Ilk çocuğunu düşünenler...

benimde sancılar hafiftan başladı. göğüsler azıcık şişti ama ağrı filan yok. dönemsel şişlik yani... kısmet. ben ders aldım diretmiyecem olsun diye.
var her işte bir hayır. anladım ben bunu.

hayat paylaşınca güzel bizde paylaşıoz paylaşıoz bitmiyo habire artıyooo bunu burraya yazmayan bilmez biz bilirz dostlar

hayat paylaşınca güzel bizde paylaşıoz paylaşıoz bitmiyo habire artıyooo bunu burraya yazmayan bilmez biz bilirz dostlar

10 aydır bende alıştım kırmızıyada tek çizgiyede napalım elden ne gelir ma işte umut yokmu o umut yine yeniden heycan sardı son 2 gün

ya yusuf yusuf modundayım
ama derdim şu an başka
hemoroid belam tekrarladı
yiyemediğim için kabız oldum oda tekrarlardı
ilaçlarımıda kullanamıyom şu an yan yan oturuyorum
bilmiyorum balonun belli oldumu

canım hemo. kremi yoksa bile azıcık nemlendirici sür. hafifler. azdırmadan krem sür azcık. ben olmadık yerde şişiince öyle yapıyordum hafifliyordu.

göndereyim asya ben sana eşime buğün 2 tane aldırdımm

canım benim geçmişi okurken birini bana gönder dicektim yazmışsın :)) işin şakası işte. birkaçgün bekler direk kan testine giderim. sonuç, pozitifse ozaman gebelik testi yapacam.
biliyorum ters oldu ama pozitifse eğer özellikle test yapıp o çift çizgiyi görecem :))) nasıl bir duygu merak ediyorum da...

bu aydan öyle umutluydum ki kızlar.
adetime 2 gün kaldı.
hamileliğe dair hiçbir belirti yok.
olan umudumu kaybettim.
üzgünüm.

bu aydan öyle umutluydum ki kızlar.
adetime 2 gün kaldı.
hamileliğe dair hiçbir belirti yok.
olan umudumu kaybettim.
üzgünüm.

umudunu neden kaybediorsun herkes aynımı bazılarının hiç belirtisi olmuyor takılma herkesin belirtilerine bak cıs yaparım hee

bende o duyguyu çok merak ediyorum kutunun arkasında kullanma kılavuzu var ya orda çift cizgi var oraya uzun uzun baktım
rabbim bunu bende göreyim diye dua ettim (

umudunu neden kaybediorsun herkes aynımı bazılarının hiç belirtisi olmuyor takılma herkesin belirtilerine bak cıs yaparım hee

bu ay çok fenayım başta değildim ama zaman yaklaştıkça ne biliyim stres oldum.
klomen kullandım.
soğan kürümü uyguladım misler gibi.
baltarçınçörekotumu da yedim düzenli.
onuncu günden itibaren çalışmalarımı da yaptım gün aşırı.
onun için çok umutluydum ama o umudu kaybediyorum galiba napim.
okuyorum herkeste bi göğüs şişmesi, acıması, kasık ağrısı vs.
bende hiçbiri yok..
regl öncesi sessizlik gibi geliyo.
üzülüyorum napim ama ben

tevekkül zamanı elinden geleni yapmışsın daha ne olsun üzülünce herşey değisecekmi bedenini bosuna strese soukyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…