'İLK ÇOCUK' heyecanı için hazırlık ve çalışmalar :)

Kızlar merhaba. Son adet tarihimin başlangıç günü 9 Aralık bitişi 18 aralık. 4. senemizde bu ay ilk denemelere başlıyacakken eşimi birden bir korku sardı ve ona zaman vermemi istedi çok bozulmuş olsam da kabul ettim. Aradan tam 10 gün geçti ve eşim kendini hazır hissettiğini söyledi. Ne hikmetse tam da yumurlama günüm. (Bu arada adetime 9-10 gün kala yumurtluyorum periyotlarım 30 gün).
Anlıyacağınız korunmasız tek bir ilişki ve çokta ümitli olmasamda bat tarihi 9 ocak. Hadi hayırlısı bakalım.

Pardon kızlar bat 6 ocak.

Hanımlar görüşmeyeli neler yaptınız? bu aydan ümitli olanlar var mı?

canım benım bugun doktor randevum vardı. ama malesef belim için. bel fıtıgı oldugunu sağ bacak kaslarına zarar vermeye basladıgını soyledı doktor. amelıyat olmam lazımmış ama öncesnde bıraz kilo verıp fızık tedavı önerdı.

kafam cok karısık ne yapacagım bılmıyorum. zaten belimden çok şikayetım vardı. fıtık oldugunu dusunmemıstım.

bel fıtıgı ıle hamılelıgı kaldırabılırmıyım acaba merak ıcındeyım hakkımızda hayırlısı.
kadın dogum doktoruna da gıdecegız bu ay bakalım ne olacak.

Cnm çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Benim annemde ileri derece bel ve boyun fıtığı var ve doktorlar ameliyat konusunda ısrar etselerde annem kabul etmedi. Üstüne iki kardeşimi dünyaya getirdi çok şükür. İçini ferah tut sen

Selam bayanlar bir suredir bakamiyorum pek buralara bu ay ovulasyon testi kullaniyorum henuz cizgim silik bakalim neler olarak bu ay Heycanla bekliyorum siz neler yaptiniz yeni hamilelerimiz var mi

Selam bayanlar bir suredir bakamiyorum pek buralara bu ay ovulasyon testi kullaniyorum henuz cizgim silik bakalim neler olarak bu ay Heycanla bekliyorum siz neler yaptiniz yeni hamilelerimiz var mi
Cnım A.s. :) Tek hamilemiz mini_miki arkadaşımız.
Bende bu ay ilk çalışmalara başlayacaktım da bir önceki mesajda belirttiğim durumlar söz konusu. Cnm sen iyi değerlendir günlerini :) gelişmelerden de muhakkak haberdar et

revan_revan canım nasılsın ne durumdasın topicde kimse yok mu

revan_revan canım nasılsın ne durumdasın topicde kimse yok mu
Hanımlar merhaba. Ben 29 günde bir oldukça düzenli adet oluyorum. Yumurtlama günüm adet döngümün 21. gününde gerçekleşiyor. 28 aralıkta (yumurtlama günüm) ilişki gerçekleşti ve adet olmama 8 gün vardı. 3-4 gün sonra adet olacakmışım gibi arada bir sancı, göğüste şişme gibi adet belirtilerim başladı. adet olmam gereken tarihten 1 gün önce 1-2 damla kadar kahve rengi akıntım geldi ve 4 gündür bu lekelenme (çok az şekilde)devam ediyor. Lekelenme ve aşırı gaz durumum hariç hepsi normal adet belirtilerim. Diğer hanım arkadaşların söylediği meme ucu hassasiyeti, kram, batma vs belirtilerinin hiç birini hissetmiyorum. Ama 4 gündür kırmızılarda yok ve malum gecenin üzerinden 11 gün geçti. Böyle belirtisiz hamilelik olabilir mi? idrar testi yapsam bu kadar erken çıkar mı? Şimdiden çok teşekkür ediyorum :)

cnm konu açmıştım okumuşsun :) Geçen ay çalışmalara başlayamamıştık tek seferliğe mahsus yumurtlama gününde birşeyler oldu ve sonuç yukarda :)
sende durumlar ne ??

konunuzu uzaktan takip ediyorum
yumurtlama gununun 21.gun oldugunu nasil anladin? ovu.testi falan mi kullandin?
benim bildigim normalde yumurtlama gunu beklenen adetten 14gun once oluyor,yani yumurtlama olduysa 14 gun sonra regl gelirmis bu degismezmis(dr.lar oyle diyor :))
ama eger yumurtlama gununden 11gun gectiginden eminsen kan testiyle sonuc alabilirsin,yine okudugum kadari ile :)) 10gun sonra gebelik hormonu kanda yukseliyormus
insallah Rabbim gonlune gore verir,en kisa zamanda pozitif sonuclarla gelirsin insallah

Cnm mrhb. Kanama sürem 15 gun oldugu icin yumurtlama gunum 21. Gune den geliyo doktorum onayladi. Servikal mukus ve vücut isisi takibimdede bu durum ³ aydir sasmiyor. Zaten uc aydir vücudumu dinliyorum :)

Cnm gebelik var mı test yaptın mı
Benimde dongum 30 gun. Ovu testinde pozitifi goremedim henuz
Bugun 18. Gunum hala umit var o zaman
Cnm adetimden 1 gun once 1-2 damlalekelenmem oldu ve 4 gündü1-2 damla kahverenki akintim oluyo. Yarin sabah erken mi olur gebelik testi icin .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…