Ilk çocuğunu düşünenler...

günydın hayatım. ben kötüyüm miğdem bulanıyoo

ahh kuzum .. senin gibi olabilmek için mide bulantısına bile yarabbi sükür derdimm biliyo musunn
dua edin nolur, iki aydır çok gayret gösterdimm, bu ay olsun, geçen ay çor zorlandım bir rüya konusunda, bu ay olsun dua edin nolur Allahım yüzümüzü güldürür inş

ben 4 aylık evliyim sadece iltihabım olduğunu biliyorum bunun içinde ilaçlar kullandım halada kullanıyorum ama bu arada çokta üzülüyorum iltihabımın biran önce geçmesini ve hamile kalmayı istiyorum..ama bitecek gibi değil..

Son düzenleme:

bizde öyle diyoduk gülümsünle inan. ama bu bulantı öyle bildiğin bulantılara pek benzemiyor canını okuyor insanın

günaydınnn bacılar en güzel günler bizim olsunn ayyy yirim ben sizin bulantınızı ve o bulantıyı yapan sıpacıklarınızı allahım tez vakitte bizede nasip etsin inşallah :!:

canım üzülmekle çözülmüyor sorunlar. hem daha çok yeni evlisin. ilaçlarını kullan zamanla geçecek birazda evliliğin tadını çıkar

slm soğan suyu dene intehabı söküyo diyorlar doğal en azından zararı olacağını düşünmüyorum hayırlısı olsun

gullumsun sen napıyon, nasılsın , nasıl gidiyor senin, ne zamandır konusamadık seninle , iyisin demi ., bi sorun yoktur ins.

evet cnm konuşamadık sorma ben çok yoğındum deli gibi iş yetiştiriyordum
ya cnm herşey anlık bi iyiyim bide kötü
ama allah-tan kustuktan sonra yiyebiliyorum çünkü anlıkta olsa rahatlıyorum
yiyemesem mahvolurdum zaten

sen nasılsın ?????????????

arkdasım hsgeldin ... iltihap için soğansuyu kürü nü dene.. biraz zor ama çok etkili bir şifa kaynağı
geçmis olsun..

geçmis olsun cnm yaa.. hepsi sırayla işte.. önce hamile kalmak için yapılan şeyler.. snrasında mide bulantıları.. sonrasında aş ermeler.. hepsi kademe kademe, olacak bunlar diye biliyoruz iste.. hayırlısı olsun cnm, Allah yardımcın olsun..

ben nasıl olim.. işte.. haftaya 27kasım bat tarihimi,, yine çok çalıstım, elimden geleni yaptım bu ay için hazırlandım Rabbim yüzümüzü güldürür ins bu ay

bizde öyle diyoduk gülümsünle inan. ama bu bulantı öyle bildiğin bulantılara pek benzemiyor canını okuyor insanın

öyle de cnm napim... çok yoruldumm ve yongunum yaaa .. ondan böyel diyebiliyorum iste.. Allahım yinede hayırlısınla çok bunaltmadan yaşatır ins hamilileğili

öyle de cnm napim... çok yoruldumm ve yongunum yaaa .. ondan böyel diyebiliyorum iste.. Allahım yinede hayırlısınla çok bunaltmadan yaşatır ins hamilileğili

umutsuzluk yok arkadaşım bugün mutlu olma günü yasaklıyorum moral bozukluğunu ben şimdi komşu ya gidiyorum gelince kontrol edicem dilemeyee ceza verecem bak

umutsuzluk yok arkadaşım bugün mutlu olma günü yasaklıyorum moral bozukluğunu ben şimdi komşu ya gidiyorum gelince kontrol edicem dilemeyee ceza verecem bak

peki öle olsun bakalımm....

benim bu nick kelin ilacı misali, umut olsun diye umut koydum ama kendime yararım nerdeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
merhaba kızlar NASILSINIZ?ben 3 gündür çok mutluyum kocişte istiyo artık bebiş ve çalışmalara başladık.çok heyecanlıyım hep aklımda hamile kaldım mı kalabilcekmiyim diye.bide şu sigaryı nsl bırakcam ben yaaa

selam kızzlarr...
karnı, belim ağrıyor. şöyle bir yatabilsem ne de güzel olurdu. bu ay da 2 gün geçikti adetim. düzensizlik mi başladı ne anlamadım :?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…