Ilk çocuğunu düşünenler...

Teşekkürler Libyana ben iyiyim sen nasılsın?
Kalıcı misafir diye okuyunca bende diyorum "nasıl yani kim kalıcı misafir" sonradan anladım.
Güldürdün beni

Bende iyi gibiyim canım.. (sıcak ve ağrılarım dışında sıkıntı yok..) bebişimi sorarsan hareketli maşaallah. Çarşamba görmeye gideceğim nasipse..:) :)
napayım bacım burda herkes o misafri bekliyor..

Maşallah canım hareketlerini hissetmek çok güzel bi duygudur herhalde :)
Son haftaların kalmış ya Allah yardımcın olsun, inşallah kolay bi doğum yaparsın.

Son haftaların kalmış ya Allah yardımcın olsun, inşallah kolay bi doğum yaparsın.

evet canım çok güzel bir duygu.. şimdi sesime de aşina oldu.. hep konuşuyorum bebişimle.. kocacığım da kıskanıyor kızını hep kızınla konuşuyorsun beni unuttun diyor.. ne yapayım o da kpds ye hazırlanıyor çok konuşamiyoruz.. Allah razı olsun canım İnşaallah tüm hamişler kolay doğum yaparlar.. :) :)

Slm kızlarrr

Nasılsınız

Boswer teşekkürler ben iyiyim sen nasılsın?
Neler yapıyorsun?

İnşaallah canım.. evet Elif Ebrar oldu.. Babası istedi Elif ismini bende kabul ettim.. :) Beğenmene sevindim..

merhaba
bizde 5 aydır bebiş istiyoruz ama gelmiyor sizin ne kadar sürede oldu hamileliğiniz... her ay adet olduğumda moralim çok bozuluyor... doktorda sorunumuz olmadığını söylüyor... ama ben çok sabırsızım sanırım :.(

Selam kızlar! Muhabbetinizi özledim inanın. Sınava 1 ay kaldı, derse ağırlık verdim. Pek giremiyorum bu yüzden ... Vesselam durumum hiç iyi değil... Midem, şişkinlikleri, ağrıları... Bi de üstüne göbeğim düşmüş. Inşallah bebeğime zararı olmaz. çok moralim bozuk. çok stresteyim. Yakında çıldırmazsam iyi. Eğer bu defa da sınavı kazanamazsam... Nolur çok dua edin hepiniz de. Gerçekten kendimden çok ailem için istiyorum. Kardeşim okuyor, annem onu okutabilmek için yıkılmak üzere bir evde oturuyor ve çalışıyor... Eşimin bir sürü hayali var ama çare yok. Hepsine çare benim. Nolur çok dua edin. Bunları düşündükçe daha da trese giriyorum, kaç gündür ağlıyorum...

arkadaslar aranizda hamile kalmakta zorluk cekipte agnucaston tb yada hayit yada herhangi bir yontemle hamile kalan varmi sizlern yorumlari daha öemli yumurta buyumeme sorunum varbenim ilglen$nz cok mutlu olurum birde eşimin spermleri hareketsiz ne yapmamız lazım tecrübeliler lütfen yazın

Hamile falan değilim anlaşılan o ki...
Yavaş yavaş sinyaller gelmeye başladı ben umutla bekledikçe Fazlasıyla gergin ve huzursuzum
Bir haftadır da sürekli düşünmekten başıma ağrılar girdi...
Birde bugün biraz hesap yaptık oturup eşimle... Durum iç açıcı değil... Gelen kısmetiyle gelir değil mi buna inanmak istiyorum...
Herşey birbirine girdi:S Bağıra bağıra ağlamak istiyorum... offfffffff

Üzülme canım benim.. Rabbim yardımcın olsun.. Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin tatlım.. Mide bulantıların çoksa doktoruna söyle hamilelerin kullanabileceği bulantı ilacından verebilir.. ben kullanmıştım.. Ağlayıp da kendini daha fazla üzme olurmu? Bizide üzersin yoksa..

1 yıl dolmadan doktorlar test ya da tedavi yapmıyormuş. Ama geçenlerde 6 ay bebek olmazsa test yaptırılabileceğini okudum. Sperm hareketi sağlayan kürler denenebilir, KK'da maşallah envai çeşit yöntem anlatılıyor onlara bakabilirsin. En önemlisi moralini yüksek tutacaksın. Yoksa stresten yumurtalıklar etkileniyor

Slm kızlarrr

Nasılsınız

Ben iyiyim çok şükür. Bu ay bebek olmamasına neredeyse sevinir hale geldim Hanımlar aklımı çeldi gez, toz vaktin varken. Bebek olunca en az 4 yıl bir yere gidemezsin diye. Ama gözlerimde bebek aşkını görünce de sen niyete girmişsin diyorlar.

Canım stres yapma bebişine yazık. Sen elinden geleni yap olmazsa vardır bir hayır de. Ben de gireceğim sınava. Gerçi benim tuzum kuru oluyor sana göre en azından bir işim var. Allah sana da nasip eder inşallah.

