Ilk çocuğunu düşünenler...

Eşim o kadar çok üzüldü ki testin hatalı olduğuna,ucuz olduğu için yanlış olduğuna kadar vardırdı olayı.Dün son bir umut sabah belki kanamam olmaz diye bekledim,sabah bana ilk sorduğu şey kanama olup olmadığıydı.Bir an önce ona güzel bir haber vermek istiyorum,umarım Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı bir bebek nasip eder.1 aydır sol kasığımda gelip giden ağrı,batma var.Bu yüzden de biraz ümitlenmiştim son zamanlarda. Hamile olmadığıma göre bu başka birşeyin habercisi olsa gerek
Senin adına çok sevindim,eşinin tepkisi ne oldu söylediğinde:) hemde küsken?
Beni en çok heyecanlandıran sabırsızlandıran şeyde eşimin yüzündeki ifade ve tepkisi:) Bir an önce görmek istiyorum:))

inanın ki bana ki her anne ya da her anne adayı bunu söyler..Mükemmel bir his..Artık tek kişi değilsin cunku içinde bir parça bir canlı taşıyorsun..
Benim adet düzensizliğim vardı..Şubat'in 6'sinda hastalanmam lazımdı. Ama 8sine kadar bekledik ben daha cumaya kadar beklerdim de eşim :) bekleyemedi nitekim idrar testi aldım işteydim ve ilk defa elim kolum titredi ve testi de yanlış yaptım zaten.. :) sonra kan testi yaptırdım test pozitif çıkınca..Direk eşimi aradım ikimizde çalıştığımız için telefon ile söyledim..O sesi o konuşamaması asla unutamam.. :)

allah herkese böyle güzel duygular nasip etsin isteyen herkese versin..
Anne adaylarının da benim de sağlıkla bebeklerimizi inşallah kucağımıza alacağı günleri görelim..

İşte bende bunu istiyorummmm:) İçimde 2.bir kalp hemde minicikkkkk :)) Daha da sabırsızlanıyorum şimdi.
Rabbim hayırlısı ile çocuğunuzu kucağınıza almayı nasip eder inşallah:)

10gün sonra doktor kontrolüm war..kist mist sorun olmaz bebek düşünebilirsin derseee oleyyy :))) inş. en kısa zamanda katılırım aranızaa :))

40 gün sonra ben de başlicam çalışmalara kıslar :119:
bu yaz tatilden dönüşte başlicaz diyoduk o vakit geldi çattı
folik asit içmeye başladım geçen ay bakalım bekletmeden gelecek mi bizim minikkelebek :103:

Günaydın anne adayları

Dün doktordaydım yine. Bu ay dengelerim şaştı.Doktor gebelik şüphen varsa test yaptırabilirsin dedi. Ama regl oldum dedim, olabilir üstüne görme diye birşey var dedi Öyle bir şey olabilir mi? Sinir stres halindeyim zaten duygularım daha da karmaşık hale geldi.

Allah isteyen herkese bebek sevincini nasip etsin.

benden sana tavsiye sakın sinir stres yapma..bende dogum kontrolumu bıraktıktan sonra 6 ay boyunca olmadım hatta agustos ayında hiç olmadım bende düzensizlik varmış..
ama bunlar hep engelliyor hamile kalmanı..yumurtlama dönemini sakın aksatma ozamanlara dikkat et ama yine de fırsat buldukça çalışmalara devam edin.. :)

inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız.. :)

Arkadaşlar, bu daha ilk çocuğumuz, sakin olun. Sizler elinizden geleni yapıyorsunuz. Gerisini allah'a bırakın. Hayırlı bir zamanda izşallah olacaktır. Allah hepinize de hayırlı ve sağlıklı çocuklar versin...

