Ilk çocuğunu düşünenler...

ya eşinin pataklayasım geldi
alırız bi iki kişi cnm yaşımız falan geçer demesi lazım ya
ne bileyim
sen keyfinden streste değilsin her halde elini eşinde koysa taşın altına fena olmaz be bacım

senin patron tam ton ton ya

sorma yaa.. çok vicdanlı bir adamdır. düğünüme 6 ay kala burada işe başladım. tam yılım dolmamasına rağmen. düğüne 1 ay kala ve düğünden bir ay sonrasına tam 2 ay ücretli izin verdi bana. git evine kocana alış diye.
hastalığım sırasında tam 6 ay işe gelemedim. her gün sabah beni aradı nasılsın , bişeye ihtiyacın varmı diye sordu. yani evet hiç bir patron yapmaz bunu.

bebişin bana içerdün küfür ediyormudur acaba

''yaa yine güldürüyor bu kadın annemi. sarsıntıdan uyuyamıyorm. gülme kadın, biraz gülme!!''

ona beşik gibi geliyordur sarsıtılar :))

dimi:):))) bende çok gülüyorum uyanınca ama...

benimki sağolsun dede olucam moduna girdi:)))

hulisi kentmen canlandı gözümde birden

tam baba adammış valla
helal olsun ne denir bölesine

siz şimdi ikinizde zıtlaştınız bir şekilde. arada hep bahane var. azıcık zaman hayatım. ben çok eminim sana yalvaracak..

allah gönlüne göre versin adamın tam hulisi kentmen miş desene allah herkese nasip etsin öyle patron

tam baba adammış valla
helal olsun ne denir bölesine

valla gülüm adam bütün personeline böyle. ama ben tek bayan personeliyim. çok ayrı tutar beni. daha bi kıyamaz. kızım der hep. ama ben buraya işe girene kadar çok çektim kendi işimi yapıyodum yılmıştım artık. Allah yüzüme güldü resmen. çok rahatım şükür.
Allah ondan razı olsun valla. ben hep derim beni kovsan yine gelirim bırakmam seni diye:))

allah daimi yapsın cnm

allah daimi yapsın cnm

amin hayatım. şimdiden stajerimi ve asistanımı ayarlıyor ablanızı çok yormayın diye. benim yokluğumda işleri idare edebilmeleri için sıkıştırıyor. ablanız izinde rahat etsin arayıp durmayın kendi başınızın çaresine bakın diye. bende bebeişim olunca ona getircem söz verdim:)))

ay oraya gelip patronunu öpesim geldi

bizimkide hiç hamile değilmişim gibi davranıyo bak sinir oldum şimdi

sizinki kurumsal kimlik altına saklanıyo sanırım.. valla burası aile şirketi işte. eşi dahil olmak üzere çok heyecanlandı. kendi eşini doğum yapınca işten çıkarmış içine dert olmuş oda benim gibi iktisat mezunu. bana eşide çok destek olyo. sana bişey derse haberim olsun diyo:))

yok cnm ya kurumsallık falan değil huy ya adamda ki işte olmasa herkes gözünün önünde olacak
takıntılı bi adam zatn bazende çok çözütüyo

yok cnm ya kurumsallık falan değil huy ya adamda ki işte olmasa herkes gözünün önünde olacak
takıntılı bi adam zatn bazende çok çözütüyo

çok saçma. verdiği parayla bütün hayatını satın alıyo sanki. ben hep derim eşimden çok görüyorum iş yerimdekileri artık aile gibi olup mutlulukları üzüntüleri paylaşmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…