- 31 Ocak 2015
- 482
- 451
- 103
- Konu Sahibi revan_revan
-
Cnm ovulasyon donemin gecti mi?anladım canım ikimiz de bir hafta bekleyelim zaten adet olacaksak anlarız.benim bu ay ilk denemem ama şu ovulasyon testi umutlandırıdı beni heyecanla bekliyorum :)
Aa adet gununun 10 gun gecikmesiyle mi tes yapiyorlar ??10 gün kaldı canım yapar belki die 2 gün gecti dedim yapmadı
Merhaba canm bilmiyorm ki biz calısmadık yumurtlamadan snraHerkes nereye gitti bekleyişte olanlar ne durumdasınız ?
Hemen atayım tatlımCnm ovulasyon testini tekrarlar misin? Negatif olmasi gereken surecte pozitif olmasi ve daha once yaptigin teste gore koyuluk durumunu gozlemlemis olalim
Aaaa neyse sekerim buradan devam edelim o zaman zaten 4 kişiyizCnm merhaba, egitim amacli 3 gundur sehir disindaydim. Yeni dondum.watsapp olayini diger hanimlarla konusup ayarlayabilirsiniz ama ben aranizda olamicam. Tlfonum yeterince akilli degil
Öle dedi bilmiyrum canm doktordan doktora degişirAa adet gununun 10 gun gecikmesiyle mi tes yapiyorlar ??
Cnm gebelik testinde bisey gormedim ama henuz orda pozitif olmasi icin erken. Lakin ovulasyon testin bayagi koyu. Yumurtlama doneminde-yumurtanin vucutta bulundugu surece bi hormon salgiliyor vucudumuz. Ovulasyon cubuklari bu hormonun yada maddenin varligina gore pozitif olur. Cnm çok gecmeden ilk mujdeli haber senden gelecege benziyor somut isaretler
İnş tatlım tesekkr ederim acıklama içinCnm gebelik testinde bisey gormedim ama henuz orda pozitif olmasi icin erken. Lakin ovulasyon testin bayagi koyu. Yumurtlama doneminde-yumurtanin vucutta bulundugu surece bi hormon salgiliyor vucudumuz. Ovulasyon cubuklari bu hormonun yada maddenin varligina gore pozitif olur. Cnm çok gecmeden ilk mujdeli haber senden gelecege benziyor somut isaretlersen yinede forumdan bi oku benzer basliklari icin rahat etsin
Ay bence var ya ben görüyorumEki Görüntüle 1713004
Sabah idrarımla gebelik testi yaptım gölge olarak var mı cizgi kızlarrr
Tamm canm haber veririm yapıp sabahdan atarım resmi geneAy bence var ya ben görüyorumyarın sabah yine yap haber ver ya . Ay Hadi inş kıııız
Geçti Can'ım ama üç gündür koyu çıkıyor yine de umutlanmak istemiyorum bekleyip göreceğiz salı günü beklenen adetCnm ovulasyon donemin gecti mi?
Oh bir sey kalmamis o zamanGeçti Can'ım ama üç gündür koyu çıkıyor yine de umutlanmak istemiyorum bekleyip göreceğiz salı günü beklenen adet
İnşallah Can'ımOh bir sey kalmamis o zamanins olumlu haberler aliriz en kisa zamanda
Hadi inşallah güzel haberler ver bizetatlım suan bisey yok sol kasıgımda agrım oluyor bisey batıyor gibi sanki sırtoımda agrım var birde sabah midem bulandı bunlar dısında yok gebelik testi yaptım sabah çizgi var yok gibi yarın sabah gene yapacagım
İçimden bir his hamilesin diyor inş güzel haberlerini alırıztatlım suan bisey yok sol kasıgımda agrım oluyor bisey batıyor gibi sanki sırtoımda agrım var birde sabah midem bulandı bunlar dısında yok gebelik testi yaptım sabah çizgi var yok gibi yarın sabah gene yapacagım
İnş canım inş hepimiz hamiş olalım :)İçimden bir his hamilesin diyor inş güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?