- Konu Sahibi meleksimam
-
- #16.241
ya bende merak ediyorum valla sizinkileri topikin ilk bebekleri paşamı yoksa prenses mi bakalım
slm kızlar eve yeni geldik..bi haftadır evden çıkmayınca dışarıyıözlemişim eşimle bi yerde kahvaltı edip dolaştık biraz...
keyfim çok yerinde..allahıma şükür her şey yolunda yeni doktorumuzdan çok memnun kaldık..rahat bi adam hiç strese gerek yok çok iisn falan diye moral verdi..
ilacıda bıraktırdı kanaman falan yok dedi..veee bebişimin kalp atışlarını duyduk..çok az dinletti dr amcası çok dinlemek iyi degil dedi..ama öyle rahatladımki..
bütün gece sıkıntıdan uyuyamamıştım.zaten ilk 3 ay seninde bizimde çok fazla yapıcagı bi şyyok normal hayatını devam ettir,hamilelik bi hastalık degil dedi..
ilk defa gülerek çıkabildim doktorun yanından..
Benim içimden kız geçiyor belki kız istediğimdenmidir nedir :) Allah sağlıklısını versinde başka bir şey istemiyorum.
Çin takviminde benim bebiş kız görünüyor bakalım tutacak mı :) Acemi peri seninki ne gözüküyor benim az kaldı bakalım merak etmıyorum dıyordumda çok çok merak ediyorum artıkkk
acemi için benimde içimde kız geçiyo :)
bulguru çok severdimmmm mide me dokundugu halde cok yerdim ama hamile olduktan sonra nedense tiksindim sevdiğim şeyleri yiyemıyorum bile dün yedim bulgur ama burnumdan geldi yediğim resmen
slm kızlar nasılsınız :)
Benim içimden kız geçiyor belki kız istediğimdenmidir nedir :) Allah sağlıklısını versinde başka bir şey istemiyorum.
Çin takviminde benim bebiş kız görünüyor bakalım tutacak mı :) Acemi peri seninki ne gözüküyor benim az kaldı bakalım merak etmıyorum dıyordumda çok çok merak ediyorum artıkkk
bakalım benım ıcın ne geçiyor içinden onuda söyleyebilir misin :)))
senin için karar veremedim :)
bende çin takvimine ve maya takvimine göre erkek görünüyo. bakalım ne kadar doğru.
sen bana kız demiştin dimi..
duyacaksın meraklanma allahın izniyle
evetttt :)) bakalım ne gelecek
inşallah hayatım. doktorumuz vardı öğlen arası yanımda. nasıl gülüyor halime anlatamam. bide burada yönetici olacaksın şu halini gören kimse senin dediğini yapmaz dedi bana...
gamze senin erkekse benimki kız olsun o zaman
bana ne dio içinde ki ses
ailede görümcem ve ben haricimizde herkes erkek diyo. hatta kendi babam bile..
bende yıryınıyorum kız diye ama:))
ya napalım böleyiz biraz idare edecekler artık
hee bacım biz sözleştik .. öyle olsun... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?