Ilk çocuğunu düşünenler...

ben de izmirde şifa hastanesine gittim. orada kadın doğum doktoru bana da aynı marka (küçücük beyaz haplar) folik asit verdi. hamile değilim hamileliği düşündüğüm için verdi. en az 3 ay önceden başlayacağız dedi. bir zararı yok. kullanıp kullanmamak konusunda niye kararsız kaldın anlamadım? benim teyzemin kızı da gebelik düşünüyor o ilk doğumundan önce de iççmişti şimdi de yine kullanmaya başladı ikinci için.

ya netice de bu vitamini tabletler halinde yapay yoldan alıyoruz
içinde katkı maddeler falan var bunlar düşündürüyor beni.

Merhaba öncelikle tüm hamilelere bebislerini kucaklarına saglikla almalarını,bebek özlemi cekenlerinde hayırlısıyla hamile kalmalarını dilerim.ben 11aylık evliyim.ilk zamanlar eşimle 2 sene gezelim rahat rahat bebek sonra düşünürüz diyorduk ama suaralar bunu düşünmeye başladık.gerçeği söylemek gerekirse hazirmiyim degilmiyim daha emin değilim.bircogunuzda olan korkular bendede mevcut ve tabiki doğum korkusu:)bazen de diyorum neden korkucam ufacık kızlar doğum yapıyor ben mi yapamayacağı
m diye.böyle karışık duygular işte

tatlım ben doktora hamile kalmak istediğimi söylediğim de bana folik asit verdi.. yumurtalar sağlıklı olsun çabuk döllensin diye.. ben kullandım hamilelikten önce.. hamilelikten sonra da ilk 3 ay kullanılıyor ama ben 1.5 ay anca kullanabildim midem bulandığı için yutamadım hapı.. umarım yardımcı olmuşudur..:)

canım folik asiti yumurtalar sağlıklı döllensin diyem, verdi doktor.benim ilk çocuğum 5 aylıkken erken doğum oldu.ikincisini istiyorum folik asit kullan dedi kullanmadım.7 aydır hamile kalamıyorum.((

canım folik asiti yumurtalar sağlıklı döllensin diyem, verdi doktor.benim ilk çocuğum 5 aylıkken erken doğum oldu.ikincisini istiyorum folik asit kullan dedi kullanmadım.7 aydır hamile kalamıyorum.((

evet canım o yüzden verdi.. hatta bazen eşlere bile veriyoruz spermleri sağlıklı olsun diye demişti.. bence kullan canım.. bende ilk zamanlar gerekli görmedim kullanmadım baktım olmuyor sonra doktorun dedikleri geldi aklıma kullandım hemen.. birkaç zaman sonra hamile olduğumu farkettim..

erken doğmasına sebep neydi peki..? şimdi nasıl sağlığı falan..?

canım bebeğim yaşamıyor.ciğerleri gelişmediği için doğumda öldü. benim açtığım konulara bakarsan öyküm orada var.

tamam bende deneyeceğim tekrardan kullanayım folik asiti.yarından tezi yok başlayacağım.

gebelik öncesi başlayıp kesintisizmi kullandın 1.5. aylık olana kadar yoksa herkes gibi gebeliği öğrendikten sonra mı devam ettin, anneme soruyorum boşver kullanma diyor sağlıklı beslen yeter diyor ne biliyim işte..

arkadaşım geçmiş olsun öncelikle bu iltihap dediğin idrar yolları iltihaplanması mı acaba.yani çocuk olmasına engel bir durum mu? bende kontrol için doktora gittiğimde bana idrar yollarında iltihap var dedi ama benim hiç ama hiç şikayetim yoktu sadece kontrol için gitmiştim. bana antibiyotik ve fitil verdi hapı içiyorum ama fitili kullanmadım acaba kullansamıydım ki

Üzüldüm canım.. zor olmuştur senin için.. Rabbim ey hayırlı zamanda bir bebek nasip etsin sanada.. :)

gebelikten önce kullandım..ama ne kadar süre kullandığımı tam bilmiyorum. hamileliğin ilk muayenesinde de doktor folik asit kullanıp kullanmadığını sordu bende kullanıyorum dedim tamam devam et dedi bende sadece hamilelikte 1,5 ay kullanabildim.. ama normalde 3 ay kullanılması lazım..

