- 31 Ocak 2015
- 482
- 451
- 103
- Konu Sahibi revan_revan
-
Cnm hadi iyi değerlendir bu günleri :) önümüzdeki ay senden de bi müjdeli haber alalımKızlar. Sanırım ovü dönemine girdim. Belirgin çift çizgi var. Eşim bugun çalışmıyordu bugünü değerlendirdik. 45 dk falan yastık koyup ayakları havaya diktim . 9 gibi testi yine yapmayı planlıyorum .revan_revan gibi benimde ovu döneminde kan geliyor akıntıyla karışık. Netten baktığım kadarıyla ovu dönemimizde oluyormuş bu. Anlamak için iyiymiş ama beni huylandırıyor. Bir daha doktor gittiğimde sorıcam . Sen benden önce gidersen muhakkak sor . Şimdi önümüzde ki bir kaç günü değerlendirip 27 aralığı sabırsızlıkla bekliyorum .
Cnm sende son durumlar ne ? belirtiler devam ediyor muinş tatlım bu ay olur
bende durum kasık agrısı şeklinde devam karnımın alt bölgesinde devam ediyor agrım 4 günüm kaldı adeteCnm sende son durumlar ne ? belirtiler devam ediyor mu
Cnm peki sen ne hissediyorsun, icinden gecen sonuc ne?bende durum kasık agrısı şeklinde devam karnımın alt bölgesinde devam ediyor agrım 4 günüm kaldı adete
Umudummm var ama bilmiyorum suan karısık :)Cnm peki sen ne hissediyorsun, icinden gecen sonuc ne?
Cnm bu durumda bir şey söylemek zor... Olsun herhangi bir sağlık sorunun yok, tahlil sonuçlarında temiz :) Nasip olacağı vaktini bekliyor bebeğinBen bugün kan testi yaptırdım sonuc negatif 1.20 cıktı 18-20 si arası adetim hayırlısı olsun
Cnm sende son durum ne? kan testi yaptırdın mı?Çok sağol Can'ım benim tabi ki de anca beraber kanca beraber
İnş canım kırmızı görene kadar umudum var hala gec döllenme olabilir belki de :)Cnm bu durumda bir şey söylemek zor... Olsun herhangi bir sağlık sorunun yok, tahlil sonuçlarında temiz :) Nasip olacağı vaktini bekliyor bebeğin
Umut çok güzel birşey :) hayırlısıİnş canım kırmızı görene kadar umudum var hala gec döllenme olabilir belki de :)
Cnm hosgeldin aramıza :) bende heyecan ile batimin bitmesini bekliyorum ilk deneme icin :)Merhabalar bende araniza katilmak istiyorum ilk cocuk ilk deneme bata 1gun var ☺ 4gun kala kan testi verdim negatif cikti bu aydan pek umudum kalmadi ovulasyon testi bile aldim gelecek ay icin hadi bakalim ☺
Canim sen de aramiza hosgeldin :) umarim esinizde de bir sıkıntı cıkmaz müjdeli haber verenlerden olursun. Peki bu ay digerlerine nazaran farkli birseyler var mi ?merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak ıstıyorum.
sat:21 .11.2015 bat:18.12.2015
aylardır denemelerdeyız. ama henuz mujdelı bır sonuc alamadık.
ben doktora gıttım. hormon temız. yumurtalıklarım temız ve duzenlı catlamalar oluyor. adet gayet duzenlı.
bır sıkıntı göremedı doktorum açlık şekeri haricinde. bu ayda olmazsa esım doktora gıdecek bakalım.
kum dökme vb bısı var mı ve sperm degerlendırmesı ıcın hakkımızda hayırlısı
Evet Can'ım ilk kan testim 571 çıktı çok şükürCnm sende son durum ne? kan testi yaptırdın mı?
evettt mini mikimiz hamişşş darısı tüm isteyenlereEvet Can'ım ilk kan testim 571 çıktı çok şükür
Amin Can'ım inşallahevettt mini mikimiz hamişşş darısı tüm isteyenlere
Canim sen de aramiza hosgeldin :) umarim esinizde de bir sıkıntı cıkmaz müjdeli haber verenlerden olursun. Peki bu ay digerlerine nazaran farkli birseyler var mi ?
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah Allah bu mutluluğu herkese nasip eder en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?