merhaba arkadaşlar çok şükür bir derdim yok belki başına gelen vardır diye sormak istedim bi tane evladım var 3 yaşında şimdi 9 haftalık hamileyim benim kardeşim erkek olucak diyo bende bi kere şaka yaptık doktor kız dedi kardeşine dedim yalancılık yapma erkek o diyorum diyo böyle hissedip doğru çıkan varmı
Ay aklıma birşey geldi konuyu görünce. Bir tanıdığımın oglu 8 yasindayken annesi hamile kaldı. Ikiz. 2 side kız ve tek yumurta ikizi
Kizlar doğdu
E hani sen kardes istiyordun falan dediler oglana
O da anne babasina
"Ben sizden 1 tane istedim siz 2 tane yaptiniz. Hem ben sizden erkek istedim mac oynayacaktik ama kız oldular" dedi hehehehe cocuk istesimdi kıskanıyor kardeslerini ruj surmeyin duzgun giyinin vs
İlk çocuğum kız arkadaşım hamileydi onun için sorduk kız erkek diyordu bitane seç dedik hayır kız erkek dedi hepbatılher şekilde yüzde 50 ihtimal var.önceden atan-tutan olur ancak.çocuğunuzun cinsiyeti ne? erkekse erkek kardeş istiyordur yanına ondan tutturmuştur.kızsa , erkek kardeşi olanı görmüştür öyle olacak zannediyordur vs vs
Tabiki rabbimden başka kimse bilemez masum çocuklar oyüzden dedim belki kardeşini hisseden çocuklar vardırO kendıne arkadaş aradıgı ıcın erkek dıyordur. Olcak şey mi yoksa
Bir sorun çıkarmadı çocuğumu gözlemledim oyüzden söyledik yani sıkıntı yaşamadık psikolojisi açısından çok şükürHissedeceğini sanmıyorum
Ama çok erken söylemişsiniz. 3 aydan sonra söylemek daha doğru geliyor bana.
merhaba arkadaşlar çok şükür bir derdim yok belki başına gelen vardır diye sormak istedim bi tane evladım var 3 yaşında şimdi 9 haftalık hamileyim benim kardeşim erkek olucak diyo bende bi kere şaka yaptık doktor kız dedi kardeşine dedim yalancılık yapma erkek o diyorum diyo böyle hissedip doğru çıkan varmı
Erkenden kasıt kıskançlıktan ziyade bu yaş çocuklarda zaman kavramı net olmadığı için bebeğin ne zaman geleceğini anlamıyorlar ve uzun beklemek onlara göre değil ayrıca ilk aylarda yaşadığınız sıkıntıları da bebek yapıyor sanıklarından onu anneye zarar verecek biri olarak görebiliyorlar yani şimdiden kıskanması mümkün değil zaten başına ne geleceğini ne yaşayacağını bilmiyorBir sorun çıkarmadı çocuğumu gözlemledim oyüzden söyledik yani sıkıntı yaşamadık psikolojisi açısından çok şükür
İlk defa duyuyorum bunu :)Büyük çocuğuna testi mi bardak mı diye sor.. Bana çocukken halamın kv si sormuştu o zaman 3 yaşındaydım kardeşim olacaktı. Testi demiştim. Kız testi, erkek bardakmış.. Yiyenime de sordum onda da doğru çıktı..
Benm kızım var kardeşine erkek diye ısrar ediyo oyüzden şaşırdım sordum soruyuBenim bir akrabamın çocuğu (erkek) annesi hamileyken hep erkek olacağını söylemişti. Doktor kız demişti. Sonra 20 haftalıkken gerçekten de erkek olduğunu öğrendiler. Ama tabi bu tesadüf. Sonuçta %50 ihtimal var. Ve çocuklar kendi cinsiyetinden bir kardeş isterler.
Hayırlısı artık:)O minik kuslarin da bir hayal dünyası var ya kimbilir ne düşündü de öyle karar verdi hisle alakali olmuyor istekleriyle oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?