- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.661
slm kızlar ben hala yatış malum...evde iş tonla..bugün eşim evdede ona şunu yap,şöle yap direktif veriyodum yattıgım yerden..
anca nete bakabildim naber..nasılsınız.
slm kızlar ben hala yatış malum...evde iş tonla..bugün eşim evdede ona şunu yap,şöle yap direktif veriyodum yattıgım yerden..
anca nete bakabildim naber..nasılsınız..
kulaklarıma e boğazıma basınç yapıyo benim şimdilik. sen ne zaman izine çıkıcan. dinlenicen dimi bir kaç gün
inş. cnm ya çok istiyorum zaten
ya su içmek istiyorum ben ama ne olur :18::18::18::18::18::18:
ben işte sudan vazgeçemedim 3 ltd kadar içiyorum günde. çok şükür ondan soğumadım:)
yat ya dinlen tabi bunca yıl biz yaptık azcıkta koçişler yapsın demi ama
ya çok bulandırıyo midemi içmemle çıkarmam aynı an neredeyse
sana bi şey yapmıyo demekkki iyi maşallah cnm
evet çok şükür şimdilik yapmıyo. hatta su içme isteğim daha da artıyo. kendimi tutuyorum artık içmemek için.
aynen öle canım normalde pek yardım etmezdi...bebiş nelere kadir işte:))
bi de şu yemek işini çözse azcık..dışardan yemektn geçiştirmekten fenalık geldi
kızlar yiyebilirsem bişeyler yiyecem
kız bi sakin olsana sen dövecem ha seni
kendini yedin bitirdin
sakin ol bitanem olcaksa vardır amaxsen kendini dinlemyi bırak sonra çok üzülüyosun
hoşgeldin hayatım. bende seni merak etmiştim. iyi ediyosun keyfini çıkar eşinin yardımlarının.
sen nasılsın. yapıştırıcı işe yarıyormu:)
:))) zamana bırak yemek işini. artık önünde 9 ay var hayatım onuda çözer inş.
takvimini yapmayı düşünmüyormusun
y a aslında takvime baya hevesliyim ama korkuyorum biraz şu tehlikeyi bi atlatıyım diye düşünüyorum..
bi de doktor bana kaç haftalık oldunu bile söylemedi bebegin hani gelişim olarak falanda...uyuz doktor
son adet tarihim 7 ekim ama 20 sinden önce olmasına imkan yok..ben neyi dikkate alıyım bilemedim
inanmıyorum amaaaaaa benimkiyle aynı tarih. :)) eee sen 7. haftanın içindesin.
ilacın iyi geldiğini kanaman yoksa anlarsın hayatım. akıntı rengin su gibiyse. tamamdır. ama dikkatli ol yinede kalkma hiç yerinden[/QUOT
hadi yaaa aynıymışız
canım benim en baştanda hiç kanamam olmadı..bi kez az bi kahve akıntı olmuştu ama doktor kesenin altında kanama olmuş dedi..benim hissettigim bi şy olmadı..
bakalım iyiym şimdilik..ama artık b u haftayı yata yata geçircem..
son tarih 7 ama canım ben 17ekimde kontrol için dr a gitmiştim yumurtalar vardı...3 gün iiçinde çatlar demişti dr.o zamanımı dikkete alıcam bilmiyorum
ilacın iyi geldiğini kanaman yoksa anlarsın hayatım. akıntı rengin su gibiyse. tamamdır. ama dikkatli ol yinede kalkma hiç yerinden[/QUOT
hadi yaaa aynıymışız
canım benim en baştanda hiç kanamam olmadı..bi kez az bi kahve akıntı olmuştu ama doktor kesenin altında kanama olmuş dedi..benim hissettigim bi şy olmadı..
son tarih 7 ama canım ben 17ekimde kontrol için dr a gitmiştim yumurtalar vardı...3 gün iiçinde çatlar demişti dr.o zamanımı dikkete alıcam bilmiyorum
yok son adet tarihinin ilk gününü dikkate alıcan yani 7 ekimi.. ve bizim hamile kaldığımız muhtemel tarih 19 ekim:))
hadi yaaa aynıymışız
içini ferah tut. yapıştırıcı japon yapıştırıcı gibi valla:))
içini ferah tut. yapıştırıcı japon yapıştırıcı gibi valla:))
ohh ohh inşllh
sen kalp atışlarını duydunmu bebişin
ohh ohh inşllh
sen kalp atışlarını duydunmu bebişin
kontrolüne git gelde. yaparsın takvimini inş rahat rahat. .
yok duyamadık bu hafta. alttan baksak duyarız dedi dr ama bakmak istemedi. bu hafta cumartesi sabah 9 da yine randevumuz var. birdaha bakıcak. kalp atışını duyuncada hemen iğneye başlıycaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?