- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.641
bir sorun yoksa zaman lazım demekki hayatım:) olur inş. hep diyoruz ya ne zaman geleceğini bilir.
inşallah. hayatım. gülümsün konusunda hadi içimin rahat olması çok normalde. esbelove konusunda niye bu kadar rahatım onu belemedim işte.
seninde 5 gün kaldı bata:))
ewet bundan sonrası Allah'a kaldı. hafta sonundan itibaren girişime başlayacağız :))
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. cuma günü dişime dolgu yaptıracağım. dolayısı ile anestezi uygulayacaklar, benim gebeliğin yüksek olabileceği günler ise cumartesiye geliyor.
olduda Allah ilk deneme de nasip etti hamileliği. O anestezinin bir zararı olur mu acaba?
yani duyacaksın pıt pıtları diosun ha
tabikii... duyacaksın hayatım:))
çook rahat içim..
bende duyucam inş cumartesi günü:)))
inş. hayatım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haklısın canım en iyisini Dr bilir tabiki. ama heyecan işte.:) ya tutarsa :)
Hoşgeldin
Tez zamanda gelir inşallah bebeğin
Oy oyyy. Pratik şeyler hazırla sen de. Çalışıyorsan eğer çay yanına salata, poğaça ve tatlı hem göz hem karın doyurur. Çalışmıyorsan yemek yapman icap eder. O zaman da tavuklu ya da köfteli bir menü, yanına pilav, salata, cacık, çorba. Daha ne olsun
Sen nasılsın gülüm, görünmüyorsun
:))) akşam kuş olup gelip o heyecanını görmeyi çok isterdim:)) seninle birlikte duymayıda.
arkadaşlar bu topik çok çabuk ilerliyor. ha bire F5 yapıyorum sizde bu şekilde mi sayfayı yeniliyorsunuz?
ne güzel olurdu demi
bu gün kalabalık gidiyoz zaen
büyük kaynım büyük eltim eşim ben
bakalım
aile boyu nerdeyse
:))) ne iyi anne:))) benimkide iyidir hoştur. ama kızdımmı beni parçalara bölüyo bu yaşta.:)
hımm.capcanlı bir topik desenize:)))
elinden bişey gelmiyor yardımcı olmak istiyor bana ama. gitti bulaşıklarımı yıkadı :? en azından bişey yapmış olmak için. anne işte....
topiktekileride götüreydin tam olurdu:)))
ayyy çok ilginç oluyo valla. bizim ailecek gittiğimiz gibi:)))
evet canım. asya 2 günüdür çok yoğun o olaydı şimdi. kırıp geçirirdik milleti gülmekten:)
biz topiğin fırlamalarıyız:)
elinden bişey gelmiyor yardımcı olmak istiyor bana ama. gitti bulaşıklarımı yıkadı :? en azından bişey yapmış olmak için. anne işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?