- 31 Ocak 2015
- 482
- 451
- 103
- Konu Sahibi revan_revan
-
Cnm insallah Allah nasip eder.d 2 gunun var her turlu haberlerini bekliyoruz :))yanı bılemıyorum kı ;
bazı kucuk detayları sanırım psikolojik olarak buyutup kendımı heyecanlandırıyorum.
ama bu ay özellıkle bır kac sabah oldu, kasıgımda uyanırken şiddetli bir sancı yan tarafıma bıle dönemedım bı an cok kotuydu.. ( ayıptır sölemesi aşırı gaz problemi )
adet dönemım yaklastıgından mıdır bılmem çok fazla idrara cıkma vb.
Hosbulduk ☺gozun aydin saglikla mutlulukla buyutursun ins bebegini darisi basimizaYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah Allah bu mutluluğu herkese nasip eder en kısa zamanda
İnşallah Can'ım amin sizlere de nasip olsun bu mutlulukteşekkür ederim. hoş bulduk sizin adınıza da çok çook sevındım. inşallah sağlıkla kucagınıza aldıgınız gunlerı de nasıp eder rabbım. darısı basımıza.
İnşallah Can'ım çok teşekkür ederim herkese nasip etsin AllahHosbulduk ☺gozun aydin saglikla mutlulukla buyutursun ins bebegini darisi basimizabenim icin yeni bir ay basladi artik
Cnim erken gebelik testlerinde cikar. Ama normal gebelik testlerinde hamile kaldgin iliskinin uzerinden 10 gun gectiyse cikar.dregle 2 gun kala hamişlik varsa gebelık testınde cıkarmı ya. ben kendımı cok zor tutuyorum yapmamk ıcın.(((
Cnim erken gebelik testlerinde cikar. Ama normal gebelik testlerinde hamile kaldgin iliskinin uzerinden 10 gun gectiyse cikar.d
Cnm Belirtilerin ne durumda ?aksam dayanamayıp yaptım malesef cıkamdı sımdılık bırsey.
erken gebelık testlerı de 20-25 tl bosuna para vermek ıstemedım beleyelım bakalım bır kac gun daha
Cnm Belirtilerin ne durumda ?
hadi hayırlı olsun canım inş hersey istedigin gibi gider :)Hanımlar merhaba
Bugün çok sükür âdetim bitti. Bebegime kavusmak için ilk denemelere hazırım
İlk denemeler icin çoook uzun zamandir yaptigım arastirmalardan ogrendiğim şekilde bir plan uzerinden gitmeyi düşünüyorum
Planim şu,
Âdetimin ilk gününden beri sabah uyandigimda vücut sıcaklıgımı takip ediyorum. Boylece ovulasyon gunlerimi bilecegim. Zaten kasik agrisi servikal mukoza takiplerimi aylardir yapiyorum. Vücudumun belirtilerini takip edecegim ilk denemede.
Adetimin bittigi 5. gün ilk denemelere baslayacagim. Gün aşiri iliski düsünmüyorum çünkü okudugum yazılardan sperm sayisinda ve kalitesinde düşüşlere sebep oldugunu ögrendim. Bazi alimlerinde dedigine gore gebelik düşünen kisilerin daha fazla sperm sayisiyla ihtimali yukseltmek icin haftada 3 gün iliskiye girmeleri yeterli oluyormus.
Bende haftada 3 gün iliski olacak sekilde bir düzenleme yaptim. iliskinin olacagi gunlerde gundüzden hadis ve kıssalardan yola cıkarak zikir cekmek dua okumak gibi planlarim var
Bu ay hepimize hayirli-saglikli evlatlar nasip eder inşallah
Cnm İnşallah gelmez :) adet belirtilerin var mı? ya da hamileliğe dair meme ucu ağrısı, akıntılar filan ?bugun bat gunum. henuz gelen gıden yok ( inşallah gelmez ). ama sık sık idrara çıkıyorum.
ve dun aksam psikolojıkmıdır bılmıyorum ama ılk defa yemekten sonra mıgdem öyle cok bulandıkı afedersınız istemsız kusmak zorunda kaldım. ( sarımsak ilk defa migdeme dokunuyor) ve aksam bıraz atesım cıktı 1- 2 saat sonra da kendılıgınden gectı yuzum kırec gıbı oldu anlamadım bende enteresan seyler oluyor bu ay .
Cnım çok sağol :) Umarım hepimizin yüzü en yakın vakitte gülücüklerle dolarhadi hayırlı olsun canım inş hersey istedigin gibi gider :)
Cnm İnşallah gelmez :) adet belirtilerin var mı? ya da hamileliğe dair meme ucu ağrısı, akıntılar filan ?
cnm inşallah gönlünce olur, kırmızılar gelmez de çift çizgi müjdesi alırız inşallah :)2-3 gundur akıntım olmaya başladı. meme ucunda ağrı yok. ama adet olucagım gun olan kasık ağrılarım ve huzursuzlugum hıc yok. hayırlara vesıle olsun :):):) ınsallah gelmezde allahım bu ay yuzumuz guler.
Cnm geldi mi kırmızılar???2-3 gundur akıntım olmaya başladı. meme ucunda ağrı yok. ama adet olucagım gun olan kasık ağrılarım ve huzursuzlugum hıc yok. hayırlara vesıle olsun :):):) ınsallah gelmezde allahım bu ay yuzumuz guler.
Cnm mesajlarının altında hamilelik takvimi var :) ???Ben adet oldum kızlarrrr yeni bat 19 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?