Ilk çocuğunu düşünenler...

:)))) pazar günü açık değilmi

pazar günü kuyumcum kapalı gülüm. aslında eşim ben alacam sana diyorda.. o bana alana kadar görümcelerim bileğinde görürsem ondan fena olacak!!!
Kocacım anca yaza alır onu. kendine bişey alacak vakti bile yok :)))

akşam çıkınca al hırsını hayatım böyle kendini yeyip duruyon.

çok pis yapacam onu varya zaten tersim çok pistir ki bide üstüne gebelik skıntısı çifte kaşar oldu
agzına... adam değilim yani
beni dinlememek neymiş anlayacak

zor olacak şimdi hamilelikte. sakın bişey taşımaya kalkma! ev arıyordunuz buldunuz mu uygun bir yer??

bulduk cnm
ya her işi acele zaten şu an oturduğumuz evide bi günde tuttuk beyimiz gezmektn sıkılıyo die
buda ole aceleye geldi
her işi acele anasının karnında nasu-ıl durdu bilmem
aman ya lanet olsun valla huyuna suyuna
inş. bebeğin huyu çekmez ozaman huniyle gezrim ortalkta

Maalesef canım
onların adı hıdır ellerinden gelen budur
savurganlık ve dağınıklıktan başka bi işe yaramazlarrr

mallar da ondan

Evet tatlım evet hemde nasıllll

gülümsün sakin ol kız bebeğe zarar bırak ne hali varsa görsün

iyide bacım banada yazık ya kaç günüdr kusa kusa iş yapıyom ben bilmiyomuyum evimde yata yata gebelik geçirmeyi neden
doğuma para bırıkterelim iyice kendimzi toplayalım die
bıktım ya düşüncesizliğinden
yabancı değilsiniz artık evime ayda 6 bin para giriyo ve biz hala ayı çıkaramıyoruz neden
kocamın kafasızlığından sıkıldım ya

gülümsün sakin ol kız bebeğe zarar bırak ne hali varsa görsün

iyide bacım banada yazık ya kaç günüdr kusa kusa iş yapıyom ben bilmiyomuyum evimde yata yata gebelik geçirmeyi neden
doğuma para bırıkterelim iyice kendimzi toplayalım die
bıktım ya düşüncesizliğinden
yabancı değilsiniz artık evime ayda 6 bin para giriyo ve biz hala ayı çıkaramıyoruz neden
kocamın kafasızlığından sıkıldım ya

tamammmmm... bak bende sana kızıcaaamm haaa.
kolaymı buldun o karnındakini. bırak ne hali varsa görsün. ben kasıldım burada yavvv.
kızlar toplanak gidek gülümsünü bi güzel yerleştirek evine.

güllümsün sakin canım naparsan yap tamam derler yine yaparlar denenmiştir yorma bebişinide kendinide

tamammmmm... bak bende sana kızıcaaamm haaa.
kolaymı buldun o karnındakini. bırak ne hali varsa görsün. ben kasıldım burada yavvv.
kızlar toplanak gidek gülümsünü bi güzel yerleştirek evine.

evet yaa yakın olsa çıkıp gitcem vallaa
bu kızı bu kadar geriyorlar anlamadım yaniiiiiiii
ama gamzenin dediği çok doğru güzelim
köfteyi zor buldun zaten lütfen onu düşün bırak kocayııııı

oda bebeğin babası doğumuda düşünsün artık hayatım. hepsini sen düşünüp yüklenirsen ona düşünecek bişe kalmaz

e biraz kafasızmış yani seni çok ii anlıyorum canım benimkide bulunca hemen harcıyo o yüzden az bulunduruyo yanında bitince benden alıyo az az sen yinede bebeğini düşün can çıkmadıkça huy çıkmaz nasılsa

gülümsün bi sakinleş.Allahını seviyosan karnındaki günahsıza eziyet etme ....çok üzülüyorum keşke elimizden bişey gelse

ben çıkıcam birazdan kızlar yarın inş bende rahatlarım bebeişim bana güzel haberler verir. anneannesi de gelecek bizimle merak ediyomuş torununu:))
öpüyorum hepinizi.

sen de iyi düşün iyi olsun canım bekliyoruz güzel haberlerini :)

hadi hayırlı haberlerle inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…