'İLK ÇOCUK' heyecanı için hazırlık ve çalışmalar :)

11
Can'ım adetine ne kadar kaldı bazen birden fazla yumurtlama olabiliyor bi de hamile olunca da ovulasyon testi adetten önce iki çizgi olabiliyormuş kaç kişide okumuştum bunu hayırlısı artık :)
gün kaldı canım adetime sol kasıgımdaki agrı gecmedi 5 gündür hiç sürekli var bakalım hayırlısı olmadı kan testi yaptıracagım

Cnm vücut ısısı ovulasın Zaman'ı yukseliyor döllenme gerçekleşirse ısı sabit kalıyor

kızlar benim adetime bi hafta kaldı son günlerde iyice silikleşen ovulasyon testim iki gündür koyu çıkıyor ümitlensem mi acaba yok yok hemen ümitlenmiyim :) kanıtlanmış bişey yok sonuçta

kızlar benim adetime bi hafta kaldı son günlerde iyice silikleşen ovulasyon testim iki gündür koyu çıkıyor ümitlensem mi acaba yok yok hemen ümitlenmiyim :) kanıtlanmış bişey yok sonuçta
benmde o konuda kafam karısık cnım aynen bende de hiç yoktu iki gün cizgi simdilerde var bekliyorum bakalım inş hamissindir

Kızlar şimdi biz adete kadar Bebek için çalışıyoruz ama hamileysek ve bilmeden ilişkiye devam ettiğimizde bebeğe zarar verir mi ? Birkaç yerde okudum düşüğe neden olur diyo kimi yerde de bişey olmaz diyo. Şimdi bu durumda biz yumurtlamadan sonra çalışmamalı mıyız acaba çok saçma oldu çünkü Bebek için çalışıyoruz sonuçta sık sık .siz de yorum yapar mısınız bu konuda

Cnim bu surecte, ozellikle cocuk yapma amacli gerceklestirilecek cinsel iliskilerde hunharca sevismek yok. İliskinin dusuk tempoda seyri oneriliyor her ihtimale karsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…