- Konu Sahibi meleksimam
-
- #1.801
selam,
doktora gittim folidoce adlı folikasidi verdi kullanayımmı kullanmayayımmı çok kararsızım çıldırıcam
nolur yardımcı olun herkes gebelik öncesimi başladı kullanmaya
kaç kere sordum ama hep bir iki kişi cevapladı hepinizden cvp bekliyorum
ben de izmirde şifa hastanesine gittim. orada kadın doğum doktoru bana da aynı marka (küçücük beyaz haplar) folik asit verdi. hamile değilim hamileliği düşündüğüm için verdi. en az 3 ay önceden başlayacağız dedi. bir zararı yok. kullanıp kullanmamak konusunda niye kararsız kaldın anlamadım? benim teyzemin kızı da gebelik düşünüyor o ilk doğumundan önce de iççmişti şimdi de yine kullanmaya başladı ikinci için.
selam,
doktora gittim folidoce adlı folikasidi verdi kullanayımmı kullanmayayımmı çok kararsızım çıldırıcam
tatlım ben doktora hamile kalmak istediğimi söylediğim de bana folik asit verdi.. yumurtalar sağlıklı olsun çabuk döllensin diye.. ben kullandım hamilelikten önce.. hamilelikten sonra da ilk 3 ay kullanılıyor ama ben 1.5 ay anca kullanabildim midem bulandığı için yutamadım hapı.. umarım yardımcı olmuşudur..:)
canım folik asiti yumurtalar sağlıklı döllensin diyem, verdi doktor.benim ilk çocuğum 5 aylıkken erken doğum oldu.ikincisini istiyorum folik asit kullan dedi kullanmadım.7 aydır hamile kalamıyorum.((
evet canım o yüzden verdi.. hatta bazen eşlere bile veriyoruz spermleri sağlıklı olsun diye demişti.. bence kullan canım.. bende ilk zamanlar gerekli görmedim kullanmadım baktım olmuyor sonra doktorun dedikleri geldi aklıma kullandım hemen.. birkaç zaman sonra hamile olduğumu farkettim..
erken doğmasına sebep neydi peki..? şimdi nasıl sağlığı falan..?
tatlım ben doktora hamile kalmak istediğimi söylediğim de bana folik asit verdi.. yumurtalar sağlıklı olsun çabuk döllensin diye.. ben kullandım hamilelikten önce.. hamilelikten sonra da ilk 3 ay kullanılıyor ama ben 1.5 ay anca kullanabildim midem bulandığı için yutamadım hapı.. umarım yardımcı olmuşudur..:)
Allah kolaylık versin sınavda
öğretmenlik miydi???
arkadaşlar bu topic gerçekten çok kişinin yüzünü güldürdü
ama ben hala sevinenlerden olamadım
huysuz melek eğer içinde ufak da olsa heyecan başladıysa ondan sonrası geliyor zaten
ama bence de kontrol yaptır öyle düşün derim ben 3 aydır iltihapla uğraşıyorum hala geçmedi
bu ay da 2 hafta geç adet oldum
maalesef isteyince hemen olamayacağını anladım
canım bebeğim yaşamıyor.ciğerleri gelişmediği için doğumda öldü.benim açtığım konulara bakarsan öyküm orada var.
tamam bende deneyeceğim tekrardan kullanayım folik asiti.yarından tezi yok başlayacağım.
gebelik öncesi başlayıp kesintisizmi kullandın 1.5. aylık olana kadar yoksa herkes gibi gebeliği öğrendikten sonra mı devam ettin, anneme soruyorum boşver kullanma diyor sağlıklı beslen yeter diyor ne biliyim işte..
Üzüldüm canım.. zor olmuştur senin için.. Rabbim ey hayırlı zamanda bir bebek nasip etsin sanada.. :)
gebelikten önce kullandım..ama ne kadar süre kullandığımı tam bilmiyorum. hamileliğin ilk muayenesinde de doktor folik asit kullanıp kullanmadığını sordu bende kullanıyorum dedim tamam devam et dedi bende sadece hamilelikte 1,5 ay kullanabildim.. ama normalde 3 ay kullanılması lazım..
Allah kolaylık versin sınavda
öğretmenlik miydi???
arkadaşlar bu topic gerçekten çok kişinin yüzünü güldürdü
ama ben hala sevinenlerden olamadım
huysuz melek eğer içinde ufak da olsa heyecan başladıysa ondan sonrası geliyor zaten
ama bence de kontrol yaptır öyle düşün derim ben 3 aydır iltihapla uğraşıyorum hala geçmedi
bu ay da 2 hafta geç adet oldum
maalesef isteyince hemen olamayacağını anladım
Etrafımda benden sonra evlenen herkesten bebek haberi geliyor bende tık yok
Of moralim bozuluyor
selam kızlar nasılsınız...
ben pek iyi değilimbugün tam 10 gün oldu batın üstünden ama hala yok.. normaldede gecikirdi. ama böyle umutsuzca beklemek çok kötü..
her an olacak gibi hissediyorum ama yok gelmio.dün iş çıkışı alışveriş yaptım eve geldim temizlik yaptım.. bi bel ağrısı bi karın ağrısı tüm gece yatamadım. kesin sabah olacağım sandım ama yok. test yapmak istemiyorum çünkü eskiden de gecikirdi. artık olsamda kurtulsam düşünüp durmaktan.. düzensiz adet görmek ne kadar zormuş. heleki bebek düşünürken her ay muamma...günlerce umut, sonra hayal kırıklığı
yani gebelikten önce kullandın sonra bııraktın gebeliği öğrenince devam ettin öylemi
inşallah allah gönlüne göre versin canım.. ban dün oldum sonunda.. gerçekten buna da şükür. beklemek umud etmek her geçen gün daha da yoruyor insanı. rabbim hakkımızda hayırlısını nasib etsinSeni çok iyi anlıyorum canım aynı sorun bende de var. insan kafayı yiyecekmiş gibi oluyor. Allahım çok bekletmeden hayırlısıyla sağlıklı mutlu bir bebiş versin bize. düşünüp durmak çok can sıkıcı bazen adetim düzene girmeden denememeliyiz diyorum ama yaş da geçip gidecek bu arada hem çok da istiyoruz
ewt :) bayılıorum .. k.walidem alışırsın hamile olunca dio ilk zamanlar zor olurda sonra bişeolmas dio :)) ilaç kokusu oradaki hastalar fln.. içim kötü oluyo Allah korusun neler war .. sağlam giren hasta çıkar bazı zmanlar.. nikah muameleri sırasında aldılarda :) şırıngayı kolumdan çekmesiyle bayılmam bir oldu :) zor dayandm iğneyi çıkarmasını arabaya gideerkende fena oldum arabaya bayıldım :))))) gözümü açtığımda kocamın asekrdeki kuzeni kafamdan aşağı kolonya döküodu şişeyi boşaltmış kafama :))))))))))))) tabi beyaz tenliler kireç gibi olmuşlarkorkudan
Allah kolaylık versin canım.. Maşaallah pek bir minikmiş..kalp atışlarını duymak çok değişik geliyor insana..
Oh mas canm evet ya biz büyüdük bugun 10 haftamıza girdik ins :) çok şükür bı yaramazlık yok Canim 8 hafta çok midem bulandı 2 kilo verdim ama şimdi rahatım salı gunü tatile gidicem ins güzel gecer :)) sen nasılsın nasi gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?