- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.381
evet yaa yakın olsa çıkıp gitcem vallaa
bu kızı bu kadar geriyorlar anlamadım yaniiiiiiii
ama gamzenin dediği çok doğru güzelim
köfteyi zor buldun zaten lütfen onu düşün bırak kocayııııı
ya bu hormonlarda kızacam herşey batar oldu artık
ya delirtiyo tamam bişeye elimi diyemiyorum ama kafam çalışıyo yanı çok şükür
dediğimide yapmıyo
o fabrikada arkadaşları daha kıymetli onlar ne diosa onu yapıyo ya
gamze acayip acıldık bu taşınma olayına saçma salak şeylere
kıçımızı nasıl toplayacaz çok merak ediyorum
bide sanki ole havadan geliyo gibi saçıyo
kaçakacak bi tarafına o olacak yanı
delirtti ya
şu an karşımda olsa tokatlarım valla
Güllümsün canım sinirlenme. Güzelce konuşursun eşinle orta yolu bulursunuz. İş yoğunluğu, taşınma derken stresin arttı. rahatla biraz.sinirden midem bulandı ya oysaki bugün rahattım
kafsını ezecem valla of of
zaten kış günü taşınıyoz barı sinir etme demi
herkeside kaçırdım yani o oldu :26::26::26::26::26::26::26:
Yakınlarda yok mu ev yemeği getirtebileceğin bir yer?naptın bakim topiği haşladınmı kızları yok olmuşlar...
valla bir anda telefonlar coştu yine. daha yemek yiyemedim çok acıktım...( ne yesem acaba?? şöyle sulu bir yemek olsaydı yanında pilav cacık..
ev yemeğini özledim valla(( hep kuru, hep kuru!
Güllümsün canım sinirlenme. Güzelce konuşursun eşinle orta yolu bulursunuz. İş yoğunluğu, taşınma derken stresin arttı. rahatla biraz.
Ayrıca geleceğinizi, ay sonunu kocan düşünmüyorsa sen hiç düşünme. Sen de harcamaya başlarsan ya da muslukları kısarsan biraz aklı aşına gelir. Ben sevgili eşimin para dağıtmalarını kontrol edemediğim için ipi ellerime aldım. Nefes aldırmıyorum desem yeridir. Çok kötü bu aslında ama kendi etti kendi buldu. Biz de o kadar maaş alıyoruz, borçlar bitsin dedik bitti, kurban dedik geçti. Eee hala ortada para yok. Lüks harcama mı var desen o da yok. Ben çok tutumluyumdur. Hem yer hem biriktirirm. Ama kocacığım biriktirmeyi beceremiyor. Ben de para musluğunu kesip, bütçe planlaması yaptım. Şimdi ne dağıtabiliyor ne de başka bir şey yapıyor. Kafam rahat
naptın bakim topiği haşladınmı kızları yok olmuşlar...
valla bir anda telefonlar coştu yine. daha yemek yiyemedim çok acıktım...( ne yesem acaba?? şöyle sulu bir yemek olsaydı yanında pilav cacık..
ev yemeğini özledim valla(( hep kuru, hep kuru!
Her insan farklı işte ne yaparsın. Benimki de banka gibi borç veriyor sürekli. Hesap ödemek için atlıyor en öne. Anne babasına dayanamıyor sürekli para yollamak istiyor, oysa mağdur durumda değiller, ihtiyaçları yok.ya bende çok tutumluyumdur kendi birikimi var biraz ama çok az
ya yazık ya musluk akarken destini doldur demişler
ama deli oluyorum ya
benimde ole lüks kaygım yoktur ama eşim ole değil marka takıntısı vardrı mesala
delirtir beni
Yakınlarda yok mu ev yemeği getirtebileceğin bir yer?
herkesi ben kaçırdım itiraf ediyom
Arkadaşlar bende kk'ye yeni katıldım.topik hoşuma gitti güzel bilgiler var.bizde bu ay denemelere başladık bakalım ne olacak bebek çok istiyoruz.mutlaka ovulasyon günlerinize dikkat edin.
Kızlarr.. 7.denemede BAŞARISIZZ.. 15.11.2012 19:00 görmekten bıktığım KIRMIZI her zamanki gibi tam gününde geldi( Artık sıkıldımmmm...
cnm öle bıktım fln deme.. mevlam onu da aratır sana..
benim bi tanıdığım var.. adet ağrısı çok fazla çekerdi..kıvranırdı,. bel, ağrııs fln..hem ağlardı. hem söylenirdi.. olmasa aramam diye..
yaşı genç olmasına rağmen, adetten kesildi ilaçlarla zar zor adet görücem diye uğrasyıyo, oluncada adet sevniyo..
valla bu zamanda sıkıntın olduğu anda bilesöylediğin şeye dikkat edicen ki başına gelebiliyo..
yinede sükredip, kullanılan kelimelere dikkat etmek lazım ..
görmekten bıktım derken, onu da aramayasın sonradan..
Rabbim hiçbirseyi aratmasın..
Haklısın... Düzeltme: her ay beni bi 9 ay bekletmesini beklerken gelmesi beni çok üzüyo( :)
İnşallah tez zamanda o da olacak tatlım dualara sığınalımmmmm
asbelove ben takip edemiyorum en son senin haberini bekliyoduk.. ne durumdasın ben kaçırdım oraları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?