- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.621
bende çok özledim vallainşallah hafifler canım... benimde şuan tek dileğim bu.
Bizim dükkanın önünde kapak toplama için bidon var herkes atıyor. renk renk, boyut boyut var. senin için hemen bakıyorum bir tane!
totom küçük... oohh çay içtim. kendme gelir gibi oldum biliyorum sakıncalı aslında çay ama. naapıyım. kendime gelemedim.
eee kızlar?? yokmu hiç hamiş haberi takip edemiyorummm :)) bugün ayın 13'ü!!!!
asbelove senin bat bugün dimi? varmı hareket?
gülümsüncüm??? akşammıydı randevu?
canm okadar hassas olma. açık içersin azcıkta limon tamam işte?
gamzecim nasıl olsun??
eee kızlar?? yokmu hiç hamiş haberi takip edemiyorummm :)) bugün ayın 13'ü!!!!
asbelove senin bat bugün dimi? varmı hareket?
gülümsüncüm??? akşammıydı randevu?
Merhaba, ben 2 yıllık (ocakta tam 2 yıl dolacak) evliyim. 29 yaşındayım. şimdiye kadar maddi sıkıntılar vs nedenlerle bebek düşüncesini hep uzak tuttum. ama artık istiyorum.
yaşım geçiyor. artık bende istiyorum bir bebiş. bakalım hangi aşamalardan geçeceğim, problem çıkacakmı vs sorularla doluyum bir yandan da heyecanlıyım. bu nedenle aranıza katılmak istiyorum:)
Merhaba, ben 2 yıllık (ocakta tam 2 yıl dolacak) evliyim. 29 yaşındayım. şimdiye kadar maddi sıkıntılar vs nedenlerle bebek düşüncesini hep uzak tuttum. ama artık istiyorum.
yaşım geçiyor. artık bende istiyorum bir bebiş. bakalım hangi aşamalardan geçeceğim, problem çıkacakmı vs sorularla doluyum bir yandan da heyecanlıyım. bu nedenle aranıza katılmak istiyorum:)
Hoşgeldinmeraba bende anne olmak için bekleyenlerdenim benide aranıza alırmısınız ? :S
Tez zamanda gelir inşallah bebeğinBende ilk çocuğumu iki yıldır düşünüyorum henüz gelmediAllahım hepimize nasip etsin inş
Oy oyyy. Pratik şeyler hazırla sen de. Çalışıyorsan eğer çay yanına salata, poğaça ve tatlı hem göz hem karın doyurur. Çalışmıyorsan yemek yapman icap eder. O zaman da tavuklu ya da köfteli bir menü, yanına pilav, salata, cacık, çorba. Daha ne olsunben bu kocayı boğmayayım da ne yapayım sen hazırda yemekte tut işte gelecekler aç olacakmış diyo((( ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Sen nasılsın gülüm, görünmüyorsunselam kızlar...
naber nasılsınız ?
Hoşgeldin. Bebek konusunda en önemli husus istemek. Sonrası geliyor zaten. Önce jinekoloğa giip rutin kontrollerini yaptırırsın, smear testi yapılır, kist var mı, her şey normal mi diye bakılır. Sonrası Mevlanın bileceği iş.Merhaba, ben 2 yıllık (ocakta tam 2 yıl dolacak) evliyim. 29 yaşındayım. şimdiye kadar maddi sıkıntılar vs nedenlerle bebek düşüncesini hep uzak tuttum. ama artık istiyorum.
Hoşgeldin. Bebek konusunda en önemli husus istemek. Sonrası geliyor zaten. Önce jinekoloğa giip rutin kontrollerini yaptırırsın, smear testi yapılır, kist var mı, her şey normal mi diye bakılır. Sonrası Mevlanın bileceği iş.
Kızlar türk kahvesi günde bir fincan içilebiliyor. Hatta bir tanıdığıma doktor iki günde bir türk kahvesi içersen bebek gelişimi için faydalı olur demiş. O 6 aylık hamile.
hoşbuldum :)
yaklaşık 7 ay önce Dr a gitmiştim gebelik düşüneceğim zaman bir problemim olur mu diye. olursa ona göre adım atayım istedim. muayenede bir problem yok dedi, reglin 3. günü yapılan testleri yaptı onlarda iyi dedi. göğsümde kist vardı onu takip edelim dedi. dün bidaha ultrasonla göğse baktırdım 3,5 cm lik kist var ama çoğu kadında oluyor dedi ultrasoncu.
bakalım dr ne dicek.
senin anacığın terlik atmıyomu:)
asbelove toteme başladı.... bugün konuşmama kararı aldı. (bat bugün:)
gülümsün akşam 7 de gidecek hayatım .. oda çok heyecanlı ve gergin.
sabah ayakkabısını giyerken kusmuş... benden duymuş olma:)
yok ya kıyamam benim parçalarımı topladı :?
kıyamam ben onlara... Allah güzel haberler verdirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?