Ilk çocuğunu düşünenler...

kıyamam sana... hepsi üst üste geldi dimi canım...
evde de senin elin değmeyince içine sinmez şimdi. ama napcan stres yapmamaya çalış. annene yakın yere gidiyon onu düşün.mutlu ol.

ya delirtiyo tamam bişeye elimi diyemiyorum ama kafam çalışıyo yanı çok şükür
dediğimide yapmıyo
o fabrikada arkadaşları daha kıymetli onlar ne diosa onu yapıyo ya
gamze acayip acıldık bu taşınma olayına saçma salak şeylere
kıçımızı nasıl toplayacaz çok merak ediyorum
bide sanki ole havadan geliyo gibi saçıyo
kaçakacak bi tarafına o olacak yanı
delirtti ya
şu an karşımda olsa tokatlarım valla

şu an bende asbelove gibi kocamada sövüyorum
yani patron +koca

ya deliritti yani
ne tşınmaymış burnumdan getirdi fitil fitil
gerizekalı

Mahsus yapıolar sanki canım sana da yaaa stres yapma diyeceğim ama faydası olmayacak sanırım
sen yapmadığın için için rahat etmiyor bence

asyaaaaa.... biz ne alsak kıızzz.... ortalık kızışıyoo:))))
haahhh ben buldummm ... ama ben almam ... aldırıcammm:))))

ben çıkabilsem alışverişe neler alacağımı biliyorum da... çıkabilsem! tuvalete gidemiyorum, yemek yiyemiyorum.
valla ha köle isaura oldum ben burda!!
ağlayan suratı unuttummm!!! ne yazıyorduk ((( biri koysun benim için.

Bende bendeeeee

hadi hayırlısı bakalım resmini görmek isteriz amaaaa belki görünce bizimde canımız çeker

yarın bebişin resmini net görürssem önce onu göstercem :)))
ondan sonrada yüzüğümü aldırırsam onu gösteririm hayatım..
aslında kararsızım. hani şu çeyrek altınlara çerçeve yapıyolar ya kolye uz-cu kullanılıyo. ondanda çok istiyodum. hakkımı hangisinden yana kullansam.

gülüm yazık ediyosun kendine. bütçeyi düşünen bi sen varsın baksana. yazık bebişine sıkıntı ediyosun. sen ne dersen de yapacağını yapıyo baksana.

Ya ben alışverişle rahatlayamam ki onun bu yaptığını burnundan fitil fitil getirmeliyim sakinleşmeliyim ondan sonra çıkabilirim alışverişe ancakkkk

benim reşadım var tatlım o da çok güzel oluyor kolye ucu olarak

sen unut o suratı ....:))) baksana ben hiç birini yapamıyorum o simgelerin.. ayy ne cahilim yavvv.
aslında bende öyleyim çarşıya ayda yılda bir çıkabiliyorum. bende net ten hallediyorum işimi. alıyorum olmazsa veriyorum birine gidiyo.. kuzenlerim ihya oluyo işte:)

ben bileklik istedim daha alacak.. ben bir ara çarşıya gidecem elbettt.....

masaya bağlı olunca herşey internetten oluyor işte. eşim dalga geçiyor benle. yemeği bile internetten söylüyorsun diyo.
amaaa bensiz zırnık bile alamaz, çünkü ondan daha bilgili olduğumu kabul ediyor. :))) ha ha haaaaa....

sinirden midem bulandı ya oysaki bugün rahattım
kafsını ezecem valla of of
zaten kış günü taşınıyoz barı sinir etme demi

aynen valla. haklısın masaya başlı çalışıyoruz ...
:)) benimkide öyle. don bile alamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…