Ilk çocuğunu düşünenler...

çok teşekkür ederim 2.günü için aldım randevumu hayırlısı bakalım

rice ederim hayatım. doktorun sonuçlarına göre sana doğru yolu gösterecektir. yumurta takibi falanda yapar. en azından profosyonel yardım almış olursun ve birazda olsa rahat olursun.

kızlar rüyamda benim adam birileriyle kavga ediyordu kolları kaburgaları kırılmıştı çok korkarak kalktım ayetel kürsi okuyordum kalktığımda

hayır olsun canım inşallah hayra yor. beni de görümcem grmüş rüyasında aradı hayırdır bebek mi geliyo rüyamda gördüm dedi, bu gün ben de bi kız çocuğu gördüm rüyamda saçlarını yapıyodum çok şirin bişeydi 4-5 yaşlarında falan..:))

kızlar benim çok fena uyku bastı yine yavvv...
saçmalayıp dile düşmek istemiyorum:)))
azıcık revire gidip uzanıcam.
gelirim

asyam işleri biraz hafiflette eski modumuza dönelim noolur. ben senin kapaklarını özledim. bel altı vurmanı özledim:)))

asyam işleri biraz hafiflette eski modumuza dönelim noolur. ben senin kapaklarını özledim. bel altı vurmanı özledim:)))

bende çok özledim valla inşallah hafifler canım... benimde şuan tek dileğim bu.

Bizim dükkanın önünde kapak toplama için bidon var herkes atıyor. renk renk, boyut boyut var. senin için hemen bakıyorum bir tane!

eee kızlar?? yokmu hiç hamiş haberi takip edemiyorummm :)) bugün ayın 13'ü!!!!

asbelove senin bat bugün dimi? varmı hareket?

gülümsüncüm??? akşammıydı randevu?

totom küçük... oohh çay içtim. kendme gelir gibi oldum biliyorum sakıncalı aslında çay ama. naapıyım. kendime gelemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…