- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.621
günydın hayatım. ben kötüyümmiğdem bulanıyoo
işlerimi toparladım çok şükür
ahh kuzum .. senin gibi olabilmek için mide bulantısına bile yarabbi sükür derdimm biliyo musunn
dua edin nolur, iki aydır çok gayret gösterdimm, bu ay olsun, geçen ay çor zorlandım bir rüya konusunda, bu ay olsun dua edin nolur Allahım yüzümüzü güldürür inş
ben 4 aylık evliyim sadece iltihabım olduğunu biliyorum bunun içinde ilaçlar kullandım halada kullanıyorum ama bu arada çokta üzülüyorum iltihabımın biran önce geçmesini ve hamile kalmayı istiyorum..ama bitecek gibi değil..
ben 4 aylık evliyim sadece iltihabım olduğunu biliyorum bunun içinde ilaçlar kullandım halada kullanıyorum ama bu arada çokta üzülüyorum iltihabımın biran önce geçmesini ve hamile kalmayı istiyorum..ama bitecek gibi değil..
gullumsun sen napıyon, nasılsın , nasıl gidiyor senin, ne zamandır konusamadık seninle , iyisin demi ., bi sorun yoktur ins.
günaydınnn bacılar en güzel günler bizim olsunn ayyy yirim ben sizin bulantınızı ve o bulantıyı yapan sıpacıklarınızıallahım tez vakitte bizede nasip etsin inşallah :!:
günaydınnn bacılar en güzel günler bizim olsunn ayyy yirim ben sizin bulantınızı ve o bulantıyı yapan sıpacıklarınızıallahım tez vakitte bizede nasip etsin inşallah :!:
slm soğan suyu dene intehabı söküyo diyorlar doğal en azından zararı olacağını düşünmüyorum hayırlısı olsun
evet cnm konuşamadık sorma ben çok yoğındum deli gibi iş yetiştiriyordum
ya cnm herşey anlık bi iyiyim bide kötü
ama allah-tan kustuktan sonra yiyebiliyorum çünkü anlıkta olsa rahatlıyorum
yiyemesem mahvolurdum zaten
sen nasılsın ?????????????
bizde öyle diyoduk gülümsünle inan. ama bu bulantı öyle bildiğin bulantılara pek benzemiyor canını okuyor insanın
:))) günaydın canım süpersin yaaa....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
öyle de cnm napim...çok yoruldumm ve yongunum yaaa .. ondan böyel diyebiliyorum iste.. Allahım yinede hayırlısınla çok bunaltmadan yaşatır ins hamilileğili
umutsuzluk yok arkadaşım bugün mutlu olma günü yasaklıyorum moral bozukluğunu ben şimdi komşu ya gidiyorum gelince kontrol edicem dilemeyee ceza verecem bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?