- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.641
kızlarr naasılsınız bugün bakalım nasıl gidiyor..
selam kızzlarr...
karnı, belim ağrıyor. şöyle bir yatabilsem ne de güzel olurdu. bu ay da 2 gün geçikti adetim. düzensizlik mi başladı ne anlamadım :?
kızlarr naasılsınız bugün bakalım nasıl gidiyor..
merhaba kızlar NASILSINIZ?ben 3 gündür çok mutluyum kocişte istiyo artık bebiş ve çalışmalara başladık.çok heyecanlıyım hep aklımda hamile kaldım mı kalabilcekmiyim diye.bide şu sigaryı nsl bırakcam ben yaaa
selam kızzlarr...
karnı, belim ağrıyor. şöyle bir yatabilsem ne de güzel olurdu. bu ay da 2 gün geçikti adetim. düzensizlik mi başladı ne anlamadım :?
mrb cnm.. sabahı öğlen ettik kk nın başında, iyiyiz sen nasılsın, haftaya bat tarihim hayırlı haber almak istiyorum dua edin.. hamis arkadas olarak bana ..
hsg Minnoo... iyiyiz sen nasılsın.. hadı hayırlısı bakalım.. hayırıl haberlerini bekliyoruz .. ama bebis istiyosan sigarayı bırakıcaksın
asyayaren nerelerdesbin göremedim seni ne zmandırbat ın ne zaman cnm.. 2 gün gecikti.. ins iyiye işarettir bu bnde haftaya bekliyorum bat 27 kasım..
selam kızzlarr...
gamze sadece bulantımı var yoksa kusuyomusunda
merak ettim :)))))))))
hadi y a
daha 2 kez kustum:))) valör tutuyorum :))))
iğrenç hissediyorum kendimi. akşam eve girer girmez duşa atıyorum kendimi. kokuyomuşum gibi geliyo.
anladım cnm hakkımızda hayırlısı ya bide kusamamk var o beni mahvediyo işte
ya aslında ben diyorumki. testmi yapsa bir daha.. hani ne olur ne olmaz. tamam gecikmiş olabilir. çok stresli günler geçiriyo asya normal gecikmesi. ama yine de bir umut aklıma takıldı.
evet bacım yaa. sanırım benide bu kadar bulantıdan sonra kusamamak yoruyo. öğürüp duruyorum. kussam rahatlıycam. dün parmak attım resmen. çok kötü bir durum ama rahatladım..
yani bi idrar tiki alabilir bişey kaybetmezsin asya
kızlar .. dün den beri kollarımda ara ara kaşıntı var .. bide dün bi sıcaklık hissettim yani öle vurdu geçti.. orda
birde sağ yanağımda bitane sivilce gibi bisey çkdı. normalde sivilcem olmaz :44:
sizce bu bir belirti midir
bat 27 kasım :44:
valla basıma sinek konsa hamileyim dicek kıvama geldimm
asbelove nerde bugün. ozzy de yok ortalıkta....
ya sen diyosun öğürmekten sırtım bağrım çok acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?