'İLK ÇOCUK' heyecanı için hazırlık ve çalışmalar :)

Cnm insallah Allah nasip eder.d 2 gunun var her turlu haberlerini bekliyoruz :))

regle 2 gun kala hamişlik varsa gebelık testınde cıkarmı ya. ben kendımı cok zor tutuyorum yapmamk ıcın. (((

Cnim erken gebelik testlerinde cikar. Ama normal gebelik testlerinde hamile kaldgin iliskinin uzerinden 10 gun gectiyse cikar.d

aksam dayanamayıp yaptım malesef cıkamdı sımdılık bırsey.
erken gebelık testlerı de 20-25 tl bosuna para vermek ıstemedım beleyelım bakalım bır kac gun daha

Hanımlar merhaba
Bugün çok sükür âdetim bitti. Bebegime kavusmak için ilk denemelere hazırım
İlk denemeler icin çoook uzun zamandir yaptigım arastirmalardan ogrendiğim şekilde bir plan uzerinden gitmeyi düşünüyorum
Planim şu,
Âdetimin ilk gününden beri sabah uyandigimda vücut sıcaklıgımı takip ediyorum. Boylece ovulasyon gunlerimi bilecegim. Zaten kasik agrisi servikal mukoza takiplerimi aylardir yapiyorum. Vücudumun belirtilerini takip edecegim ilk denemede.
Adetimin bittigi 5. gün ilk denemelere baslayacagim. Gün aşiri iliski düsünmüyorum çünkü okudugum yazılardan sperm sayisinda ve kalitesinde düşüşlere sebep oldugunu ögrendim. Bazi alimlerinde dedigine gore gebelik düşünen kisilerin daha fazla sperm sayisiyla ihtimali yukseltmek icin haftada 3 gün iliskiye girmeleri yeterli oluyormus.
Bende haftada 3 gün iliski olacak sekilde bir düzenleme yaptim. iliskinin olacagi gunlerde gundüzden hadis ve kıssalardan yola cıkarak zikir cekmek dua okumak gibi planlarim var
Bu ay hepimize hayirli-saglikli evlatlar nasip eder inşallah

Cnm Belirtilerin ne durumda ?

bugun bat gunum. henuz gelen gıden yok ( inşallah gelmez ). ama sık sık idrara çıkıyorum.
ve dun aksam psikolojıkmıdır bılmıyorum ama ılk defa yemekten sonra mıgdem öyle cok bulandıkı afedersınız istemsız kusmak zorunda kaldım. ( sarımsak ilk defa migdeme dokunuyor) ve aksam bıraz atesım cıktı 1- 2 saat sonra da kendılıgınden gectı yuzum kırec gıbı oldu anlamadım bende enteresan seyler oluyor bu ay .

hadi hayırlı olsun canım inş hersey istedigin gibi gider :)

Cnm İnşallah gelmez :) adet belirtilerin var mı? ya da hamileliğe dair meme ucu ağrısı, akıntılar filan ?

Cnm İnşallah gelmez :) adet belirtilerin var mı? ya da hamileliğe dair meme ucu ağrısı, akıntılar filan ?

2-3 gundur akıntım olmaya başladı. meme ucunda ağrı yok. ama adet olucagım gun olan kasık ağrılarım ve huzursuzlugum hıc yok. hayırlara vesıle olsun :):):) ınsallah gelmezde allahım bu ay yuzumuz guler.

2-3 gundur akıntım olmaya başladı. meme ucunda ağrı yok. ama adet olucagım gun olan kasık ağrılarım ve huzursuzlugum hıc yok. hayırlara vesıle olsun :):):) ınsallah gelmezde allahım bu ay yuzumuz guler.
cnm inşallah gönlünce olur, kırmızılar gelmez de çift çizgi müjdesi alırız inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…