- 14 Mayıs 2012
- 319
- 19
- 118
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #1.841
ahh o negatif sonuçlar((( evde yaptıyodum hep test,en son negatif çıktığında eşim,bana söylemeden yap testi,pozitifse söyle,heyecanlanıyorum,hevesleniyorum sonrada üzülüyorum diyodu en son hamile olduğuma emin olduğumda hastanede yaptıralım dedim,o zmn kandan baksınlar daha çabuk çıkıyomuş diye tartıştık,ama mecburen idrardan yaptırdık akşam saatiydi,kan olsaydı incelemesi bir sonraki gün olacaktı çünkü personel yoktu,bende epey heycanlanmıştım bi gün daha beklemek istememştim,baba oluyosun dediğimde küstük :) kandan baktırmadım diye kızmıştı bana :) 4yıllık evliliğimizin üzerine istedik bebek,ama birde ben ameliyat oldum rahimde perde vardı,ameliyat olmadan anne olma şansım yoktu,5 ay sonrada sevindirdi bizi rabbim. inşallahh darısı başınıza,hiç üzülme maddi açıdan,ilk bebeğini düşünüyosun 4. 5. değilki,rabbim verceği zamanı iyi bilir,hayırlısıyla versin,tümmm gönlümle diledim senin için,çünkü bende 1 sene bekledim bebek çok zor,ama tabi sorun varmış ondan olmuyomuş,kesildik biçildik,oldu :) şunuda hatırlatmak isterim,yumurtlama dönemini hesapla,o dönemde 3 günde bir daha olasılıklı olduğunu unutma :)
Eşim o kadar çok üzüldü ki testin hatalı olduğuna,ucuz olduğu için yanlış olduğuna kadar vardırdı olayı.Dün son bir umut sabah belki kanamam olmaz diye bekledim,sabah bana ilk sorduğu şey kanama olup olmadığıydı.Bir an önce ona güzel bir haber vermek istiyorum,umarım Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı bir bebek nasip eder.1 aydır sol kasığımda gelip giden ağrı,batma var.Bu yüzden de biraz ümitlenmiştim son zamanlarda. Hamile olmadığıma göre bu başka birşeyin habercisi olsa gerek
Senin adına çok sevindim,eşinin tepkisi ne oldu söylediğinde:) hemde küsken?
Beni en çok heyecanlandıran sabırsızlandıran şeyde eşimin yüzündeki ifade ve tepkisi:) Bir an önce görmek istiyorum:))
inanın ki bana ki her anne ya da her anne adayı bunu söyler..Mükemmel bir his..Artık tek kişi değilsin cunku içinde bir parça bir canlı taşıyorsun..
Benim adet düzensizliğim vardı..Şubat'in 6'sinda hastalanmam lazımdı. Ama 8sine kadar bekledik ben daha cumaya kadar beklerdim de eşim :) bekleyemedi nitekim idrar testi aldım işteydim ve ilk defa elim kolum titredi ve testi de yanlış yaptım zaten.. :) sonra kan testi yaptırdım test pozitif çıkınca..Direk eşimi aradım ikimizde çalıştığımız için telefon ile söyledim..O sesi o konuşamaması asla unutamam.. :)
allah herkese böyle güzel duygular nasip etsin isteyen herkese versin..
Anne adaylarının da benim de sağlıkla bebeklerimizi inşallah kucağımıza alacağı günleri görelim..
Günaydın anne adayları
Dün doktordaydım yine. Bu ay dengelerim şaştı.Doktor gebelik şüphen varsa test yaptırabilirsin dedi. Ama regl oldum dedim, olabilir üstüne görme diye birşey var dediÖyle bir şey olabilir mi? Sinir stres halindeyim zaten duygularım daha da karmaşık hale geldi.
Allah isteyen herkese bebek sevincini nasip etsin.
kızlar merhaba
bizde ilk bebişi düşünmeye başladık önce doktor kontrolü folik asit alımı yeni yeni başlayacağız artık...
folik asit kullanımında yan etkileri oldu mu sizde? sanki bana kilo aldırıcı yada vücutta şişlik yapıyormuş gibi geldi de...
Kızlar ben de ilk defa geçen gün çok kötü oldum. Büyük bir baş ağrısı, baş dönmesi , bulantı... Fena bir şeydi. Eşim acile götürdü ise tansiyonum düşmüş, bi de vücudum çok susuz kalmış. Hayret ettim, gün aşırı meyve yiyorum, günde en az üç sürahi su içiyorum. Gerçi o gün hiçbir şey yiyemedim. çok şükür şimdi iyiyim, inşallah bi daha tekrar etmez, o gün hiç ders çalışamadım.
kızlar merhaba
bizde ilk bebişi düşünmeye başladık önce doktor kontrolü folik asit alımı yeni yeni başlayacağız artık...
folik asit kullanımında yan etkileri oldu mu sizde? sanki bana kilo aldırıcı yada vücutta şişlik yapıyormuş gibi geldi de...
kızlar ben folik asit işini yeni duydum ve biraz araştırdım belirtlerin bi coğu bende var neyapmamı tvsiye edersnz.eksik olup olmadğın nasıl anlıycam hangi testi yaptırcam doktora gitmeme daha14 gun var
kızlar ben folik asit işini yeni duydum ve biraz araştırdım belirtlerin bi coğu bende var neyapmamı tvsiye edersnz.eksik olup olmadğın nasıl anlıycam hangi testi yaptırcam doktora gitmeme daha14 gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?