum en azından akşamı geçiririm
şu mide bulantısı olmasa hiç sıkıntı yok ama midem kötü fenaaaaa üşüttüm galibaaaa
bu ara mesaj kutun dolu msj atamadım canım yaa

:))) bende anneme 2 apartman yakınlıktayım. çok iyi oluyo valla hayatım.
yeni düşündüğüm ev de anlaşabilirsek eğer annemle aynı apartman aynı kat ve tam karşısı:)
ooohhh hayırlı olsun hayatım. kim ne derse desiinnn. sefanı sür.

akşam yapayım diyorum canım yaa negatifi görürsem o psikolojiyle işe gelemem çünküüü
zaten idrarı 4saat tutmamız için sabah ilk idrar diyorlarmış dr.a sordummm

:))) ayyy güzel haberlerle gel inş.
bir hamiş daha istiyorum bu haftaaa
sabah farkettim gülüm afedersin. tekrar atarmısın.

:) hayırlısı olsun hayatım. ama ben deyim sana tutamayacaksınız çenenizi. duyunca hemen telefon listesinden aramaya başladı benim kociş:)))
mutluluk paylaşıldıkça artıyor güzelleşiyor.

bizde zor dayanıyoruz..ama aksi bi durum olursa daha çok üzülürler diye düşünerek tutuyoruz biraz..hemşire arkadaşımıza kalsa aralık ilk haftasına kadar söylemeyin diyoda o kadar sabredemeyiz..hadi annemin istedigimizden haberi varda soruyo bu ara kaynanada eşimi didikliyo şöle çocuk sevdik akrabanın biz ne zaman torun sevcez falan diye..malum oluyo heralde kadına.ben konuşmadıgım için eşimide anca bu kadar sıkıştırıyo yoksa fena didikler beni.hiç yalan söyleyemem zaten

dur daha bişey yokken atayım göbecikleriiiiii

ya yine arabayla gidecez hani o kadar yakın değil ama daha yakın bu evimden
kv den de kurtuluyorum mis mis
eşim kar kış bastırmadan eşyayı atalım dio
dün topladı kitaplardan başladı bu akşamda yavaş yavaş tabak çanak toplayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…