'İLK ÇOCUK' heyecanı için hazırlık ve çalışmalar :)

Cnm hadi iyi değerlendir bu günleri :) önümüzdeki ay senden de bi müjdeli haber alalım

Ben bugün kan testi yaptırdım sonuc negatif 1.20 cıktı 18-20 si arası adetim hayırlısı olsun

Merhabalar bende araniza katilmak istiyorum ilk cocuk ilk deneme bata 1gun var ☺ 4gun kala kan testi verdim negatif cikti bu aydan pek umudum kalmadi ovulasyon testi bile aldim gelecek ay icin hadi bakalim ☺

Merhabalar bende araniza katilmak istiyorum ilk cocuk ilk deneme bata 1gun var ☺ 4gun kala kan testi verdim negatif cikti bu aydan pek umudum kalmadi ovulasyon testi bile aldim gelecek ay icin hadi bakalim ☺
Cnm hosgeldin aramıza :) bende heyecan ile batimin bitmesini bekliyorum ilk deneme icin :)
Umarim bu ay guzel haberler aliriz :)

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak ıstıyorum.
sat:21 .11.2015 bat:18.12.2015

aylardır denemelerdeyız. ama henuz mujdelı bır sonuc alamadık.
ben doktora gıttım. hormon temız. yumurtalıklarım temız ve duzenlı catlamalar oluyor. adet gayet duzenlı.
bır sıkıntı göremedı doktorum açlık şekeri haricinde. bu ayda olmazsa esım doktora gıdecek bakalım.
kum dökme vb bısı var mı ve sperm degerlendırmesı ıcın hakkımızda hayırlısı

Canim sen de aramiza hosgeldin :) umarim esinizde de bir sıkıntı cıkmaz müjdeli haber verenlerden olursun. Peki bu ay digerlerine nazaran farkli birseyler var mi ?

Canim sen de aramiza hosgeldin :) umarim esinizde de bir sıkıntı cıkmaz müjdeli haber verenlerden olursun. Peki bu ay digerlerine nazaran farkli birseyler var mi ?

yanı bılemıyorum kı ;
bazı kucuk detayları sanırım psikolojik olarak buyutup kendımı heyecanlandırıyorum.

ama bu ay özellıkle bır kac sabah oldu, kasıgımda uyanırken şiddetli bir sancı yan tarafıma bıle dönemedım bı an cok kotuydu.. ( ayıptır sölemesi aşırı gaz problemi )
adet dönemım yaklastıgından mıdır bılmem çok fazla idrara cıkma vb.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah Allah bu mutluluğu herkese nasip eder en kısa zamanda

teşekkür ederim. hoş bulduk sizin adınıza da çok çook sevındım. inşallah sağlıkla kucagınıza aldıgınız gunlerı de nasıp eder rabbım. darısı basımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…