- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi revan_revan
-
İnş canım hamişlerle dolsun sayfan akıntı takibi yapıyorm beyaz suan yumurtam catladıgında seffafdıCnm şahsen iyiyim :) sorduğun için tşk ederimHeyecanla birinin çift çizgi müjdesi vermesini bekliyorum :) Uğur olsun sayfa bereketlensin, hamiş müjdeleri peşpeşe gelsin inşallah. Bu arada akıntı takibi yapmayı unutma cnm. :)
Aminnn tatlım az kalmıs ilk haber senden gelir inş :)Evet beklemek hem zor hem çok heyecanlı benim de 8 gün kaldı . Dün akşam sağ kasığıma bi Ağrı girdi benim de bi süre sonra geçti inşallah hayırlara vesile olur Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Cnm öncelikle geçmiş olsun ve derdinizin şifası tez zuhur eder inşallah.. Benim de bir akrabam mecburi bir kürtaj sonrası hamile kalamıyordu. Dr. unu değiştirdi sanada dedikleri gibi operasyon sonrası bir sorun oluştuğundan şüphelenilerek hısteroskopi yapıldı ve o ay hamile kaldı :) Allah tez nasip eder inşallah :)mrbbb bayanlar....bızımde suan kı sorun esımde ılerı hız sıfır...varıkosel dedıler...2 yıl once amelıyat oldu...asılama oldum sonuc negatıf...folık asıt cokkk kullandım halada kullanıyorum...hsg bakıldı sonuc temız...yumurtlama donemlerım gayet ıyı...dogal yoldan hamıle kaldım gelısmedı kurtaj oldum...derken bu ay tup bebek yaptırdık bende hersey yolunda ıdı...esımın yıne ılerı hız sıfır ve morfolojıde 1...sonuc kımyasal gebeık oldu...kanamam oldu ama dustumu bılmıyorum...korkuyorum dr a gtmeye artık sıkıldım...adet olmayı beklıyorum dr son care olmadı genetık test yaptırın dedı...bende daha once kurtaj oldugum ıcın rahımde sorun olusmus olabılırmıs...hısteroskopı olabılır...bakalım sonuc sımdılık bu ama dr um masallah bekleyın ınsallah olur dıyo...rabbım herkesın yardımcısı olsun..suan vıtamınlerımız var ve kur denıyoruz
Cnm bu güzel bişey :) kuruluk yaşamamakta bir belirti sonuçta :) pozitif düşünelim sonuçlarda pozitif olsunİnş canım hamişlerle dolsun sayfan akıntı takibi yapıyorm beyaz suan yumurtam catladıgında seffafdı
Ovulasyon dönemi sonrası vajinal kuruluk olur normal şartlarda. Cnm sende durum ne ?26-27 di sanırım ovulasyon benim değişiyor 35 günde bir adet oluyorum
Aminnn inş canım sabahdan beri forumlarda dolasıyorum yapacak bisey bulamıyrum beklerkenCnm bu güzel bişey :) kuruluk yaşamamakta bir belirti sonuçta :) pozitif düşünelim sonuçlarda pozitif olsun
Çalışmalara başlayıp bu heyecanlı bekleyişi yaşayacağım vakti iple çekiyorum:) sonuç güzel olunca beklemekte güzelAmi
Aminnn inş canım sabahdan beri forumlarda dolasıyorum yapacak bisey bulamıyrum beklerken
Hadi bakalım ne zaman senin ovulasyon günü canm :)Çalışmalara başlayıp bu heyecanlı bekleyişi yaşayacağım vakti iple çekiyorum:) sonuç güzel olunca beklemekte güzel
Ay inşallah Can'ım ya ne güzel dedinAminnn tatlım az kalmıs ilk haber senden gelir inş :)
Can'ım ben bu akıntı olayını pek anlayamıyorum galiba o yüzden bilemiyorum ama yok sanırım şuanOvulasyon dönemi sonrası vajinal kuruluk olur normal şartlarda. Cnm sende durum ne ?
cnm benim bat 8-9 aralık. Son bir testim kaldı. Ovulasyon tarihimde 20 aralık gibi :) saatler gün oldu nazarımdaHadi bakalım ne zaman senin ovulasyon günü canm :)
Cnm belirtiler bir bir yoklamaya başladıkça bilgilendirirsin artık bizi :) Son birşey daha vücut ısın ne durumda ? düzenli takio yapıyor musun?Can'ım ben bu akıntı olayını pek anlayamıyorum galiba o yüzden bilemiyorum ama yok sanırım şuan
Cnm hoşgeldin Allah hepimize tez zamanda yavrucaklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin :) kaç aydır deniyorsun ?Ah ahh bndee ilk cocuga hasretimm gel artikk melegimmmm
İnşallah Can'ım ağzından bal damlıyor :) ama bu ay umutlu değilim nedense sonuçta ilk denemelerimiz hemen ilk ay olur mu bilemiyorum . Ama olması için dua ediyorum tabi ki Bi de vücut ısımı hiç ölçmedim Canım . Vücut ısısı ne Zaman yükseliyor sadece yumurtlama olduğunda mıCnm belirtiler bir bir yoklamaya başladıkça bilgilendirirsin artık bizi :) Son birşey daha vücut ısın ne durumda ? düzenli takio yapıyor musun?
Az kalmıs canım sabret sen 10 gibi yapmaya basla ovulasyon testlerini kacırma günücnm benim bat 8-9 aralık. Son bir testim kaldı. Ovulasyon tarihimde 20 aralık gibi :) saatler gün oldu nazarımda
Can'ım adetine ne kadar kaldı bazen birden fazla yumurtlama olabiliyor bi de hamile olunca da ovulasyon testi adetten önce iki çizgi olabiliyormuş kaç kişide okumuştum bunu hayırlısı artık :)BENİM YUMURTLAMADAN SONRA 16.GÜN VE 17.GÜN ÇİZGİM KAYBOLDU BUGÜN 18.GÜN SABAH TEST YAPTIM RESİMDEKİ GİBİ ÇİZGİM CIKTI GENE Mİ YUMURTLUYORUM ACABA BEYAZ AKINTIM VAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?