- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.601
evet hayatım adetin 2. günü gidip yaptırman gerekiyor. sen adet bitince gitsen bile doktor öyle dicek kesin.
o yüzden adetin yaklaşmışken ilk günü randevunu al ve 2. günü git. için rahat olur.
çok teşekkür ederim 2.günü için aldım randevumu hayırlısı bakalım
kızlar rüyamda benim adam birileriyle kavga ediyordu kolları kaburgaları kırılmıştı çok korkarak kalktım ayetel kürsi okuyordum kalktığımda
neye sinirlendin tatlımmm
hoşgeldin hayatım. susam ii teyzesi fasulye kıvamına doğru yolda:)))
sakin ve sabırlı ol hayatım olacaksa olacak .. ama hayırlısı neyse o olsun gülüm. Allah senide bekletmesin.
rice ederim hayatım. doktorun sonuçlarına göre sana doğru yolu gösterecektir. yumurta takibi falanda yapar. en azından profosyonel yardım almış olursun ve birazda olsa rahat olursun.
sinirli bulantılı aç ole değişik herkeste bi garip ruh hali var
allah razı olsun canımm benimm
inşallah burdaki herkes birgün güzel haberleri verecek buna inanıyorum
inş canım böyle olması daha sağlıklı olacak sanırım
ay çok korktum canım yaaaa
ya sorma.. iş yerime annem geldi görüşemiyoruz diye. kadının yanında resmen sinir krizi yaşadım. Allahım sen bize huzur ver!!! ve nolur yaz gelsin(
sayılı gün çabuk geçer hayatım. kahve ısmarla anneye:)
asyam işleri biraz hafiflette eski modumuza dönelim noolur. ben senin kapaklarını özledim. bel altı vurmanı özledim:)))
yemek yap hayatım:))) sanki içime doğdu yavv.
oda ayrı bi dert ne yapacağım neyse düşüneceğiz artık
bende çok özledim vallainşallah hafifler canım... benimde şuan tek dileğim bu.
Bizim dükkanın önünde kapak toplama için bidon var herkes atıyor. renk renk, boyut boyut var. senin için hemen bakıyorum bir tane!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?