yani gebelikten önce kullandın sonra bııraktın gebeliği öğrenince devam ettin öylemi

selam kızlar nasılsınız...

ben pek iyi değilim bugün tam 10 gün oldu batın üstünden ama hala yok.. normaldede gecikirdi. ama böyle umutsuzca beklemek çok kötü..
her an olacak gibi hissediyorum ama yok gelmio. dün iş çıkışı alışveriş yaptım eve geldim temizlik yaptım.. bi bel ağrısı bi karın ağrısı tüm gece yatamadım. kesin sabah olacağım sandım ama yok. test yapmak istemiyorum çünkü eskiden de gecikirdi. artık olsamda kurtulsam düşünüp durmaktan.. düzensiz adet görmek ne kadar zormuş. heleki bebek düşünürken her ay muamma...günlerce umut, sonra hayal kırıklığı

slm kızlar bende aranıza yenı katıldım ... içimden bı ses hamıle oldugumu bana fısıldıyor ... folık asıt kullanıyorum ve yumurtlama donemımı ii kullandıgımı dusunuyorum ... sabırsızlanıyorum gercekten nasıl beklıcem 2 hafta ...(

elif merhaba. bir şey merak ettim iltihap mı çocuk sahibi olmayı engelliyor yoksa adet düzensizliği mi? ne zamandır çocuk istiyorsunuz? yanlış anlama biz de hemen istersek olur mu diye düşünüyoruz. ben kontrole gittim doktor bir sorun yok dedi ama kısmet çok farklı şeyler çocuk sahibi olmayı engelleyebiliyor. şimdiden teşekkürler

Etrafımda benden sonra evlenen herkesten bebek haberi geliyor bende tık yok

Of moralim bozuluyor

canım merhaba. benim kuzenimde evlendiiğinde bebek sahibi olmayı çok istiyordu, hatta tedavi bile gördü izmirden istanbula gittiler. doktor benim böyle hastalarım var her şeyi normal ama stresten olmuyor diye. sonra uzun bir süre ara verdiler tedaviye kendiliğinden oldu. sanırım stres gerçekten çookkkk önemli. moralini bozma demek kolay ama MORALİNİ BOZMAAA

Seni çok iyi anlıyorum canım aynı sorun bende de var. insan kafayı yiyecekmiş gibi oluyor. Allahım çok bekletmeden hayırlısıyla sağlıklı mutlu bir bebiş versin bize. düşünüp durmak çok can sıkıcı bazen adetim düzene girmeden denememeliyiz diyorum ama yaş da geçip gidecek bu arada hem çok da istiyoruz

inşallah allah gönlüne göre versin canım.. ban dün oldum sonunda.. gerçekten buna da şükür. beklemek umud etmek her geçen gün daha da yoruyor insanı. rabbim hakkımızda hayırlısını nasib etsin

SelamünAleyküm kızlar,
Sınavlarımı bitirdim çok şükür kurtuldum :) bundan sonra rahat rahat istediğim herşeyi yapabilirim. Siz neler yapıyorsunuz?

Canım yanlış anlama ama ben senin yerinde olsam önce psikologla görüşürdüm hastane fobini yenmen senin için iyi olur.

Allah kolaylık versin canım.. Maşaallah pek bir minikmiş.. kalp atışlarını duymak çok değişik geliyor insana..

Sağol canım :) Ben duyamadım ama en azından kalp atışları aktif olduğunu biliyorum. Kalp atışlarını duymayı çok istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum..

Maşallah canım Bulantılarında çabuk geçmiş, benim sabahları bulantım oluyor, onun dışında hiç sıkıntım yok çok şükür. Sana iyi tatiller güzel bi tatil geçirirsin inşallah :) Bebiş olmadan gezip tozmak lazım :))

Merve doktorunda verdiyse kullanmalısın. Ben hamilelikten 1 ay önce folidoce kullanmaya başladım. Libyanın dediği gibi hem vücudunu hazırlamış oluyorsun yumurtalıkların sağlıklı oluyor hemde bebeğin gelişimi için önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…