İlk çocuğunuz ikincinin cinsiyetini hissettimi

Arkadaşım hamileydi kızıma sorduk kızmı erkemi olcak diye oda kız erkek diyodu bitane seç dedik hayır kız erkek diyorum dedi ve ikizleri oldu bir kız erkek banada diyo kardeşim erkek diye oyüzden meraktan sordum bakalm hislerinde yanılacakmı yoksa doğrumu:)

Evet düşüncekerinizde haklısınız ben sürekli hastaneye girtim bu ara hamilelik yüzünden kızımı bırakrken hastaneye gidip hemen geleceğim dedim bebek yüzünden olduğunu daha düşünmedi çok kafa yormuyor sadece abla olacağım ben büyüdüm diyip duruyor

İkizler tatlı olmus yahu =)

Kızım hep kız dedi,kız isimleri buldu,erkek olduğunu öğrenince çok üzüldü bikaç gün sonra kabul etti. Bizde kızımın tahmini çıkmadı.

Bende kızıma hamileyken hep erkek dedi etrafım ama bi ben ikna olamıyordum kesin kız dedim kız çıktı şimdi de kızın olur dediler ben yine ikna olamıyorum kesin kız diyemiyorum kendi kızımda hep anne benm kardeşim erkek diyo bakalım heycanla bekliyoruz çıkacakmı hisleri kızımın

Altı yaşında kızım ,sanırım daha çok gönüllerinden geçeni söylüyorlar :)
Evet belkide :) kızımda ilk başta kız olsun dedi bir kere sonrada hayır erkek ben biliyorum demeye başladı ogün bugün yanılmadan erkek diyo bakalm

Tabiki rabbimden başka kimse bilemez masum çocuklar oyüzden dedim belki kardeşini hisseden çocuklar vardır

Çocuklar melek olduğu için içlerine doğuyor mu diye düşündünüz sanırım hep srarlar çocuklara benim oğlumda yazık sürekli annemin karnında kardeşim var diyor ama maalesef olmadı daha..

Çocuklar melek olduğu için içlerine doğuyor mu diye düşündünüz sanırım hep srarlar çocuklara benim oğlumda yazık sürekli annemin karnında kardeşim var diyor ama maalesef olmadı daha..
Rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah bende bir senenin sonunda kaldm rabbim vereceği zamanı bilir hep dedim

Benim
Ikincide herkes kiz diyodu.. niye? Cunku oyle istiyolardi:)) oyle olmadi ..
Benmde ilk çocuğuma erkek dediler kız oldu şimdide senin oğlun olmaz buda kız diyolar ama nedense üzülmüyorum gülesim geliyo çünkü kızımada erkek dediler kız çıkmştı

Benim oğlum da kardeşi için sürekli erkek olucak diyodu,adı Hasan olucak diyodu (ne alaka ise) doktor ısrarla kız diyor tabi. Herkes çocuğa malum olur diyordu erkek bekliyordu. e tabi ki bi doğdu kız :)

Benim oğlum da kardeşi için sürekli erkek olucak diyodu,adı Hasan olucak diyodu (ne alaka ise) doktor ısrarla kız diyor tabi. Herkes çocuğa malum olur diyordu erkek bekliyordu. e tabi ki bi doğdu kız :)
Oy çok sevindim sizin adınıza :) sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah

Henüz ilk çocuğuma hamileyim ama ben kardesimi hissetmistim. 4 yaşındaydım kız olacak kardeşim adı da şu olacak diyordum. Daha annemin karnı bile belli değildi :) hatta sen varsın ya bir tanede erkek olsun diyorlardı ortalığı yıkıyordum.
Kız oldu, adını da benim dediğim şekilde koydu annem ve babam :)

kendi bebeğinizi hissediyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…