- Konu Sahibi meleksimam
-
- #16.161
:))) çok mutlu olurum. hayırlısı olsun ama evini kadar ayarlarım sana söz hayatım. burası sakin şehir ankarayada yakın. 2,5 saatte gidiliyor. hem ucuz. birikimide rahat yaparsın. ailenide haftasonları bile gider görürsün.
bizimkide hiç hamile değilmişim gibi davranıyo bak sinir oldum şimdi
tabi canım. oda bana üzülüyor aslında ama benden aşağı kalır yanı yok bu yüzden de üstüne gidemiyorum.
yarın yenir servis devreye giriyormuş görecez bakalım işler güçler nasıl olacak. bi önümüzü görelim diyor. o da benden tedirgin de... bencilliğinden değil yani.
haa tabi bazen çok manyak olabiliyor iş konusunda ozaman sabırlı olmuyorum zaten hemen basıyorum isyanı :))
büyük şehirde insanlar daha yoksun oluyor. insanlığından...
hoşgeldin hayatım. ii sen nasılsın.
çok yorgun ve hastaa sabahtan beri kafamı kaldıramadım sabah ki çayım yarım kalmış bi şekilde masamda duruyor mutfağa bile gidemedim çay almaya
Alın kollarınıza sarın beniiiiii
ya cnm inş. en kısa zamanda düzelir bu iş durumunuz yedin bitirdin kendini
ama bence hap kullanma eşin kondom falan kullansın
hap sıkıntılı oluyo malum
çok yorgun ve hastaa sabahtan beri kafamı kaldıramadım sabah ki çayım yarım kalmış bi şekilde masamda duruyor mutfağa bile gidemedim çay almaya
Alın kollarınıza sarın beniiiiii
sen ne oldun böle ya sağlam üşüttün demekki
Beni de alsana beni de dinlenmeye çok ihtiyacım var yaaaa buralarda bende sürünüyorummmm
Sanırım canım yaa öksürükte başladı boğazdan değil daha aşağıdan geliyor hissediyorum
ya cnm inş. en kısa zamanda düzelir bu iş durumunuz yedin bitirdin kendini
ama bence hap kullanma eşin kondom falan kullansın
hap sıkıntılı oluyo malum
doğru diyosun hayatım. burada komşulukta çok samimi. insanlarda öyle. ben mutluyum aslında burada yaşamaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?