Göbek düşmesi nedir anlamadım

Bebeğin rızkının telaşına düşüp bebek hayallerinden asla vazgeçme. Rabbim gücenir belki. Kimin çocuğu olduysa hiç ummadık kapılar açıldı, evine bereket geldi.
Ben de ilk aylar çok borcumuz var bebek düşünemeyiz diyordum uyardı büyüklerim beni. Yanlış cümleler kurup ne Rabbimizi darıltalım ne de biyoenerjimizi azaltalım, değil mi
Allah'ın izniyle neler olur. Sen manevi olarak bebeğine hazırlık yap, gerisi Rabbimin bileceği iş.

Günaydın kızlar

Dün yeğenimi parka götürdük eşimle (3 yaşında kendisi) Peşinde koşturduk salıncakta salladık.Eşim diyorki kendi çocuğumuzu sallasaydık ne güzel olurdu :)

meleksimam kuzum üzülme iyi düşün iyi olsun.Böyle kötü enerjiyi üstüne çekersin.Olacağı varsada olmaz.Hem ağlıyorsun bebeğinede yazık.Neydi bebek bu durumlardan etkileniyor ve doğduğunda bebeğin sıkıntısı daha çok oluyormuş..Unutma bunu

Acemiperi bende bazen diyorum çocuk olunca zor olacak birkaç yıl ama nereye kadar çocuksuz olacaz.

merciminik Herzaman hesaplar birbirini tutmuyor.Üzülmeye değmez herşey olucağına varıyor bu hayatta..

ksura bakma kaç gündür giremedim ve cevap veremedim
benim çocuk olmayla ilgili bir sorun yok şu anda daha ilk denememizdi
ama fitili kullansaydın keşke sonra sıkıntın artmasın
inşaallah istediğin en kısa sürede bebeğin olur

İlk ayımız olmasına rağmen eşimle hep sanki bu ay bebişimizi beklemeye başlayackmışız gibi gelmişti.Ama bugün tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu.Ne kadar zor ya beklemek.Açıkcası eşimi de zar zor ikna etmiştim.Şimdi o benden daha çok hevesli ve benden daha çok üzülüyo olmayışına Maddiyat konusunda annemde kızdı bugün biraz. Rabbim rızkını verir nasıl olsa değilmi.

Canım ben de korunmayı yeni bıraktım. İlk ay 15 gün kadar olabildi denemeler. Benim etrafımda bir kerede hamile kalanlar ve bu aylarda hamile kalanlar çok olunca ben de heralde hemen hamile kalırım beklentisine girdim sanırım. Vücudum da bana oyun oynadı birçok hamilelik belirtisi gösterdi Hamile olmadığımı anlayınca da bozuldum.

Halbuki ne alakası var. Ortada bariz bir sağlık sorunu yokken bu tür yersiz kaygılar hayatı kötüleştirmekten başka bir işe yaramıyor.

Ben hazirandan ümitliyim. O da olmazsa temmuz, o da olmazsa ağustos, o da olmazsa .....

Haklısın canım.Kaygılar gerçekten insanı daha fazla yıpratıyor.Hemde hiç yere. Ben de artık haziranı bekleyeceğim. Seninde söylediğin gibi etrafımda ilk denemede hamile kalan birçok kişi var. Bu yüzden de fazla ümitlendim sanırım.Hadi bakalım gelsin haziran:) Ama bebişlerimizle gelsinnnn:))

ahh o negatif sonuçlar ((( evde yaptıyodum hep test,en son negatif çıktığında eşim,bana söylemeden yap testi,pozitifse söyle,heyecanlanıyorum,hevesleniyorum sonrada üzülüyorum diyodu en son hamile olduğuma emin olduğumda hastanede yaptıralım dedim,o zmn kandan baksınlar daha çabuk çıkıyomuş diye tartıştık,ama mecburen idrardan yaptırdık akşam saatiydi,kan olsaydı incelemesi bir sonraki gün olacaktı çünkü personel yoktu,bende epey heycanlanmıştım bi gün daha beklemek istememştim,baba oluyosun dediğimde küstük :) kandan baktırmadım diye kızmıştı bana :) 4yıllık evliliğimizin üzerine istedik bebek,ama birde ben ameliyat oldum rahimde perde vardı,ameliyat olmadan anne olma şansım yoktu,5 ay sonrada sevindirdi bizi rabbim. inşallahh darısı başınıza,hiç üzülme maddi açıdan,ilk bebeğini düşünüyosun 4. 5. değilki,rabbim verceği zamanı iyi bilir,hayırlısıyla versin,tümmm gönlümle diledim senin için,çünkü bende 1 sene bekledim bebek çok zor,ama tabi sorun varmış ondan olmuyomuş,kesildik biçildik,oldu :) şunuda hatırlatmak isterim,yumurtlama dönemini hesapla,o dönemde 3 günde bir daha olasılıklı olduğunu unutma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…