Ilk çocuğunu düşünenler...

inşallah canım ya çok çok zor geçiyo burda zaman..orda annemede yakın sayılırdı evim evlendigimi yeni anlıyorum resmen..şimdiden ankarayı çok özledim

biliyorum hayatım. orada zamanın ne kadar zor geçtiğini ve ne kadar özlediğini. benim annem azeri. 35 yıldır türkiyede ve hala memleket hasreti ile yanar.

Merhaba günaydın kızlar... Bende 2 buçuk aylık evliyim ve 2 aydır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz ama daha olmadı. Yolun çok başındayım farkındayım. Rabbim aratmasın inşallah kimseye..

Merhaba günaydın kızlar... Bende 2 buçuk aylık evliyim ve 2 aydır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz ama daha olmadı. Yolun çok başındayım farkındayım. Rabbim aratmasın inşallah kimseye..

Mrb tatlım hoşgeldin. :))) eveeet daha çok yenisin.. ben 4 yıllık evliyim anca oldu. ama rabbim gönlüne göre versin.

Hayırlı olsun canımm hayırlısıyla beklemeden kavuşursun bebişine inşallahhh

günaydın hoşgeldin. sen nasılsın

iyidir okula gitmeden bi bakayım size dedim :)

okulda bi arkadaş da 6 haftalık hamile onunla konuştuk dün iyice heveslendim

bana hamileyim gibi geliyor idrar testi negatif çıkınca şaşırmıştım siz öyle diyince umutlandım tekrar. bu hafta geçsin tekrar bi test yapıcam bakalım nolcak :)

sizin hamilelikler nasıl gidiyor

olması gereken muhtemel etkileri yaşıyoruz tatlım:))))
adetin geçmeden idrar testi sağlıklı sonuç vermez hayatım. ama çok meraklanıyorsan. kan testinde varsa çıkar.
hayırlısı olsun. bebişin yakın zamanda gelir inş.

Canım iyi ki varsınızzzzz
sanırım sadece tek çizgi kaygısı mevcut bende başka bişey değil yani

teeek yada çiiiffttt biz hep buradayız hayatım. iyi de de kötüdede..
rahat ol bi hadi bakalım.
sonuç değişmeyecek dimi...bence bir kahve iç. (benim canım çok istiyor içmiyorum inatla)
hamiş olursan içemiycen çünkü:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…