- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi revan_revan
-
İlk sıra senn tatlım senden snra ben :)Hadi inşallah güzel haberler ver bize
Cnm ne yaptın? sabah test yaptın mı ??İlk sıra senn tatlım senden snra ben :)
dün sabah yaptım bugünde yaptım birsey yok dün sabahkinde cizgi saatler sonra cıktı sanırım bugün bakınca gördüm resminide atayım birazdanCnm ne yaptın? sabah test yaptın mı ??
cnm ilk bakışta burada bir şey göremedim ama dikkatlice bakınca gölge gibi birşey var gibi.
Can'ım ya ağzından bal damlıyor inşallah inşallah hepimiz Mutlu haber alalımcnm ilk bakışta burada bir şey göremedim ama dikkatlice bakınca gölge gibi birşey var gibi.
İç sesim senin vemini_miki nin hamile olduğu konusunda çok ısrarlı
İnş canım bnm 6. Hislern kuvvetlimi :)cnm ilk bakışta burada bir şey göremedim ama dikkatlice bakınca gölge gibi birşey var gibi.
İç sesim senin vemini_miki nin hamile olduğu konusunda çok ısrarlı
Maşallahh canımm öle sevindim ki saglıkla kucagına al bize belirtilerinden bahset hep birlikte öğrenelimRevan cım içine doğmuş gerçekten bak ben dayanamadım test yaptım inanamıyorum hamileyim
Çok sağol Can'ım benim tabi ki de anca beraber kanca beraberMaşallahh canımm öle sevindim ki saglıkla kucagına al bize belirtilerinden bahset hep birlikte öğrenelim
Cnm hislerim kuvvetlidir. en azından çevremdekiler öyle söylüyor :))İnş canım bnm 6. Hislern kuvvetlimi :)
Cnm hayırlı olsun sayfamızın ilk hamiş müjdesi :) Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :)Revan cım içine doğmuş gerçekten bak ben dayanamadım test yaptım inanamıyorum hamileyim
Teşekkürler Can'ımTebrik ederimmm ne güzel haberler .
yumurtlama zamanın bugün degerlendir bugünü yarını mutlaka es gecmeKızlar. Sanırım ovü dönemine girdim. Belirgin çift çizgi var. Eşim bugun çalışmıyordu bugünü değerlendirdik. 45 dk falan yastık koyup ayakları havaya diktim . 9 gibi testi yine yapmayı planlıyorum .revan_revan gibi benimde ovu döneminde kan geliyor akıntıyla karışık. Netten baktığım kadarıyla ovu dönemimizde oluyormuş bu. Anlamak için iyiymiş ama beni huylandırıyor. Bir daha doktor gittiğimde sorıcam . Sen benden önce gidersen muhakkak sor . Şimdi önümüzde ki bir kaç günü değerlendirip 27 aralığı sabırsızlıkla bekliyorum .
inş tatlım bu ay olurBana dua edin kızlar .bu ay yüzüm güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?