Kızlar ben de ilk defa geçen gün çok kötü oldum. Büyük bir baş ağrısı, baş dönmesi , bulantı... Fena bir şeydi. Eşim acile götürdü ise tansiyonum düşmüş, bi de vücudum çok susuz kalmış. Hayret ettim, gün aşırı meyve yiyorum, günde en az üç sürahi su içiyorum. Gerçi o gün hiçbir şey yiyemedim. çok şükür şimdi iyiyim, inşallah bi daha tekrar etmez, o gün hiç ders çalışamadım.

kızlar merhaba

bizde ilk bebişi düşünmeye başladık önce doktor kontrolü folik asit alımı yeni yeni başlayacağız artık...

folik asit kullanımında yan etkileri oldu mu sizde? sanki bana kilo aldırıcı yada vücutta şişlik yapıyormuş gibi geldi de...

Bana da öle geldi günlerdir yemiyom içmiyom ama şişim :26: bacaklarım bileklerim böle bi şiş gibi geliyo
gerçi zaten adet olcam ama şimdi suçlu ararken folikten şüphelendim

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım. İnşallah tekrarlamaz

Ne olursa olsun kendinize ve bebişlerinize dikkat edin kızlar

Bana gelinceeee( Şimdi işin yoksa bekle 29 haziranı. geçmez ki zaman offff

Ben 2 aydır kullanıyorum bi sıkıntım olmadı. Doktorunuza danışsanız belki size farklı bi marka hap verebilir.
Ben Folidoce kullanıyorum. Günde bi defa..

Burada bir arkadaşımız folik asit kullanmasam yiyeceklerden alsam demişti.
Az önce forumda folik asit eksikliği ile ilgili bişeyler okudum gerçekten çok üzüldüm.
Ne olursa olsun lütfen folik asit kullanının. Kullanılmadığında sonuçları daha da kötü oluyormuş

herkese slmlar yaklaşık 2 senedir evliyim ve 11 aydır korunmuyoruz.ilk olarak adet düzenszlği yüzünden dktra gitmiştim süt hormanlarımın yüksek cıkğtını söyledi ilac kullandım sonra gebe kalmak icin tedaviye başladık yapılan hormon testleri sonucunda yumartalıklaırm yeterince yumurta üretmiyr dedi ve yumurta uyarıcı ilac kullandım.ilac bittikten 5 gun sonra yumurtalık boyunu ölctü ve coğul gebelik olabilr sende ondan dolayı catlatma iğnesi vurmaycam dedi öneri verdi o ay yumurtalarım catlamadı ve kistedöndü şimdi kist tedavisi görüyrum adet olunca 3.ğun tekrar gidicem.giresundevlet hastesinde düzgün bi dr bulamadım sanki ordakileri zorla calıştırıyrlar yada bilmiyrum iş yükleri coktur gunahlarının almak istemiyrum.RABBİM bebek isteyenlerin kucaklarını en yakın zamanda hayrılısıyla doldurur inşallah

kızlar ben folik asit işini yeni duydum ve biraz araştırdım belirtlerin bi coğu bende var neyapmamı tvsiye edersnz.eksik olup olmadğın nasıl anlıycam hangi testi yaptırcam doktora gitmeme daha14 gun var

kızlar ben folik asit işini yeni duydum ve biraz araştırdım belirtlerin bi coğu bende var neyapmamı tvsiye edersnz.eksik olup olmadğın nasıl anlıycam hangi testi yaptırcam doktora gitmeme daha14 gun var

bende acaba doktora gitmeden kullansam mı diye düşünüyordum hatta çekmecemde bir kutu vardı ama ben doktora gittikten sonra kullanmaya başladım. gittim bütün testlerimi yaptırdım doktorun önerdiği dozda içmeye başladım çünkü kimisine günde üç defa veriliyormuş ben günde bir kez kullanıyorum.

Günaydın kızlar, biraz öğlen oldu ama :))

Kesinlikle doktora gitmeden kullanma.
Eğer hamile değilsen 14 gün bekleyebilirsin bir sıkıntı olmaz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…