'İLK ÇOCUK' heyecanı için hazırlık ve çalışmalar :)

İnş canım hamişlerle dolsun sayfan akıntı takibi yapıyorm beyaz suan yumurtam catladıgında seffafdı

Cnm öncelikle geçmiş olsun ve derdinizin şifası tez zuhur eder inşallah.. Benim de bir akrabam mecburi bir kürtaj sonrası hamile kalamıyordu. Dr. unu değiştirdi sanada dedikleri gibi operasyon sonrası bir sorun oluştuğundan şüphelenilerek hısteroskopi yapıldı ve o ay hamile kaldı :) Allah tez nasip eder inşallah :)

Cnm belirtiler bir bir yoklamaya başladıkça bilgilendirirsin artık bizi :) Son birşey daha vücut ısın ne durumda ? düzenli takio yapıyor musun?
İnşallah Can'ım ağzından bal damlıyor :) ama bu ay umutlu değilim nedense sonuçta ilk denemelerimiz hemen ilk ay olur mu bilemiyorum . Ama olması için dua ediyorum tabi ki Bi de vücut ısımı hiç ölçmedim Canım . Vücut ısısı ne Zaman yükseliyor sadece yumurtlama olduğunda mı

BENİM YUMURTLAMADAN SONRA 16.GÜN VE 17.GÜN ÇİZGİM KAYBOLDU BUGÜN 18.GÜN SABAH TEST YAPTIM RESİMDEKİ GİBİ ÇİZGİM CIKTI GENE Mİ YUMURTLUYORUM ACABA BEYAZ AKINTIM VAR

Eklentiler

• IMG_3693.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_3685.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_3707.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 48
BENİM YUMURTLAMADAN SONRA 16.GÜN VE 17.GÜN ÇİZGİM KAYBOLDU BUGÜN 18.GÜN SABAH TEST YAPTIM RESİMDEKİ GİBİ ÇİZGİM CIKTI GENE Mİ YUMURTLUYORUM ACABA BEYAZ AKINTIM VAR
Can'ım adetine ne kadar kaldı bazen birden fazla yumurtlama olabiliyor bi de hamile olunca da ovulasyon testi adetten önce iki çizgi olabiliyormuş kaç kişide okumuştum bunu hayırlısı artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…