Ilk çocuğunu düşünenler...

Günaydın canlar

Bugün doktor kontrolüm var. İnşallah cinsiyetini öğrenebilirim miniğimin.

Hayırlı cumalar

slm kızlar eve yeni geldik..bi haftadır evden çıkmayınca dışarıyıözlemişim eşimle bi yerde kahvaltı edip dolaştık biraz...

keyfim çok yerinde..allahıma şükür her şey yolunda yeni doktorumuzdan çok memnun kaldık..rahat bi adam hiç strese gerek yok çok iisn falan diye moral verdi..

ilacıda bıraktırdı kanaman falan yok dedi..veee bebişimin kalp atışlarını duyduk..çok az dinletti dr amcası çok dinlemek iyi degil dedi..ama öyle rahatladımki..

bütün gece sıkıntıdan uyuyamamıştım.zaten ilk 3 ay seninde bizimde çok fazla yapıcagı bi şyyok normal hayatını devam ettir,hamilelik bi hastalık degil dedi..

ilk defa gülerek çıkabildim doktorun yanından..

slm canım. bulantılar var çok fena

:)))) ben sana demiştimmmmm.. yapıştırıcı işe yaradı bak:)))
çok sevindim hayatım. bende yarın gidicem. inş duyarız bizde kalp atışını.

evet canım kullanma gerek yok dedi..aksi bi durum olmazsada ocak 1 de görüşelim tarama testini falan yaparız dedi..

darısı başıma.. bak ben hala kullanıyorum. bide göbek iğnesine başlıycaz. benim yol biraz sıkıntılı olacak ama napalım.
kalbini bi duyalımda inş. gerisi bana ne olursa olsun.

bulguru çok severdimmmm mide me dokundugu halde cok yerdim ama hamile olduktan sonra nedense tiksindim sevdiğim şeyleri yiyemıyorum bile dün yedim bulgur ama burnumdan geldi yediğim resmen

çok şükür çok sevindim senin adına

Günaydın hanımlar nasılsınız ? bugün akşam kayınvalideme geçicem haftasonu orada kalıcaz eşimle . . .

Cinsiyet konusuna gelince ben henüz öğrenemedim doktor söylemedi acemiperi belki senin doktorun söyleyebilir ama yüzdelerle konusuyorlar tam emin olmak için 16.haftayı beklemek gerekiyor. Umarım öğrenirsin ayın 6sını bekliyorum ben bakalım miniğiminnn cinsiyeti ne çokkk merak edıyorum öğrendiğim gibi battaniyesini ve bir kac tane tulum alıcam

ya bende merak ediyorum valla sizinkileri topikin ilk bebekleri paşamı yoksa prenses mi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…