- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.801
ben çok nadir uyanırım wc için canım yaaaa
hıı bak mesela benim hiç bir belirti yoktu. sadece adet olacakmışım gibi hafif bir kasık ağrısı ve göğüslerde şişlik. herşey o kadar normaldiki benim hiç umudum yoktu.
gülümsünde göğüslerinde renk farklılaşması oldu. oda adet olacakmış gibi ağrı çekti hatta kahverengiler geldi deyip saldı kendini. sonra test yapınca anladı hamile olduğunu.
sakın başkalarının belirtileriyle kıyaslama kendini. oluruna bırak günün gelsin yaparsın testini sakın stres yapma.
ben geçen ay sabaha karşı uyandım, tuvalete gittim test yaptım ve yatağı gidip uyudum :)) sabah dank etti :)))
hanımlar kociş geldi çıkıyorum ben.
gülümsün inş sağlıkla duyarsın bebişinin kalbini.
asbelove. gecede olsa girip bakıcam .. sevgiler
benimde sancılar hafiftan başladı. göğüsler azıcık şişti ama ağrı filan yok. dönemsel şişlik yani... kısmet. ben ders aldım diretmiyecem olsun diye.
var her işte bir hayır. anladım ben bunu.
banada mesaj atarsın artıkın... :))
ya yusuf yusuf modundayım
ama derdim şu an başka
hemoroid belam tekrarladı
yiyemediğim için kabız oldum oda tekrarlardı
ilaçlarımıda kullanamıyom şu an yan yan oturuyorum
bilmiyorum balonun belli oldumu
Asya bende dolu gebelik testi. Hemen yollayayım sana
göndereyim asya ben sana eşime buğün 2 tane aldırdımm
bu aydan öyle umutluydum ki kızlar.
adetime 2 gün kaldı.
hamileliğe dair hiçbir belirti yok.
olan umudumu kaybettim.
üzgünüm.
canım benim geçmişi okurken birini bana gönder dicektim yazmışsın :)) işin şakası işte. birkaçgün bekler direk kan testine giderim. sonuç, pozitifse ozaman gebelik testi yapacam.
biliyorum ters oldu ama pozitifse eğer özellikle test yapıp o çift çizgiyi görecem :))) nasıl bir duygu merak ediyorum da...
canım hemo. kremi yoksa bile azıcık nemlendirici sür. hafifler. azdırmadan krem sür azcık. ben olmadık yerde şişiince öyle yapıyordum hafifliyordu.
umudunu neden kaybediorsun herkes aynımı bazılarının hiç belirtisi olmuyor takılma herkesin belirtilerine bak cıs yaparım hee
Asya bende dolu gebelik testi. Hemen yollayayım sana
tevekkül zamanı elinden geleni yapmışsın daha ne olsun üzülünce herşey değisecekmi bedenini bosuna strese soukyosunbu ay çok fenayım başta değildim ama zaman yaklaştıkça ne biliyim stres oldum.
klomen kullandım.
soğan kürümü uyguladım misler gibi.
baltarçınçörekotumu da yedim düzenli.
onuncu günden itibaren çalışmalarımı da yaptım gün aşırı.
onun için çok umutluydum ama o umudu kaybediyorum galiba napim.
okuyorum herkeste bi göğüs şişmesi, acıması, kasık ağrısı vs.
bende hiçbiri yok..
regl öncesi sessizlik gibi geliyo.
üzülüyorum napim ama ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?