Ilk çocuğunu düşünenler...

slm kızlar ben hala yatış malum...evde iş tonla..bugün eşim evdede ona şunu yap,şöle yap direktif veriyodum yattıgım yerden..

anca nete bakabildim naber..nasılsınız.

slm kızlar ben hala yatış malum...evde iş tonla..bugün eşim evdede ona şunu yap,şöle yap direktif veriyodum yattıgım yerden..

anca nete bakabildim naber..nasılsınız.

hoşgeldin hayatım. bende seni merak etmiştim. iyi ediyosun keyfini çıkar eşinin yardımlarının.
sen nasılsın. yapıştırıcı işe yarıyormu:)

aynen öle canım normalde pek yardım etmezdi...bebiş nelere kadir işte:))

bi de şu yemek işini çözse azcık..dışardan yemektn geçiştirmekten fenalık geldi

:))) zamana bırak yemek işini. artık önünde 9 ay var hayatım onuda çözer inş.
takvimini yapmayı düşünmüyormusun

hoşgeldin hayatım. bende seni merak etmiştim. iyi ediyosun keyfini çıkar eşinin yardımlarının.
sen nasılsın. yapıştırıcı işe yarıyormu:)

hoşbulduk canımmm..kendiimi daha ii hissediyorum biraz sıkıldım ama bi de inceden bi bulantı yokluyo arada..leblebi ii geliyo

bakalım yapıştırıcının ii gelip gelmedini doktor sölicek 3-5 gün sonra..umarım ii gelmiiştir

:))) zamana bırak yemek işini. artık önünde 9 ay var hayatım onuda çözer inş.
takvimini yapmayı düşünmüyormusun

y a aslında takvime baya hevesliyim ama korkuyorum biraz şu tehlikeyi bi atlatıyım diye düşünüyorum..

bi de doktor bana kaç haftalık oldunu bile söylemedi bebegin hani gelişim olarak falanda...uyuz doktor

son adet tarihim 7 ekim ama 20 sinden önce olmasına imkan yok..ben neyi dikkate alıyım bilemedim

inanmıyorum amaaaaaa benimkiyle aynı tarih. :)) eee sen 7. haftanın içindesin.
ilacın iyi geldiğini kanaman yoksa anlarsın hayatım. akıntı rengin su gibiyse. tamamdır. ama dikkatli ol yinede kalkma hiç yerinden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…